Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pravda v nás

Příspěvky

Serapis Bey – Strach z neznámého

12. 5. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: Pravda v nás

  Ukazuje se, že každá lidská bytost na Zemi má v sobě a svém vědomí energii strachu; je to energie, kterou si vybrali, že ji přijmou a použijí ve své realitě. Strach je mocná energie a je umístěná mezi další mohutné energie či emoce, jako je láska. Strach je emocionální a mentální reakce na neznámé. Když si nejsme jistí naší budoucností, současnou situací či realitou, můžeme si vytvářet pocity, myšlenky a emoce strachu. Můžeme zažívat strach na bezpočet způsobů, ať už v malém či velkém měřítku, někdy to jen snižuje vaši náladu, zatímco jindy vás to v životě zcela zastaví a brání vám to v přirozeném toku a růstu. Bát se je pro ty, kteří žijí na Zemi, přirozená zkušenost a reakce. V současnosti je to přirozené, ale nebylo to tak vždy.

 

Ješua: Všeobjímající tanec mezi duchem a tělem

27. 4. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: Pravda v nás

 Mí drazí přátelé,
Já jsem Jeshua. Všechny Vás zdravím. Vy všichni jste bytostmi světla. Přišli jste na Zemi, abyste šířili své světlo. Když tak konáte, setkáváte se s překážkami. Jste konfrontováni s temnotou. O čem ve skutečnosti tato hra mezi světlem a temnotou je? Jaký je účel překážek a temnoty, jenž zakoušíte? 

 

Kim Michaels: Proč jste tady?

21. 4. 2011

| Komentářů: 1

| Rubrika: Pravda v nás

 Před lety jsem pobýval v ,,duchovním útočišti”. Vyslechli jsme spoustu duchovních přednášek, a někdy vám v hlavě utkví jedna věta. Dlouhá přednáška a v ní jedna věta, která má pro vás zvláštní poselství. Takže jednoho dne se objevila  otázka: ,,Proč jste tady?” A z nějakého důvodu mi v hlavě zasvítila jako neón.

 

Čím opravdu jste

18. 4. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: Pravda v nás

 Přítomný okamžik je neoddělitelný od toho, čím jste na nejhlubší úrovni. V životě je mnoho věcí, které jsou pro vás důležité, ale jen jediná je důležitá absolutně.


Je pro vás důležité, zda jste v očích světa úspěšní nebo neúspěšní. Je pro vás důležité, jestli jste zdraví nebo nemocní, jestli jste vzdělaní nebo nevzdělaní. Je pro vás důležité, zda jste bohatí nebo chudí – určitě to má velký vliv na váš život. Ano, všechny tyto věci jsou důležité, ale žádná z nich není důležitá absolutně.

 

Patricia Diane Cota-Robles: TERAZ Je Čas!

15. 4. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: Pravda v nás

 Všetci sme počuli výrok Hopi, „My sme Tí, na ktorých sme čakali.“ Nikdy v zaznamenaných dejinách neznamenal ten výrok viac alebo nebol presnejší ako počas tohto Kozmického Okamihu. Toto je kritický čas vo vývoji tejto planéty, a my sme svedkami najintenzívnejšieho procesu čistenia aké kedy Ľudstvo zažilo. Všetci sme počuli príslovie, „Nemôžeš naliať nové víno do starých fliaš, bez toho aby sa nové víno znečistilo.“ To je mocné prirovnanie k tomu čo sa deje na Zemi v tomto okamihu. Aby sa naša NOVÁ planetárna PRÍČINA Božskej Lásky fyzicky prejavila na Zemi, musíme najprv premeniť všetky ľudské znetvorenia, ktoré sa protivia Božskej Láske.

 

Velké Duchovní Probuzení Země

10. 3. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: Pravda v nás

  Julie Redstone

V životě lidí přichází nyní doba, kdy to, co bylo dříve, musí ustoupit novému, a to, co bylo považováno za způsob života a standardní definici ,,normálního života”, se musí přizpůsobit novému proudu světla a životu, jenž nyní vstupuje na jeviště. Takové je to nyní pro celý svět, neboť starý způsob dělání věcí se chystá ustoupit novému vědomí, které obestře národy a svět. Toto nové vědomí zazáří světlem jasnějším než kdy předtím na vnitřní mechanismy myšlení, cítění a rozhodování lidí v jejich každodenních životech. Vše, co je skryto před očima druhých, se nám stane zřejmým, a pohnutky, které nejsou zrovna žádoucí, budou také pro osvícené vědomí viditelné.

 

Láska léčí

14. 2. 2011

| Komentářů: 3

| Rubrika: Pravda v nás

  Nemoc je způsobená stažením energie, k němuž dochází, když nemilujete sebe sama. Dostanete-li, řekněme, chřipku, může to být znamení, že se v něčem zanedbáváte. 

 

Mistr Ježíš - Srdeční čakra

28. 1. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: Pravda v nás

 Moji milovaní posvátní a božští bratři a sestry, ještě jednou se vracím se srdcem plným lásky, o kterou se s vámi chci podělit a také vám poskytnout slova osvícení, abych vás inspiroval v duchovním probouzení. Ctím vás každou částí své bytosti i láskou. Je pro mě nejvyšší ctí mluvit Stvořitelovu pravdu a propojit se s vašimi energiemi.

 

Jedinečný dar Mistra Ježíše

28. 1. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: Pravda v nás

 Milovaní bratři a sestry světla, je mi ctí, že před vás mohu předstoupit, abych k vám promluvil a sdílel s vámi své vědomí.

Dovolte mi, abych podržel vaše ruce ve svých; dovolte, abych vám je umyl s láskou Stvořitele. Ať je každý a vše, čeho se od této chvíle dotknete, naplněn Jeho láskou.

 

Jsme to, co si myslíme

26. 1. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: Pravda v nás

 mother-earth2-1-.jpg Žijeme v multidimenzionálním Universu, které je částí a nekonečným vědomím toho, co nazýváme Bůh a Stvoření. Jsme multidimenzionální bytosti.