Jdi na obsah Jdi na menu
 


My a svět

Příspěvky

Hana Sahhu-arah: JSTE V SOULADU SAMI SE SEBOU?

19. 3. 2019

| Komentářů: 1

| Rubrika: My a svět

Mnoho lidí hledá své poslání a věří, že až ho najdou, změní celý svůj život. Jak ale má přijít poslání, když neděláme, co chceme, nejednáme podle svého srdce a nejsme plně sami sebou?

Myšlení často přenecháváme druhým lidem, televizi nebo dalším médiím, které nám doporučují, co dělat, jak zdravě jíst,  jak vychovávat děti, i to, co si musíme koupit. Pokud toto máme zpracované, tak pak je tu někdo ještě bližší – rodina.  Ti totiž radí v těchto úkolech nejvíc. I když to může být těžké, neposlouchat naše nejbližší, které opravdu milujeme, musíme si uvědomit svou vlastní vůli, sílu a sebehodnotu. Mít úctu a respekt sám k sobě. Tam to totiž vše začíná. Nikdo nemůže žít váš život za vás.

 

Farhamandala: Každý máme jinou niternou definici pro hodnoty - stížnost vs. odhalení

2. 11. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

V průměru vlastně sneseme stejně, avšak stále s odchylkami. Citlivé osoby mohou těžce nést množství lidí a chaos, avšak mohou být přitom odolní vůči jiným stresovým podmínkám. Mohou mít lépe zpracován strach z neznáma, tudíž se jim lépe dělají životní rozhodnutí, kdy nevidí nijak dopředu z toho, co přijde dál, ale vypěstovali si v sobě důvěru v procesy.

 

Ramona Siringlen: Transformační světelní terapeuti Nové Země

21. 9. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Světelná aktivace lidských energetických polí, otevření potenciálu osobních kódů a světelná spolupráce na úrovni duší.

Milovaní, zde na Zemi se nyní vše od základ u proměňuje. Tato masivní transformační vlna přichází ze samých základů, od každého jednotlivého z vás. Jste podporování a zahrnování láskou a kosmickými energiemi, avšak jste to vy, kdo tvoříte a měníte vaši realitu a celou společnost. Tyto změny probíhají všude a dotýkají se též všech oblastí a oborů, které jsou součástí historie lidstva. Tento jedinečný proces, je založen na světle a osobní odvaze a touze duše každého z vás. Na ochotě ukázat vaši pravou podstatu, úroveň vědomí. Na odhodlání přijít s novými možnostmi, vykročit ze zajetých kolejí, ukázat své osobní světlo a způsob tvorby, který je pro vaši bytost vlastní.

 

Odpuštění jinak

31. 7. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Zdravím Vás v době přesycení. Pojmu to opět stručně. Dnes povím něco o odpuštění ale po svém způsobu. Pozoruji, jak se mi osvědčil, aniž bych musela sebe násilně do něčeho tlačit a nutit. Víte, v historii padlo mnoho zlých slov ve hněvu, zášti, závisti. Mnoho kleteb, na jaké kvantová galaktická brána nyní posílá pulzní tříštivé světlo, které je láskou sama o sobě, nicméně je to ten typ lásky, který se s ničím a nikým nepáře.

 

Společnost a cit

7. 6. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Lze snad obchodovat s city? Je to vůbec přirozené? 

Ne. Vy jste se narodili pro lásku, soucit, odpuštění v tom pravém slova smyslu, avšak navzdory tomu všemu například můj (i Váš) chórus srdce nic neumlčí, zní celým Vesmírem, nelze umlčet píseň lásky, tu, jakou nelze uchopit slovy, jenom se nese melodie.

 

10 způsobů, jak si očistíme energii naší aury

22. 5. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Každý z nás si do života přirozeným způsobem přitahujeme určité situace a mezilidské vztahy. Je to jako kdyby mezi námi a těmito situacemi či vztahy působila magnetická síla, a proto je i k sobě přitahujeme.

 

Působení skrze různé úrovně bytí

30. 4. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Nejprve se na chvíli ponořme do obrázku.

Jedná se o evoluční obraz, jeho význam bude průběžně doplňován.

 

 

Komunikace a sesterské sdělení-sdílení

11. 4. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Právě včera se ke mně dostala informace od pana Duška, týkala se starých jazyků. Nejvíce mě zaujala zmínka o sanskrtu. Tento jazyk je postavený stylem, jakým mohu vedle námi běžně podávaných informací současně sdělit i hledisko, z jakého jednám, pocit, rozpoložení. Vše současně v jednom toku. To čeština ani jiný současný jazyk neumí. Pouze zachycuje lineární logické informační toky, zato emocionální vyjádření a sdělení motivů spotřebuje další čas, kdy ne-trpělivost člověka naslouchat to kolikrát ani nedovolí, aby tyhle další důležité věci byly předány. Buď jsou současnou mentalitou lidí brány jako doplněk nebo dokonce něco nežádoucího.

 

Proč je tak obtížné jít cestou, kterou nám ukazuje naše duše?

26. 3. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Během našeho života procházíme velkými změnami, i když si to někdy ani nemusíme uvědomovat. Někdy ale tyto změny přicházejí naráz a my pak cítíme, že to, co bylo pro nás  včera běžné, již dnes nedokážeme snášet.  Pak můžeme být vzteklí, vystrašení či nespokojení. Víme, že musíme něco změnit, ale netušíme co. Procházíme obdobím hledání.

 

Příběh obyčejného šílenství: Neděláme, co máme rádi, ale chceme žít spokojeně

13. 3. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Když se nad tím zamyslíte, je to vlastně paradox. Honíme se za penězi, abychom si mohli užívat. Škudlíme každou korunu, abychom mohli odjet na vysněnou dovolenou, pořídit si auto podle naších představ nebo postavit dům či koupit chatu za městem. Stále hledáme dokonalost v podobě partnera, rodiny, finanční a materiální hojnosti a nebo dokonce osobního rozvoje. De facto vše směřuje k tomu, abychom byli šťastní. Ovšem pravda je taková, že neděláme skoro nic pro naší každodenní radost, ze které pramení ona opradová spokojenost.