Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stav současného dění

Příspěvky

Samael: UFO a současné energie

19. 3. 2019

| Komentářů: 0

| Rubrika: Stav současného dění

Zdravím moji drazí.

Mám pocit, že bych vám něco měla napsat. Hlavní obsah článku se bude týkat současných energií, protože se toho teď děje doopravdy hodně.

Někdy v rozmezí 9. – 11. února se na nás vylila první transformační vlna světla tohoto roku ze slunce a spousta lidí zaznamenala změny nálad, výkyvy, náhlá onemocnění, výpadky elektřiny nebo wifi a tak podobně, viz. články na webu Alušky:

 

Sjednocení časových os do bodu 21.12.2012

20. 12. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: Stav současného dění

Skutečně, je to správně, jedná se o rok 2012. Očista, která probíhá, zejména přes fyzická těla, je vylučováním všeho, co jsme nabrali nejen za věky existence tady na Zemi, ale i za posledních šest let. Zdá se, že jsme prožili něco jako časovou smyčku a vracíme se do potenciálu energie z prosince 2012. Možná jste už tehdy byli probuzení, pokud ano, jistě si vzpomínáte, protože to se zřejmě zapomenout nedá, jak mezi bránami 12-12 a 21-12 doslova zhasla svíčka. Něco se událo, matrix nás napojil na nějakou nižší časovou osu s cílem zbrzdit, nedokončit transformaci. V den slunovratu jsme se tehdy promeditovali “pouze” do té úrovně, že to s námi jako lidstvem galaktické síly nevzdaly a přehodnotily všechny plány vzestupu na nejpomalejší a nejjemnější verzi.

 

Miroslav Hořešovský: Vibrace Země se navyšují neskutečnou rychlostí

17. 8. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: Stav současného dění

Krásný den přátelé :-)

Tak jsem tak pod vlivem všech komentářů a vlastních prožitků zauvažoval o dění posledních dnů. Vibrace Země se navyšují neskutečnou rychlostí, ale jelikož od Matičky Země nemám takovou zpětnou vazbu jako od Vás a od sebe, nedokážu říct jak si Gája stojí :-). Ale my?? No to je jiný kafe! Je vidět, cítit i slyšet, že se toho děje mnoho. Jen letmo.. Zvukové vjemy, sluchové vjemy v podobě hučení, pískání, šumění, vrčení, bzučení v uších, svědění, lechtání, brnění po celém těle, narušené vnímání času, nebo dokonce absence časových úseků, pocení, zimnice, nevolnost, žravost, nechutenství, změna chutí a to vše někdy současně, neschopnost komunikace s lidmi co smýšlí jinak než my, neschopnost setrvávat ve větších komunitách, obchodních centrech, uzavřených prostorách, nutkavá potřeba samoty, pohyb v přírodě a na čerstvém vzduchu. Neschopnost porozumět požadavkům lidí kolem nás, neschopnost komunikace s partnery, s rodinou, s lidmi v zaměstnání. Toto vše je jen zlomek toho, co mnozí z nás pociťují :-).

 

Pleja Světlo Krystal: Země prahne po našem Světle

27. 7. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: Stav současného dění

Přátelé drazí,

Je mnoho věcí co se teď dějí a budou dít. Je už nemožné, nemyslitelné dívat se na to, co lidé v nízké vibraci utvářejí a co za energie do hmoty ukotvují. Proto nás vesmír směruje k novým začátkům. Ale aby k nám mohla přijít změna, bylo potřebné si ve svém životě udělat pořádek. Vše co v nás zůstávalo hluboko pod povrchem, se silně čistilo a vyplouvalo ven. A přiznejme si, že to kolikrát bylo i dost bolestné. Nejvíce jsme to pocítili v emocích, to byly doslova," hromy blesky".

 

Země v přechodu k Nové Zemi: Budoucnost je nyní

13. 6. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: Stav současného dění

Přidal Celia Fenn dne 10. května 2018

Naše krásná planeta je v procesu přechodu na novou Zemi. Jedná se o významný posun, který je vyvrcholením posunů a energetické práce, která se uskutečnila na Zemi od roku 2011/12, kdy se Země poprvé přestěhovala do své nové 5D krystalické diamantové sítě. Posledních sedm let bylo věnováno přípravě planety a lidskosti pro přechod na vícerozměrné a kvantové stavy vědomí reality.

 

Aby ste vedeli, čo sa deje – aktuálny stav

30. 4. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: Stav současného dění

Oblast Země se nachází ve středu zájmů nejen vyšších sil, ale také jejich opačné polarity. Mnozí se utkávají na poli technologickém, další na poli mentálním. Není tu prostor, který by byl ušetřen. Zejména v budoucích týdnech bude velice zesílena ochrana Země.

 

Flexibilita má zelenou

24. 4. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: Stav současného dění

Channel: Edita Lemiana Santiago, Channelováno: 23.4. 2018

V těchto měsících se vše proměňuje ze dne na den, z hodiny na hodinu, z minuty na minutu v životě těch, kteří přijali svobodnou volbu TVOŘIT SVÉ NEBE NA ZEMI. Tím, že jste již ve vědomí, které je plně zodpovědno za svůj vlastní život, se vaše události stále proměňují dle myšlenkových pochodů a dle přehodnocování vašich záměrů. Již zhmotňujete své každodenní prožívání skrze principy zákona produchovnění, což znamená být plně zodpovědný(á) za svou vlastní příčinu, která přináší následek odpovídající vibracím této příčiny.

 

Tlak na posun

13. 3. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: Stav současného dění

Vítejte v našem společném čase. Pokud jste na těchto stránkách, není to náhoda, protože jako probuzený člověk hledáte nejspíš mnoho odpovědí. Děkuji ze srdce, že jste zde! Jsem velmi vděčná, že jdeme společně v tomto významném okamžiku, kdy sloužíme posvátnosti Stvoření. Patří vám velké poděkování za váš podíl na procesu uzdravení planety a lidské rodiny.

 

Čas zlomu a obratu je tady

9. 1. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: Stav současného dění

Vážení spolutvůrci, ocitáme se v důležitém bodě našeho osobního vzestupu a transformace, pokud jsme se tak rozhodli. Uplynulý rok byl pro mnohé z nás velmi náročný na situace a zkoušky, kterými jsme museli procházet, aby byla zaručena pravost našich záměrů vycházejících ze srdce. Řešili jsme svá stará nevyřešená témata, abychom pochopili proč jsme se sem vlastně přišli inkarnovat. Každý ze své úrovně a podle naplánovaných úkolů své duše.

 

Rok 2018

9. 1. 2018

| Komentářů: 0

| Rubrika: Stav současného dění

Toto je první předpověď po dlouhých letech, kdy skoro nic není dáno předem, proto bylo pro mne tak těžké vám ji nějak konkrétně zprostředkovat.

Řeknu to tedy jednoduše – následující rok bude takový, jaký si ho uděláte (z hlediska energií, zážitků, zdraví, vztahů, práce i vztahu k sobě).