Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slunce se přelaďuje na jinou frekvenci

18. 11. 2013

Od letošního října můžeme všichni na této planetě pociťovat silné změny v myšlení, činech, citech, pocitech i necitu. Změny, které se všude okolo i v nás samotných probudí, bude často těžké pochopit a přijmout, ale je to náš velký úkol, který máme před sebou. Žár Slunce, které nás doposud tak hřálo, se promění ve studený ledový svit a bude chladné. Vím, že se to mnohým může zdát jako sci-fi, ale Slunce se transformuje do mnoha jiných energií, než na jaké jsme zvyklí.

Na Slunci se momentálně děje velká přeměna, která aktivuje právě díky novým energiím nový proces zde na naší planetě. Jeho svit ovlivní naši DNA, naše dosavadní myšlení, pocity, těla i přírodu a vše, co je na Zemi. Řekněme pro lepší představu, že se Slunce přelaďuje na jinou frekvenci, s kterou nejsou doteď naše smysly obeznámeny.

Tato transformace - transmutace Slunce se začne probouzet právě od letošního října. Hrubá energie se v důsledku toho stane ještě hrubější, a to jen proto, aby se mohla přeměnit na ještě více jemnohmotnější energii. Bude to asi tak, jako když se naše Země rozdělí na dvě planety - v jedné bude jemněhmotná úroveň a v druhé hrubohmotná. Jako když jsou na jedné planetě dva světy. Letošní zima bude proto zmatená a velmi přísná, protože bude spalovat skrze Slunce bakterie – negativní částice, jež do nás všech i do přírody přelétávají. Zima tedy bude léčit to, co je třeba. Zároveň s sebou odvede do ledového pláště mnoho lidských těl, a tento proces andělské transformační zimy, který právě začíná, je pro mnohé z nás nevyhnutelný.

Pamatujte, že když se něco čistí, nebo léčí, může to i bolet, jako když si třeba čistíte odřeniny kysličníkem, kdy musíte při čištění rány na chvíli zatnout zuby. Pamatujte také, že andělskou zimu více pocítí lidé, kteří jsou ještě spícími než ti, kteří jsou už probuzení.

Jestli vám mohu doporučit, najděte v sobě lásku a přestaňte ji hledat kolem sebe, protože pokud ji v sobě objevíte, pak už nebudete při hledání lásky bloudit. A čím více budete mít v sobě lásky, tak vám láska půjde naproti sama. Jen člověk, který miluje, má co předat dalším. Lidé, mějte ve svých srdcích lásky až po okraj, protože jen tehdy se můžete stát v zimě i ve tmě hřejivým svítivým paprskem pro všechno a všechny.

Milujte ty, kteří si to zaslouží a věřte, že my, všichni a všechno, si to zasloužíme bez ohledu na to, kdo jaký jsme. My všichni jsme velký vodopád jiskřivé lásky, světla bez rozdílu a odlišností. Buďme lidé, nebuďme programy, nedělejme v našich srdcích soudy a nemějme v nich tmu.  Mějme sebe i naši lásku v nás samých. Až vaše slzy ukápnou, budou to slzy lásky, radosti a pochopení.

Přeji vám všem, aby andělé ochraňovali vaši lásku i láskyplné přeměny vašich životů a celé naší planety, a všeho, co je naší součástí.

Jiří Lojek, jasnovidec, kartář a energetik
Publikováno v časopisu Ve hvězdách & Lidový léčitel
Zdroj: Astrolife.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář