Jdi na obsah Jdi na menu
 


Miroslav Hořešovský: Vibrace Země se navyšují neskutečnou rychlostí

17. 8. 2018

Krásný den přátelé :-)

Tak jsem tak pod vlivem všech komentářů a vlastních prožitků zauvažoval o dění posledních dnů. Vibrace Země se navyšují neskutečnou rychlostí, ale jelikož od Matičky Země nemám takovou zpětnou vazbu jako od Vás a od sebe, nedokážu říct jak si Gája stojí :-). Ale my?? No to je jiný kafe! Je vidět, cítit i slyšet, že se toho děje mnoho. Jen letmo.. Zvukové vjemy, sluchové vjemy v podobě hučení, pískání, šumění, vrčení, bzučení v uších, svědění, lechtání, brnění po celém těle, narušené vnímání času, nebo dokonce absence časových úseků, pocení, zimnice, nevolnost, žravost, nechutenství, změna chutí a to vše někdy současně, neschopnost komunikace s lidmi co smýšlí jinak než my, neschopnost setrvávat ve větších komunitách, obchodních centrech, uzavřených prostorách, nutkavá potřeba samoty, pohyb v přírodě a na čerstvém vzduchu. Neschopnost porozumět požadavkům lidí kolem nás, neschopnost komunikace s partnery, s rodinou, s lidmi v zaměstnání. Toto vše je jen zlomek toho, co mnozí z nás pociťují :-).

No, je toto vše možné? Nejsme magoři, blázni, hypochondři, sektáři, sluníčkáři, měsíčkáři, netrpíme všichni postmenstruačním syndromem, stařeckou demencí, zamrzlou pubertou, sebestředností, tebestředností, magorodebilistikou, nebo dokonce zaraženými větry??!! :D

Ano! Je to možné! Možné je naprosto vše! Záleží jen na nás, jak se sami cítíme, čemu jsme schopni věřit a jen my se musíme vypořádat se vším co prožíváme. Transformace je obrovská očista, reorganizace, revitalizace, rekonstrukce naprosto všech aspektů života. Vše co jsme doteď jako lidstvo zažili, čeho jsme dosáhli, vše čemu jsme byli učeni po generace, to vše se mění od základu. Mnoho věcí, programů, mnoho učení a mnoho toho co jsme brali jako základ lidského bytí a schopnosti přežít, již přestává fungovat.

Mnohým z nás, se rozpadá svět, život, vztahy, hodnoty a vše o čem smýšlel jako o pevných základech, která setrvají na věky. Omyl. Nic netrvá věčné v tomto časoprostoru. Jak se energie navyšují, stále více a více fungují energetické, tedy fyzikální zákony a tudíž zákon přitažlivosti nabírá na síle a účinku. STEJNÉ, PŘITAHUJE STEJNÉ!!! Čemu věnuješ pozornost, tedy energii, to sílí a přesně to si do svého života přitahuješ. Jistě, nefunguje to tak snadno a rychle, to by Svět už dávno neexistoval, protože kdyby se splnilo vše co se kolikrát lidem zrodí v hlavě okamžitě, nastal by totální chaos! Ale, funguje to na principu dlouhodobého zaměřování pozornosti a posilování určité myšlenky, která jako nejsilnější energie dá do pohybu proces, vedoucí ke konečné manifestaci a zhmotnění onoho zaměření.

Zákon přitažlivosti způsobuje to, že se vše kolem nás mění tak, aby bylo v souladu s námi samotnými. Tedy, jak rád používám toto přirovnání, je to jako když posloucháte rádio na určité frekvenci, jedete si na své dechovce a do místnosti vleze maník s rádiem, kde má na jiné frekvenci naladěný hustej metall!! :D No tak se Vám zježí všechny chlupy a pošlete ho do věčných lovišť! :D Ale přesně tak to funguje i se všemi věcmi a lidmi kolem Vás. Prostě přišel čas, kdy budete mít kolem sebe lidi co poslouchají dechovku jako Vy!

Vše, co se frekvenčně neslučuje s Vámi, bude z Vašeho života odcházet. Nebude nadále možné něco tolerovat a stejně tak nemůžete očekávat, že někdo přeladí své vnitřní pomyslné rádio. Je čas, kdy se musíme soustředit na vyladění našich vlastních frekvencí a obklopit se tím, co s námi rezonuje. Tím, co je s námi vibračně sladěno a co bude podporovat náš vlastní růst.
Neptejte se jak dlouho to potrvá?! Nechtějte znát datum! Nikdo ho totiž nezná! Nikdo! Vše záleží na celkové úrovni vibrací a nikdo nezná, jak má být tato hladina vysoká, kolik je dost! Neupínejte se tedy na konkrétní data, je to zbytečné, frustrující a nesmyslné! Žijte tady a teď! Dělejte vše, co Vás činí šťastnými, co Vás naplňuje a co Vám dělá radost! Buďte příkladem a vzorem druhým. Pomáhejte tam, kde cítíte že můžete a že o to někdo stojí. Neztrácejte čas tam a s těmi, kteří nechtějí, či se bojí na sobě pracovat a růst.

Podporujte se mezi sebou a nebojte se říct, když Vás něco trápí, štve, nebo když Vás něco mrzí. To je v pořádku. Jsme lidé a máme v sobě všechny složky. Radost i smutek, pláč i smích. Potlačování jedno aspektu vede k disharmonii a k "ucpání trubek", které dříve či později nevydrží tlak a explodují! :-) Nepotlačujte uměle nic. Ale naopak se snažte čistit a udržovat v kondici tak, aby vše fungovalo v harmonii a s lehkostí.

Buďte trpěliví k sobě, i k druhým. Každý prožíváme Transformaci po svém a tam kde jsou teď jiní, jste třeba byli i Vy. Transformace je dobrovolný proces na úrovni duše. Je však nevyhnutelná a dříve či později se jí nevyhne nikdo. Buďte v klidu, žijte, radujte se, smějte se a vše co přichází přijímejte s trpělivostí a ve víře, že je to potřebné a že vše má svůj důvod. Tak vše zvládnete mnohem snadněji.

Mnoho štěstí na Vaší, naší cestě nám všem <3 :-)

Miroslav Hořešovský - facebooková skupina Transformace = napojení na srdce

Zdroj: http://www.priznakytransformace.cz/index.php/transformace/2051-miroslav-horesovsky-vibrace-zeme-se-navysuji-neskutecnou-rychlosti

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář