Jdi na obsah Jdi na menu
 


Samael: UFO a současné energie

19. 3. 2019

Zdravím moji drazí.

Mám pocit, že bych vám něco měla napsat. Hlavní obsah článku se bude týkat současných energií, protože se toho teď děje doopravdy hodně.

Někdy v rozmezí 9. – 11. února se na nás vylila první transformační vlna světla tohoto roku ze slunce a spousta lidí zaznamenala změny nálad, výkyvy, náhlá onemocnění, výpadky elektřiny nebo wifi a tak podobně, viz. články na webu Alušky:

http://karolinaloskotova.blog.cz/1902/slunecni-erupce-zamavala-s-mnoha-lidmi-hlasi-zdravotni-potize-a-deformace-casu-4-dil

Do tohoto článku jsem napsala daný komentář se svými osobními zážitky:

 

Jsem nakonec ráda, že ten velký příval energie necítíme jenom já a kamarádka. Události posledních dnů jsou prostě tornádo.

Já jsem zvyklá transformovat, takže jsem události z 9.2. připisovala obvyklému kvocientu transformace. S kolegyňkou jsme měli mít seminář „Vznik duší a jejich karma“ v HK, ovšem ze 4 objednaných klientek nedorazila žádná. První paní skončila ráno s náhlým záchvatem v nemocnici, 2 stěhovaly, protože jednu přítel vyhodil náhle z bytu a té poslední jsme se vůbec nedovolali. A protože jsme ten den měli obě s kolegyňkou ještě objednané klienty na osobní konzultace, udělali jsme si volný den, pokecali. A moje klientky večer se ukázaly být naprosto skvělými osobami, které jsem ráda poznala.

Ovšem takové „náhody“ se mi vcelku stávají, sice zřídka ale stávají a proto jsem to neřešila.

Ovšem 12.2. v úterý přišla smršť energie. Celý den jsem byla mimo. Na internetu se mi otevřelo mnoho nových informací o Hyperborey, o amazonských indiánech a o slunečních erupcích a přepólování Země. Což mě jako jednoho z mála vůbec nevyděsilo, protože Země mění magnetické póly už dlouho a zemskou osu od r. 2004, kdy jste nejspíš zaznamenali zprávy o zemětřesení v indickém oceánu, které způsobilo masivní tsunami v Thajsku. Zemřelo tam tehdy mnoho lidí a později byl zaznamenán i posun v zemské ose. Posuny v přírodních procesech bývají pomalé, a pokud si udržujete pozitivní vibraci, tak se budete nacházet v oblastech, které jsou bezpečné, takže se vůbec nemáte čeho obávat. Vše je o udržování své osobní vibrace.

Jinak na zvýšenou aktivitu slunce se vyloženě těším, konečně jsou to energie, které má moje duše ráda. Nevím, jak ostatní, ale mě doslova oddálily chřipku. Obvykle v této době mívám pravidelně zánět v krku. Ovšem tentokrát ne.

Moje kamarádka zaznamenala tento zvýšený podíl energií dokonce o den dříve v noci z 10.2. na 11.2. a od té doby je doslova nabitá energií, až ji to prýští i z konečků vlasů.

Jediné, co se ukazuje být nestabilním, je uvolňování temné energie z jiných lidí a středověkých budov. Což také zaznamenávám a je to velice nepříjemné, protože při uvolnění se to tu a tam nalepí i na moje vibrační pole a mě pak k ráno trápí noční můry.

Co se týče přístrojů, tak jejich výpadky mi spíše vadí v práci, kde jsme 14.2. měli hlášené jakési odstavení elektřiny na celé větvi z ČEZu. A v noci z 15. na 16.2. se něco stalo špatně v peci, kde zrovna rostl krystal (kromě studia osobního rozvoje je mojí prací v současnosti vývoj a výroba speciálních monokrystalů pro high tech aplikace) a krystal nakonec není. Už nějakou dobu se snažím zvýšit krystalické vibrační pole v práci, které by v konečném důsledku mělo být podobné vibracím Atlantidy a sluneční energie mi v tuto chvíli docela pomáhají, např. 15.2. se podařilo oddálit jisté stavební úpravy, které by proces růstu výrazně narušily. Věřím tedy, že problémy s elektronikou nakonec vyřešíme. Konec konců můj osobní notebook už od začátku měsíce zaznamenává občasné výpadky v signálu wi-fi a taky se to vždycky nakonec vyřešilo.

Doporučuju tuto diskuzi sledovat, neboť změny zaznamenalo opravdu velké množství lidí a počet článků zabývající se touto tématikou stouplo mezitím na 6 dílů. Co se týče mě, hned potom, co se uklidnila tato přicházející vlna energie, výpadky na mém wi-fi signálu náhle zmizely.

Vracím se k této události, protože se od té doby prudce zvyšují energie, přicházející na Zem a to v logaritmickém měřítku, čili v řádech. V noci z 24. na 25. února jsem zaznamenala příchod energií až z 17. dimenze, které rozšiřovaly energii mého organizmu. Od té doby se ke mně dostalo mnoho nových informací o mimozemšťanech a UFO, včetně svědectví o kontaktu s Plejáďany (viz. http://k.n.o.b.sweb.cz/), které potvrzuje moje vlastní kontakty z dětství i pozorování UFO v dobách studia.

Světlo přitvrzuje drazí přátelé.

Už to není o tom, že pár bláznivých puberťáků, kteří se cítí být jinými, kouká na sci-fička a mluví o mimozemšťanech, protože mají bujnou fantazii.

Citliví jedinci jako já se můžou dneska snadno naladit na vibrace mimozemšťanů hlídkujících okolo Země a obdržet telepatická spojení. Já jsem si v minulých 2 týdnech prošla svědectví kontaktérů, která jsou uvedená na výše zmiňovaném webu. A pak jsem zkusila modifikovat vibrace šišinky, čili průchodů, kterými běžně komunikuji se svými strážnými anděli a hvězdnými průvodci tak, abych se mohla naladit na mimozemské rasy v lodích okolo Země.

A ono to fungovalo. Už od nového roku se mi občas stává, že mi docela silně píská v uchu. Ono se mi to stávalo i dřív, ale to bylo před léty a bylo to zas o něčem trochu jiném. A tak jsem se zkusila naladit na tón onoho pískání. A světe div se, Mistr v jedné z lodí Aštarova velitelství byl velice překvapený, že mu někdo z povrchu Země vůbec odpovídá. No sice to ze začátku byl pro oba dva z nás trochu šok, ale nakonec jsme se naladili a domluvili.

Takže můžu potvrdit, že Aštar Šeran a jeho lodě existují. V období skřipek posílali lidem ozdravné pozitivní energie.

Svědectví o hvězdných lodích z telepatického kontaktu se vám sice může zdát jako mlhavý důkaz, ale před několika lety jsem viděla na vlastní oči nejméně 4 krát UFO. Některá z pozorování jsem publikovala na svých stránkách a komentáře mých čtenářů je potvrdili, viz. http://www.mnohovesmir.estranky.cz/clanky/pozorovana-ufo/dalsilod.html

Co se týče současného kontaktu, pak lze říct, že centrum Turnova, kde žiju teď, pro daná pozorování vhodný není. Jako v každém městském centru je zde velké množství pouličního osvětlení, které brání při pozorování noční oblohy. Ovšem o co mlhavější se zdají hmotné důkazy, o to přesvědčivější jsou moje duchovní schopnosti, které jsem si během let násobně ověřila na svém nic netušícím okolí i na svých již částečně uvědomělých klientech. Obdržela jsem mnoho důkazů o tom, že to co vnímám je skutečné a tak nemám důvody pochybovat.

Stejně tak můžu přidat svou trošku do mlýna svědectvím o existenci Plejáďanů, Arkturiánů, Androméďanů, Blue Aviance a dalších. Já mám tedy zvyk, že pozorovaná UFO nenatáčím, ani je nefotím. Ten, kdo má vlastní zážitky a věří, tomu to ukazovat nemusím. A ten kdo toto odmítá, tomu stačí, když v hlavních médiích proběhne zpráva o vypouštění lampiónů. Toho stejně nepřesvědčím.

Když si dám fakta dohromady a vezmu v úvahu i to, že před léty začaly vlády některých států odtajňovat svoje spisy o UFO, řekla bych, že jisté váhavé pokusy o jemné odhalení mimozemské přítomnosti na Zemi, již probíhají. Konec konců dokonce i Papež prohlásil, že by pokřtil marťany, viz. https://www.extra.cz/papez-frantisek-prohlasil-ze-by-klidne-pustil-do-kostela-zelene-muzicky-a-nemyslel-lidi-kterym-je-spatne

Nejsem si jistá, zda by plné odhalení bylo zcela na místě, protože spoustu lidí to nejspíš vyděsí. Ale cítím, že se něco v této oblasti již blíží. Převratné energie letošního roku skutečně můžou být živnou půdou pro odhalení existenci jiné, prozatím lidsky vypadající rasy ve vesmíru.

Osobně cítím, že letošek bude plný šoků a tento může být jedním z nich.

Ale zpátky k letošním energiím. Myslím, že by se to dalo shrnout dvěma slovy:

OČEKÁVEJTE NEOČEKÁVANÉ

Nedělejte svá rozhodnutí ať už více či méně důležitá na základě minulých zkušeností, ale zkuste se nechat vést srdcem. Staré způsoby myšlení, cítění a chování v životech řady lidí přestávají fungovat. Oni se pak cítí jakoby prázdní, vyčerpaní, bez vůle do života. Obecně neví, jak si sami se sebou mají poradit. Pokud můžete a jste již nějakou dobu na duchovní cestě, zkuste takovéto lidi podpořit svým přátelstvím a radou. Nemusíte být certifikovaní terapeuti, buďte prostě dobrými kamarády, kolegy, obecně lidmi. Obyčejnou lidskostí leckdy zmůžete mnohem víc než schopností spočítat si numerologickou mřížku, sestavit horoskop a podobně.

A ZKUSTE SE TĚŠIT NA TO NEOČEKÁVANÉ, CO PŘIJDE.

VESMÍR VÁS VŽDYCKY DOKÁŽE PŘEKVAPIT NĚČÍM NOVÝM.

A mějte se krásně!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář