Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aby ste vedeli, čo sa deje – aktuálny stav

30. 4. 2018

Oblast Země se nachází ve středu zájmů nejen vyšších sil, ale také jejich opačné polarity. Mnozí se utkávají na poli technologickém, další na poli mentálním. Není tu prostor, který by byl ušetřen. Zejména v budoucích týdnech bude velice zesílena ochrana Země.

Planeta se již oprostila od těžkých energií a bude nyní tuto energii vysílat ze středu na povrch. Má zde vliv také užívání energetických technologií. Volání sfér však nebude vyslyšeno, dokud není vše připraveno pro cestu vzhůru. Časové rozpětí bude opět změněno. Brzy však přijde odezva na to, abyste pochopili, že vše začíná.

Budete podrobeni zkušebním procesům přeměny. Váš pobyt zde bude mnohdy vědomě přesouván tak, aby to ladilo s plánem duše. Přesunutí se týká míst, kde pobýváte, kde jste připraveni žít. Okolo Země je veliký „hukot”. Vše se postupně dává do pohybu.Od léta pocítíte veliké odhodlání být zapojeni do růstu své duše. Od léta také budete vedeni tam, kde se za každou cenu musíte doléčit, budete uzdravováni a uvolňováni z mnohých zátěží.

Čas se stále více propadá a tyto propady se stávají zřetelnými. Mění se i čas Země, její otáčení a sklon. Planeta se chystá skočit, a že to bude obrovský posun!

Slunce se chystá ke svému rozpínání a to bude viditelné během několika měsíců pouhým okem pozorovatele. Je zde předpoklad, že na mnohé věci a události budete už brzy připraveni.

Jste stavěni do rolí nevědomých, budete však v okamžiku změny probuzeni. Máte poslední možnosti, kdy se budete loučit se starým, neboť takový svět zaniká. Vše je však přirozené.

Osvobození se blíží. Nalezněte víru a hleďte vzhůru na nebe, neboť uvidíte mnohé záhady.

Musíte však být klidní a otevření, musíte být připravení. Stavte se do rolí nejen pozorovatelů, ale také aktérů. Osvoboďte svou mysl od iluzí. To vás osvobodí.

ZDROJ: http://zlata.dusicka.sweb.cz 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář