Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stav současného dění

Příspěvky

Odpovědnost za vzestup

7. 8. 2017

| Komentářů: 0

| Rubrika: Stav současného dění

Jak vysoké světelné frekvence zaplavují naší planetu, doslova rozmetají ve vašich životech vše, co s nimi není v souladu a rezonuje na nižších frekvencích. Vaše energetická a fyzická těla prochází intenzivní očistou, která se projevuje nečekanými nevolnostmi, únavou, horečkami, vnitřní horkostí, bolestmi a migrénami nebo vážným onemocněním. Vše co není v souladu s těmito vysokými frekvencemi ve vašich životech kolabuje, ať jsou to vztahy, zaměstnání, podnikání či jiné aktivity. Už není cesty zpět.

 

Budouctnost lidstva

13. 4. 2017

| Komentářů: 0

| Rubrika: Stav současného dění

Dle andských indiánských vizionářů náš svět vstoupil v r. 2012 do období Pachacuti, kdy je doslova „vše převráceno nohama vzhůru“. Je to období velice těžké a náročné a má trvat nejméně do r. 2020. Vrcholem tohoto období má být rok 2018, kdy obrovské společenské, demografické a další změny mohou už dosáhnout rozměrů „katastrofy“ kterou lidstvo už dávno nezažilo. Nicméně indiáni nevnímají Pachacuti jako apokalypsu, ale naopak jako velkou evoluční příležitost lidstva. Dle andských „vidoucích“, jimž my říkáme medicinmani, nebo šamani, je tato doba nečekaných gigantických proměn lidstva nutným přechodovým obdobím.Žijeme totiž na konci velkého cyklu, který trval 26 tisíc let a přibližně v r.2100 už se budeme nacházet ve zcela novém 26 tisíc let trvajícím cyklu.

 

Kosmické vědomí – Revoluce začala

18. 2. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: Stav současného dění

Channeling Kosmického vědomí ze dne 7. 2. 2016 (zestručněná verze)
Will Berlinghof je hlasem Kosmického vědomí a Callista pokládá otázky a channeling energeticky podporuje.

Toto je velmi zajímavá a náročná doba. Vědomí máš komentář k tomu, co se děje?
Skutečně je to velmi zajímavá doba; má velký význam pro lidstvo, pro matku Zemi a pro rozvíjení pochopení, že je to formování, které se již mnoha lidem děje a to je vede k zažívání mimořádných a ohromujících událostí. Přesto to většina zatím plně nechápe. Místo toho jsou  na planetě v obecné rovině prožívány velké obavy, strach, zmatek a chaos, protože se zdá, že se svět kolem nás rozpadá.

 

Žijeme v nejdůležitější době vesmírné historie

31. 3. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Stav současného dění

Podle Dolores Cannon
ŽIJEME V NEJDŮLEŽITĚJŠÍ DOBĚ VESMÍRNÉ HISTORIE

K regresní terapeutce Dolores Cannon začali před několika lety chodit úplně noví klienti: mnoho z nich nikdy nežilo zde na Zemi, ale pocházeli z jiných planet, dimenzí či přímo od Boha. Důvodem jejich příchodu na tento svět bylo volání o pomoc. Naše planeta by totiž vzhledem k tomu, jak jsme ji znečistili svými nízkými vibracemi, nebyla bez pomoci zvnějšku schopna transformace. Tito pomocníci sem přišli ve třech vlnách a jejich práce primárně spočívá „jen“ v tom, že zde jsou a vibrují výše než ostatní.

 

A je to tady! Nezastavitelný přesun Země do 5D reality

16. 4. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Stav současného dění

Přesun lidské bytosti v rámci oficiálního přesunu z 3D reality do 5D reality prostřednictvím kvantového skoku lidského vědomí. Podařilo se mi získat ucelenější materiál jako informaci, podle které je se možné lépe orientovat, pokud máte jakékoliv příznaky, které jsou popsány níže v textu. Pokud ještě příznaky nemáte, neznamená to, že se vás to netýká. Proces byl již zažehnut a urychlen dne 21.12.2012 ve sféře našeho vědomí a dokonce i v rámci kolektivního vědomí a kolektivní mysli. Každopádně se není čeho obávat, jde o proces naprosto výjimečný a krásný, opakující se 1x za 26.000 let a přinese to celkový jiný styl myšlení, vnímání, spolu nažívání a další velmi hodnotné a krásné změny v našich životech, vztazích, práci a pochopení smyslu lidského života . Změny se budou brzy týkat  všech oblastí, celé společnosti bez výhrad. Dojde ke kvantovému skoku lidského vědomí, kdy vibrace hmoty  – tj. všeho kolem nás, našich fyzických těl, zvířat, rostlin a i materiálu, ze kterého vznikla naše  Země, se dostanou na vyšší level  – nic již nebude tak pevné a neprostupné jako doposud.