Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čtení záznamů duše, pole Akáša

28. 2. 2018

Jak to může vypadat, když takové čtení provádím - třeba následovně (pochopitelně jsem si co nejdříve po meditaci info zapsala).

Záznam 26.10.2017

Kdo jsem? Co je má duše? Proč je má duše na Zemi, co má vykonat? Jaký má úkol zde na Zemi?

Jsi odrazem toho, co je Vesmír v energiích. Jsi hostitel a rozšiřovač těchto energií. Lidem máš za úkol odhalovat iluze, aby mohli a dovedli být přístupní k oněm energiím, aby je dokázali snést a nepřivodil jim tento nevyhnutelný děj nemoci. Od vánku motýlích křídel po nejhrubší hrom blesku. V každém je účinek.

(Mám si to po zavření záznamů nepamatovat? Jo, část mizí, ale ne úplně, že bych nevěděla, co se mi předávalo!)

Převádíš vysokovibrační energie, jaké by lidé kolem tebe neunesli, převádíš je jim do jejich zachytitelné podoby. Anebo to pustíš přímo! Pozor jen na násilné otevírání třetího oka jiným lidem. Vždy chtěj jejich souhlas, navíc sama dobře znáš zákon svobodné volby a nejlepšího – Božího načasování. Nyní už sebe neohýbej do podob, kde se necítíš svá (obraz, jak na lidi křičím). Abys musela procházet temným před možností se povznést, to je již zastaralý proces a není ti již k užitku. Až budeš u vydávání a šíření tvých knih, nechej tam modlitbu, že to dotyčný čte zcela ze své vůle a je připraven na neobvyklost či něco, co považuje za extrém. Že respektuje možnost a souhlasí s ní, že už nemusí být stejným člověkem poté, co začne číst.

Cítíš tu vůni? To je skořice a chilli. Kombinace Tvého archandělského strýce. Pohosti. Pohosti lidi. Spolu s příjemným prostředním vhodným pro relaxaci, meditaci i dobré jídlo vykonáš nejvíce v souladu s Tvým posláním. V krystalech mimo to můžeš pokračovat. P. je již vedlejší, má jinou cestu než Ty. Ty máš uklidňovat spory. Lidé jsou zamčeni, mají omezené i pocity. Máš šanci jim je otevřít skrze smyslové vnímání – hudba, barvy, jídlo a nápoje. Ve 3D jsou bytosti smyslověji zaměřené, než je obvyklé u Tebe, ačkoliv Ty jsi vybavena citlivostí, jaká dohání sníženou schopnost fyzičtěji pociťovat. Tvé fyzické vnímání reaguje nejlépe až na úrovni 5D, kdy se zapnou „ony potřebné“ kanály. A najednou se probudí vášeň, nadšení a bušení srdce. O podstatě Tvé semifyzické podoby příště, je toho hodně, máme pro Tebe pochvalu. Posunula ses výrazně v ladění sebe s vnitřním záměrem.

(To je fuška přepisovat zprávy, jaké jdou z více hledisek najednou! Tak čtyři energie pouští signál naráz a …jsou opravdu jemné, zato nosí charakteristickou ráznost i mírnost.)

A máme také pro Tebe dar, dovol si nechat proudit dojetí. (kápla mi slza, vážně, prostě nějak sama)

-------

Záznam 29.10.2017

Jak mám proměnit kontakt s nepříjemným člověkem ve vlastní přínos a zbavit se psychických útoků v tomto světě? Jak mám zamezit působení negativní energie, kterou se mi onen člověk snaží vnucovat, dokud nevidí mou zdeptanost? Jak zachovat klid a stabilitu, když se taková situace nastane? Jak mám postupovat, pokud druhý si nechce nic nechat vysvětlit, pochopit také mé potřeby? Jak se mám vymezit, aby mě něčí manipulativní pokusy nemusely zasáhnout?

Představuješ si dramata, kde ho mlátíš za to, co tobě a jiným provádí. Představuješ si, jak mu, co nejdříve bude jen možné, vecpeš nazpět to, co k tobě vyslal. Vidíš ho ve světle manipulace. A když se to snažíš opravit, vychází ti vyšší princip lásky, na který on není schopný dosáhnout, pokud má obvyklý a společností vžitý přístup. Avšak není ochoten tento přístup měnit. Pak takový člověk žárlí a snaží se tě stáhnout na vlastní úroveň. A ty se necháš, z přesvědčení, že pokud budete na obdobnější vlně, tak vám to komunikačně půjde snadněji.

V tuto chvíli je nejvíce léčivé dostat se z jeho dosahu. Cítíš se nyní v pasti nebo jako přilepená k místu, ze kterého se nejde hnout, ani skrz princip lásky či laskavosti, ochoty, ani přes totální ignorování, popření. Oba způsoby, a ty to cítíš, nevedou k dobru. Tápeš, jaká je ta střední cesta, která by to vše vyřešila a uvedla opět do rovnováhy, do klidu. Tušíš, že sis vzala víkend na meditaci, abys měla jinou perspektivu, ovšem tím si protahuješ dobu trýznění sebe myšlenkami, jak to po víkendu skloubit, když se mu máš vyhnout, ale přitom nevyhnutelně bude na poradě.

Opravdu bude? Nezapomněl on na něco, co ho přinutí odjet? Stále je zde naděje, že si od něj odpočineš trochu déle. Anebo porada může přeci jít i bez něj. To vše jsou možnosti. Čas bude na pochopení a přijetí tvých potřeb. A máš vždy možnost o tom psát, mluvit, a jakmile to bude zacházet za tvou mez, odejdi se slovy: „Až bude čas lepší, tak si to vyslechnu bez té části s výčitkami. Tyto nemohu akceptovat a jakékoliv informace podané skrze výčitky se pro mě stávají irelevantní a jsou rychle smazány (z paměti).“ Nebo kratší verze, protože cítíš, že lidi nejsou trpěliví a ochotní tak dlouho něco naslouchat, a předchozí věta by byla moc dlouhá. „Předmětem této porady nejsou výčitky nebo snad ano? A neměla by potom mít jiný název v mailu?“ A pak odejdi, s pardonem, že takto opravdu NE. Jestli z něj cítíš energetického upíra, což je zde zřejmé, jinak by ses tolik neptala, opravdu je potřeba utnout s ním kontakt, sotvaže začne „destruktivně působit“.

Ještě chvíli si odpočiň.

---

Musím uznat, že mi tohle čtení pomohlo velkou část transformovat a integrovat. Rovnováha byla nalezena! Děkuji strážcům Akáši.

Autor: Farhamandala

Zdroj: https://farhamandala.webnode.cz/news/cteni-zaznamu-duse-pole-akasa/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář