Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příjem poselství od andělů

22. 11. 2013

Úryvek z knihy Hazel Ravenové Andělé od A do Z

 

Andělé jsou neviditelnou silou stvoření a strážný anděl představuje první článek, který nás spojuje s neviditelným světem. Úkolem strážného anděla je, aby nás učil a provázel. Andělé nám pomáhají stavět na vědomostech, které jsme již získaly jinými prostředky. Spojují jednotlivé informace a pomáhajínám objevovat základní vzorce, abychom tak dosáhli hlubokého vhledu do podstaty Božího stvoření. Informace od andělů k nám přicházají ve snu nebo bezprostředně po probuzení z něj. Existuje však i mnohem bezprostřednější příjem andělské inspirace; označuje se termínem channeling.

Důležité je vytvořit silné osobní a láskyplné přátelství mezi námi a naším strážným andělem, založené  na důvěře a vzájemném respektu. To vám pomůže vybudovat vlastní andělské vědomí a identifikovat se s ním. Jakmile díky spojení se strážným andělem patřičně zvýšíte frekvenci svých vibrací, je snadné začít získávat přímou cestou informace od dalších andělských bytostí.

 Tóm, jímž strážný anděl hovoří, je vždy naplněn láskou a snahou pomoci. Všichni andělé bez vyjímky respektují vaši důstojnost a svobodnou vůli. Anděl vás nikdy neosloví panovačním tónem a vždy nechá rozhodnutí na vás. Pokud nezazní v hlase, jenž k vám promlouvá při „channelingu“, úcta, nebo cítíte-li, že se dostáváte pod kontrolu jakési vnější síly, měli byste spojení s onou energií okamžitě ukončit.

Přímé spojení mezi vámi a vaším strážným andělem existuje stále. Na tuto energii jste si již možná natolik zvykli, že si přijímání andělských rad ani neuvědomujete. Právě proto lze prostřednictvím strážného anděla vstoupit do světa „channelingu“.

 

 

CHANNELING

 

Co je potřeba?

  Tužka a papír, případně počítač

 

Co se musí udělat?

1. Připravte si tužku a papír, eventuálně se posaďte k počítači. Zformulujte písemně svou otázku.

 

2. Uvolněte se udělejtesi pohodlí. Soustřeďte se na otázku.

 

3. Uklidněte mysl, otevřete srdce a zavolejte svého strážného anděla.

 

4. Požádejte ho, ať pro vás otevře dobře vyladěný komunikační kanál.

 

5. Zapište si, co vám bylo předáno (bez další úprav a jakékoli cenzury).

 

6. Všimněte si, že na konci tohoto sezení budete mít v energetickém poli více světla. Duchovní informace je vždy zakódovaná do světla.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář