Jdi na obsah Jdi na menu
 


Andělská znamení a jejích navštívenky

21. 11. 2013

Úryvek z knihy Hazel Ravenové Andělé od A do Z

 

Andělé někdy dávají najevo svou přítomnost způsobem, který lze vidět. Sami můžete žádat anděla, aby se ukázal a potvrdil, že jste s ním navázali kontakt. Zde uvádíme několik nejběžnějších znamení svědčících o přítomnosti andělů.

 

Mraky

Můžete spatřit anděly v uskupení mraků, zejména nad posvátnými místy nebo když jste je žádali o pomoc. Někdy spatříte mraky, které připomínají ptačí peří.

 

Květiny

Lidé mnohdy zjistí, že květiny na jejích andělském oltáři déle vydrží. Jedna studentka andělského učení zjistila, že ji tam růže vydržely několik měsíců. A po jednom zvlášť intenzivním setkání s anděly dokonce jedna růže změnila barvu.

 

Peří

Bílá pírka se mohou objevit na naprosto nečekaných místech. Jestliže takové bílé pírko najdete, noste je u sebe, abyste udrželi svého anděla nablízku. Jednou, když jsem vedla seminář o andělech, zmínila jsem se o tom, že bílá pírka bývají častým příznakem jejich přítomnosti. Kterási žena pak ale po semináři prohlásila, že navzdory tomu, co slyšela, není o existenci andělů přesvědčena. Právě v tu chvíli si ale jeden student všiml zářivě bílého pírka, které se zachytilo na rukávu svetru dotyčné osoby.

 

Slova

Často se stává, že po požádání o andělskou pomoc uslyšíte slovo anděl zaznít v nějaké písni v rádiu nebo v televizi. Nebo je někdo pronese v rozhovoru s vámi v jinak nepravděpodobném kontextu.

 

Krystaly

Andělé se znenadání objevují v krystalech. Můžete na ně narazit v „andělských“ krystalech, jako je celestit, serafinit nebo danburit. Ve chvíli, kdy se začnete přibližovat k andělské říši, se ale podoba anděla objevuje i v krystalu čistého křemene.

 

Andělské dárky

V dnešní době je k dispozici mnoho drobných předmětů spojených s anděly - ozdobné špendlíky, sklenění andělé, magnetky na lednici s obrázky andělů, samolepky nebo kaménky zasvěcené andělům. Když takový dárek od někoho nečekaně dostanete, můžete si být jisti, že ho navedli andělé, aby vám jej předal jakožto „důkaz jejích existence“.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář