Jdi na obsah Jdi na menu
 


O andělech

Příspěvky

Marie Magdalena – Láska dokončuje cyklus, část 2

15. 11. 2012

| Komentářů: 0

| Rubrika: O andělech

Drazí přátelé, drahé sestry a bratři. Je mi takovým potěšením, že jsem tu dnes s vámi.
Vidím vás jako věčné bytosti přechodně žijící na Zemi. Vidím, jak jste zaměřeni na omezující, ustrašené části vás samých a někdy mě to znepokojuje. Tohle je na Zemi čas ohromné příležitosti. Vy všichni jste staré duše. Navštívili jste Zemi mnohokrát v mnoha životech. Pociťte, jak daleko sahá váš příběh. Není to jen o tomto životě a této osobnosti, kterou nyní máte. Pociťte, jak moc jste zkušení, jak staří jste a jak jste vyspělí.

 

Aluška.org: Jak začít komunikaci s jemnohmotnými bytostmi

24. 9. 2012

| Komentářů: 1

| Rubrika: O andělech

Na tohle se mě neustále ptá mnoho lidí. - Je to ironie. Já tu už několik let mluvím o tom, jak s nimi mluvím, někdy popisuji veškeré detaily a pak si naivně myslím, že si lidé z těch zážitků vezmou inspiraci a pokusí se o to stejně, jako já. - omyl.

Jak tedy začít s jemnohmotnými bytostmi komunikovat?
 

Kontakty s Anděly

18. 9. 2012

| Komentářů: 1

| Rubrika: O andělech

Zdraví tě Bůh milý čtenáři!

Já jsem Pace, anděl míru. Začala doba andělů, ona epocha, ve které se stává spolupráce mezi člověkem a andělem stále těsnější.mnoho lidí na planetě Zemi dozrálo pro příjem našich energetických forem.Vlivem našeho Světla v buňkách jejich mozků se vlivy, spoutávající ještě tvůj svět, zhroutí. Padnou jako zdi Jericha.

 

Poselství LINE - zástupce z Plejád

28. 3. 2012

| Komentářů: 0

| Rubrika: O andělech

Jsem tu s tebou, drahá Majko. Jsem LINE.

Jsem tu pro to, abych předal/a prostřednictvím tebe, poselství pro obyvatele Země. Je to láskyplné a uklidňující poselství. Je důležité, aby energie strachu byla eliminována na minimum. Pak celá "procedura" Vzestupu proběhne pokojně a mnohem snáz. Tolik s vámi soucítíme. Stále jsme vám na blízku a pomáháme vám vnímat a přijímat Světlo a Lásku z vyšších dimenzí Universa, které k vám přichází.

 

Posolstvo národov národom - 27.7. 2011

28. 7. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: O andělech

Buď tíško a snívaj.....Svoj sen o novom svete, ktorý otvára bránu času. Dívaj sa a túžbou vytváraj všetko čo potrebuješ a chceš mať. V diaľke ho vidíš. Črtá sa nad obzorom. Aby si zahliadol, aby si zpozornel, aby si objavil. Svoj sen, ktorý sa javí ešte nereálny, ale Ty vieš, že jednoducho je. Cítiš ho dotykom svojho srdca, vnímaš ho ním. Každý jeho záchvev, pulz to naznačuje a dáva na vedomie, že prichádza splnom, ktorý si prežil. Dívajúc sa do otvorenej brány pohľadom na Mesiac, ktorý Ťa ukotvil v sebe aj v Tebe cez srdcia všetkých, ktorí žijú, milujú a tvoria. Dávajúc lásku, porozumenie a pocit spolupatričnosti. Aby si nezabudol kým si a čo je pre Teba i tento svet dôležité.
 

Jak vnímáme vaši energii

25. 6. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: O andělech

 Energie na Zemi se neustále mění a rozvíjejí, ať už se jedná o energii, která je ve vašem okolí nebo vaše vlastní. Jako pracovníci světla, kteří působí na Zemi, můžete ze svého bytí vysílat léčivé energie buď jednotlivcům, nebo lidstvu jako celku. Vaše dobrá práce spočívající ve vyzařování a ukotvování světla prostřednictvím vašeho bytí a těla do fyzických rozměrů je extrémně důležitá, ale v této době musíte myslet také na své bezpečí. Mnoho lidí lpí na oddanosti službě lidstvu a budou ochotně pomáhat zvyšovat jejich energetické vibrace, objevovat nové schopnosti nebo jim pomáhat při jejich kráčení po duchovní stezce.

 

Andělé na Zemi

17. 5. 2011

| Komentářů: 1

| Rubrika: O andělech

  Sladké lidské dítě,

Já jsem hlas Země. Znám tě odjakživa. Tvůj každičký krok je mnou pociťován a potvrzen. Na nejhlubší úrovni jsme jedno. Existuje jedno vědomí, které zahaluje nás oba. Toto vědomí je velkolepé a nepopsatelné. Je to Duch Boha. Je záhadné a zároveň hluboce důvěrně známé. Uvnitř rukou tohoto kreativního Vědomí je zahalena hra naší soudržnosti. Společně hrajeme hru: jsme partneři ve vztahu, který se vyvíjel v průběhu času. Tento vztah je nyní připraven k transformaci. Vstupujeme do nové éry. Ale nejprve ti řeknu něco víc o počátku tohoto procesu naší společné součinnosti. Je odlišný od toho, co jsi možná čekalo.

 

Poselství od Motýlího Měsíce

3. 5. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: O andělech

 Hovořím hlasem ve vibracích něhy a lásky, obracím se k celému lidstvu, ať již mi jednotlivci naslouchají, či nikoli. Má energie se šíří ke každé duši na Zemi, ať už věříte čemukoli či jakkoli chápete vaši realitu. Mé největší přání je, aby se všichni spojili v radosti a štěstí a také v lásce; právě z tohoto důvodu posílám své láskyplné vibrace všem bez výjimky.

 

Mistr Kuthumi – Agrippa „The Lightweaver Angels – Andělé ohně“

15. 4. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: O andělech

 Jsem Kuthumi-Agrippa a přicházím na paprscích lásky a moudrosti, abych vás pozdravil a přinesl vám požehnání transformace, vzkříšení, inspirace a povznesení. Zdravím vás, milovaní.

A je to s velkou radostí a potěšením v našich srdcích, že se můžeme s vámi setkat, protože vás stále nosíme v srdci Krista a bezpečně v náruči Boha.

 

Zarathuštra: Můj Božský oheň buď stále s Vámi!

18. 3. 2011

| Komentářů: 1

| Rubrika: O andělech

 JÁ JSEM Zarathuštra. Přicházím k Vám opět, abych s Vámi pohovořil o otázkách, které pro Vás možná budou zajímavé.

Co myslíte, že se může na Zemi stát, jestliže velký počet lidí bude naslouchat tomu, o čem hovoří Vznešení Vládcové? Bude to dobré pro celou planetu?