Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vzestup je jako hra poznej sám sebe

22. 7. 2015
Změny jsou více než brilantní. Vlny jsou konzistentní, tak čisté, tak jedinečné a tak mocné. Jedna realita se doslova třpytí, zatímco další nenávratně umírá. Snad každému už je jasné, že se něco děje. Od Slunovratu je mnoho Závojů pryč, máme možnost více vyladit vnímání i schopnosti. Červenec je vzrušující a příští týdny příležitostí urychlení procesu Nanebevzetí. Pokud uděláme dobře své domácí úkoly, srpen chystá úžasné energie. Výbuchy 5D blaženosti vyzařují ze srdeční čakry. Návrat Krista se rodí přes srdce. Nadechujeme mnohem více Lásky do tohoto zlatého centra. Je úžasné a famózní zažívat proměnu, kterou nikdo nemůže vidět.
 
Duch lineárního času se rozpouští v srdci a mnozí se stále zaměřují na šíření negativity, sdílení informací, které jsou plné strachu a násilí. Jak to přemýšlíte? Závoje jsou dole, tato pasáž je hotová, proč se ohlížíte zpátky na ty, kteří jsou posedlí? Temná strana velmi dobře ví, že to není pro nejvyšší dobro všech. Strach je velká marketingová taktika a konspirační programy jsou velmi chytré – přesvědčují vás o realitě, která už neexistuje. Průchod přes astrální iluzi 4D je prostě drsný a tyto změny jsou v procesu změn normální. Kolaps spodních frekvencí je normální. To, že temná strana hraje hru dobře, je normální.
 
To celé vás jen odděluje od možnosti vidět skutečnou pravdu. Hledat pravdu prostřednictvím konspiračního fóra je dvojitá iluze a každý, kdo se zaměřuje na změnu jako na biblický, nebo destruktivní nástroj, stojí mimo značku – to je frustrující a oslabující jízda Miláčkové. Je to jako uvíznout v globální čekárně a sledovat Beckettovo Čekání na Godota.
 
To není soud co kdo dělá. Mohli bychom mít všichni mnohem více prospěchu z méně hledání a více akcí. Elektromagnetická neutralita Vesmíru dá každému to oč žádá a Nulový bod se o všechno postará sám. Vzpomeňte si na metafyzický bumerang.
 
Záleží na světelných frekvencích z galaktického centra, jak dlouho bude 4D platforma k dispozici a nemůžeme spoléhat, že VELKÉ FINÁLE proběhne jako mávnutím kouzelného proutku a že se všichni transformují najednou. Vzestup je vynikající výcvik pro trpělivost a vytrvalost. Jakmile jste svědky externího boření staré struktury, ovlivňuje vás to – nezaměřujte na to své Vědomí.
 
Intenzivní vlny přetváří máju, která se rozptyluje ve Světle Pravdy a Lásky. Už víte, že na každém kroku tohoto zrychlování jde o vědomou volbu. Popírání pravdy není tolerováno na osobní ani planetární úrovni. Nedopusťte, aby vás vaše nižší úrovně ještě mučily.
 
Ačkoliv se mnou nemusí mnozí souhlasit, je to vzrušující proces. Jsem zamilovaná do Vzestupu. Máme k dispozici Božskou Lásku ze Síria a Božskou Tvůrčí Inteligenci z Plejád. Otevírání 5D bran a portálů na Zemi otevírá interdimenzionální portály. To zesiluje a urychluje proces na Zemi, proniká království elementálů a celé lidstvo. Vše se děje pro nejvyšší záměr služby pro naší milovanou Gaiu.
 
Konec lineárního času nás přivádí k mnohem hlubšímu zkoumání sebe sama. Je to hluboce osobní proces a odevzdání je nutné. Buněčnou strukturou proniká hodně Světla. Ochota jít do neznámých pasáží je cesta k neotevřeným dveřím. Fyzika osobního dimenzionálního posunu závisí na mnoha faktorech – především na transformaci fyzikální a vývoji Vědomí.
 
V určitém bodu vás vaše vyšší vedení pustí, jestli jste připraveni pro absolutní nulový bod – pocit, že jdete sami bez pomoci. Je to test, zda jste schopni pohybovat se bez pomocných koleček. Přitom přítomnost Průvodců často připomíná přeplněný výtah. Mnozí se domnívají, že mají intuici a komunikaci s vyšším vedením slabou. Je to trénink, trénink a sebedůvěra. Přístup k vyšším informacím je vždy otevřen, když je nad slunce jasné, že nervová soustava i tělo zvládají pohled z vysokého okna. Máte zabudovaný nejdokonalejší bezpečnostní mechanizmus.
 
Vzestup se odehrává uvnitř vás, ne na internetu, knihách, přednáškách. Jsou to hodiny kognitivní introspekce a hra: poznej sám sebe. Nulový bod používejte vždy ke svému prospěchu. Posílat Lásku Bytostem, které vás podporují jim umožňuje posílat více Lásky vám.
 
Náš drahý Bratr Ježíš odhalil budoucí pravdu pro celé lidstvo a dělil se o ní na vlastní pěst. Díky němu jsme získali přístup k pravdě na celé čáře. Ježíš byl ztělesněním toho, co mělo nastat o 2000 let později. Měli bychom ctít toto dílo.
 
Strážci 5D a ti, kteří pracují jako Světelný server ( rozvodná síť, inter-dimenzionální stykač) vytváří portály a hvězdné brány pro přístup ostatním. To začíná uvnitř a projevuje se to ven v obou světech 4D/5D, tzv. přemostění. Je to fascinující, hluboké a tvůrčí a děje se to pomocí kódů Světelného jazyka. Strážce není kouzelník ani trpitel, je to role, především pro nejvyšší dobro všech zúčastněných.
 
Nanebevzatí Mistři, 5D Strážci a Planetární Rada ( není zatím aktivní) pracují sjednoceni – tvoří vše ve prospěch kolektivu. Toto vytváření zrození nového Vesmíru je založeno na nejčistších záměrech s využitím vyšších úrovní Světla a interpretaci být čistým Zdrojem Vědomí, kterým jsme. Tento způsob je mimo jakékoliv technologie Atlantidy, nebo zaniklé starověké světy. Je to tvoření zbrusu novými způsoby na úrovni super subatomární.
 
Vím, kdo jsem a jaká je moje role v evoluci. 300.000 let společných příprav a má poslední inkarnace je u konce? Je to neuvěřitelně krásné a usnadňující zažít vzkříšení pravého Já, být součástí kolektivu žen, které ukotvují 5D teď a tady, zkoumat a přinášet moudrost, bezpodmínečnou Lásku, milost a 5D vibrace do lidského kolektivu a přímo do této reality. Objevovat zpět vlastní multidimenzionalitu. Snažíme se vytvářet co nejvyšší frekvenční platformu, abychom si co nejdříve my všichni mohli hrát v 5D realitě. Čekají nás zázraky nad všechna očekávání. Můžete plakat radostí.
 
24/7 zůstávejte věrní a oddaní sami sobě, solární logos nás dolaďuje, snažte se vycítit, co je pro vás v danou chvíli nejvhodnější. Jsem obrovsky vděčná za probouzející se lidskou rodinu. Mnoho lidí je připravených na závěrečné sekvence Vzestupu.
Jste-li terapeut, léčitel, velmi vědomě udržujte životní rovnováhu, nemůžete táhnout lidi přes vlastní evoluci.
 
Vděčnost je cesta sebe-posílení. Odhalení sebe sama dalece převyšuje všechny zkoušky. Je to nepopsatelně nádherné, jsem si vědoma účelu náročnosti. Je to ochota jít v integritě, s milostí a ukázat lidstvu, co je možné. Je to krásný zážitek frekvence bezpodmínečné Lásky, kdy Zdroj čerpá jednu ze svých možností, dokud nevyčerpá všechny.
 
Afirmace, které vám mohou pomoci ukončit oddělenost a vnímat všechno čím jste:
 
JÁ JSEM portál v praxi
JÁ JSEM hvězdná loď a hvězdná brána
JÁ JSEM zář naděje
JÁ JSEM nové lidstvo a hvězdní sousedé
JÁ JSEM jeden diamant Zdroje
JÁ JSEM rezonance s galaktickým středem
JÁ JSEM pád ekonomiky a touha po svobodě
JÁ JSEM hojnost ve všech podobách
JÁ JSEM nutkání zjistit více
JÁ JSEM kolaps iluze
JÁ JSEM ukončení spánku lidstva
JÁ JSEM brána k Domovu
JÁ JSEM jednota
JÁ JSEM tvůrce globální reality
JÁ JSEM bezpodmínečná Láska
JÁ JSEM přítomnost ve službě kolektivu
JÁ JSEM 5D realita
 
Ukotvěte Lásku, mír a soucit v každém slově, každé myšlence a každém činu. Čest všem, kteří v tomto procesu pomáhají jakýmkoliv způsobem. Mnoho Lásky vám všem.
 
V Lásce, Světle a Službě
Lenka
 
© copyright Lenka Sykorova www.mayskykalendar.blogspot.com
Informace lze v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pouze s tímto aktivním odkazem na tyto stránky a uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář