Jdi na obsah Jdi na menu
 


Únik před prázdnem

6. 2. 2018

Otázkou je, proč lidi mají puzení a tlak pořád něco konat, neustále zaměstnávat mysl? Inu, co je prázdno? Závisí na pohledu, jak se na něj dívám. Může znamenat pokoru, důvěru, spočinutí, odevzdání se. Ale také odpočinek v zájmu sebelásky. Člověk se bojí, že dojde na konec cesty a cesta již nikam nepokračuje. Člověk má strach, že se stane nejlepším a neporazitelným, ale tím ztratí smysl toho, proč předchozí cestou šel, najednou nevidí a nedovede vnímat, co mu tato cesta a její cíl přinesly.

Prázdno jest světlo kosmické. Viděla jsem jej dřív, spatřím jej znovu.

A tak nevadí tolik, že se hned něco nepovedlo, co je otázkou plození. Máte ten problém dnes téměř všichni, zato nelze se srovnávat. Vše konáme ve spěchu, dokonce nás vychovali k jistému stupni netrpělivosti – vše musí být hned, jinak to nemá cenu, stojí za starou bačkoru, je to předem neúspěšné atd… tolik předsudků pro nic.

NIC. Je posvátno. Já tady píšu o prázdnu, o ničem, jak jej přijmout, nechat to být, avšak si i protiřečím. V tomto světě, v ještě stále mezi třetí až pátou dimenzí musím. Vy nejste telepaté a já nemám tedy jinou volbu než předávat tím, že konám. J Píšu o prázdnu a odevzdání se mu, jenže tím psaním jej právě v tomto okamžiku neuchopuji, nejsem s ním, protože psaní a tyhle myšlenky jsou stále činnostmi vyplňující prostor onoho prázdna, jaké v tu chvíli zanikne.

Možná v procesu nějaký krok nevyšel, ale snažím se to neobracet do negativa a zase se netvářit extrémně pozitivně. Což dnes spoustu rádců a koučů dělá – všech těch vět „buďte pozitivní“ mám plné kecky. Ten krok nevyšel, aby se mohl později realizovat a prožívat v plození znovu, aby v něm mohla být hlubší a skutečnější radost!

Jaké téma právě teď rozebírám na pozadí tohoto prázdna? Oplodňování. Plodnost, neplodnost a nakonec umění prožívat těhotenství ve skutečné radosti. No, a co s dalšími etapami? Zatím je nepotřebuji řešit. Ani to nejde. Je potřeba mezitím odpočívat. Uvolnit prostor a dopřát si prázdno pro příchod inspirace, přivítání něčeho nového. 

Zdroj: https://farhamandala.webnode.cz/news/unik-pred-prazdnem/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář