Jdi na obsah Jdi na menu
 


Transformační příznaky….

6. 2. 2018
Vzestup planety Země mílovými kroky pokračuje, až někdy můžeme mít pocit že síla proudících energií je k “neunesení”. Podle toho se taky cítíváme. A je pravda, že všechny zdravotní potíže nemusí vždy souviset s transformací, ale na druhé straně – leccos může být probuzeno právě těmito energetickými změnami…. Organismus se dokáže přizpůsobovat někdy poměrně snadno, jindy to trvá déle. Je třeba vytvářet svému tělu a psychice podmínky pro vstřebání energetických změn, poslouchat své tělo a nehnat se v denních stereotypech za každou cenu. Udržovat své tempo, ne tempo jiných.
Někdy méně znamená více. V tomto případě více odpočívat a hlavně chodit do přírody, do parku. Udržovat si průchozí meridiální dráhy a čakry. Více pohybu, aby energie mohly proudit a nestagnovaly. A někdy je třeba vyhledat i pomoc lékaře, léčitele….Je to opravdu individuální a je nutné to respektovat. Následující článek je v tomto směru velmi výstižný. Anna ♥
Přátelé, jistě sami na sobě cítíte, jak energie působí. Je to zátěž na naše těla i na oblast vztahů, psychiky a zasahuje nás to ve všech aspektech života. Jsou veliké rozdíly ve vnímání a i v názorech na to, co jsou transformační příznaky a co je způsobeno životním stylem, vnějšími faktory jako je je počasí, ale i chemie a znečištěné životní prostředí. Musíte sami usoudit, procítit a rozhodnout se, do které kategorie to či ono přiřadit. Vždy je třeba mít jistou, že je Vaše tělo z lékařského hlediska v pořádku. Nic nazanedbávat. I bolesti, kterými většina z nás trpí, nám říkají co je s námi v nepořádku. Jak z duchovního, tak zdravotního hlediska. Bolesti které pak nemají zdravotní příčinu, se dají považovat za transformační.
Energie do těla vstřebáváme skrze náš čakerní systém a pokud je někde nějaká čakra v neharmonii, je zablokovaná, tak i proudění energie a její rozvod není souměrný a optimální. To si musíte sami ohlídat a dbát o svá těla.
Dále je tu správná strava pro každého jednotlivce. Každý musí vypozorovat co mu svědčí a co dělá jeho tělu dobře. Dodržovat správne Ph v těle, což je kolem 10ti, dostatečné množství minerálů, vitamínů a přiměřené množství tekutin.
Podotýkám, že každý jsme jiný a každý tak potřebuje specifický přístup a péči o tělo. Důležitý je odpočinek a relax. Spánku některým ubývá a jiní by prospali celý den. To je v pořádku :-). Vyhovte tělu.
Energie proudící k nám z Centrálního Slunce, jsou nazývané Kristovy. To proto, že jsou obohacené Láskou a Světlem Stvořitele a vyšších vesmírných a duchovních bytostí. Přijímáme tak Lásku Boha a ta nám za všech okolností pomáhá. I když si někdo ťuká na hlavu a není takových málo, tak tomu prostě je a i oni dříve či později dojdou poznání. Nehněvejte se na takové lidi, nechoďtě s nimi do sporů a hádek. Nemá to smysl a naopak, Vy tak přicházíte o drahocenou energii a sílu. Nezapomínejte, že cesta na kterou jste se vydali, je jen Vaše a nemůžete nikoho nutit, aby po ní šel s Vámi. Je na něm, jestli se přidá, nebo půjde svou vlastní.
Nikdy nejste však sami, protože vydáteli se cestou Světla a Lásky, pokud budete naslouchat hlasu svěho srdce i duše, můžete mít jistotu, že máte podporu Boží GPS navigace:Podporujte se, pomáhejte si, ale nepřesvědčujte ostatní. Káždý má své poslání a svou cestu.
 

Miroslav Horešovský

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář