Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ramona Siringlen: Transformační světelní terapeuti Nové Země

21. 9. 2018

Světelná aktivace lidských energetických polí, otevření potenciálu osobních kódů a světelná spolupráce na úrovni duší.

Milovaní, zde na Zemi se nyní vše od základ u proměňuje. Tato masivní transformační vlna přichází ze samých základů, od každého jednotlivého z vás. Jste podporování a zahrnování láskou a kosmickými energiemi, avšak jste to vy, kdo tvoříte a měníte vaši realitu a celou společnost. Tyto změny probíhají všude a dotýkají se též všech oblastí a oborů, které jsou součástí historie lidstva. Tento jedinečný proces, je založen na světle a osobní odvaze a touze duše každého z vás. Na ochotě ukázat vaši pravou podstatu, úroveň vědomí. Na odhodlání přijít s novými možnostmi, vykročit ze zajetých kolejí, ukázat své osobní světlo a způsob tvorby, který je pro vaši bytost vlastní.

Drazí, proces vstupu do Nové Země jak víte, již nějakou dobu probíhá. Ano čas je relativní pojem, ale jeho iluze se nyní velice zrychluje a proměny žádají zcela nová řešení a ochotu se otevřít novému tam, kde váš rozum a ego dosud žádalo přesná vysvětlení a záruky. Energie Nové Země jsou v souladu především s vyšším vedením vaší duše a hlasem srdce. Lidstvo se učí a ještě bude učit s důvěrou plynout v kosmickém toku. Vnímat v přítomném okamžiku a rozhodovat se v napojení na své vyšší JÁ. O bytí a tvorbě v Nové Zemi rozhoduje tedy především vaše srdce a úroveň vědomí. Člověk ve vašem sousedství může žít ve zcela jiné realitě než vy. Jeho přelomové TEĎ tedy může nastat ve zcela jiném bodě tzv. časové osy.

V minulosti byla lidstvu dána podpora pro transformační procesy skrze inspirátory a kontaktéry, kterým byly předány jedinečné podpůrné techniky pro osobní, emoční a duchovní posun osvobození lidstva. Pro jeho posun v uvědomění a to jak pro práci s jednotlivci, tak ve skupinách. Tyto techniky se nadále s úspěchem používají a pomáhají v celém procesu.

Vědomí mnoha bytostí však již velmi pokročilo a energie přítomné na planetě se natolik proměnily, že mnozí jsou vedeni z těchto technik vystupovat a tvořit individuálně a zcela svobodně v přítomném okamžiku a na míru skupině či jednotlivci a to v plném napojení v souladu se záměrem duší. Mnohé z těchto procesů se dějí mimo vědomou složku, avšak je třeba s nimi naplno počítat, protože je to součást vašich jedinečných darů.

Pokud se jedná přímo o světelnou práci s druhými lidmi, je zde na planetě přítomna skupina bytostí, jejímž posláním je od určitého okamžiku poznání a úrovně vibrací aktivovat energetická pole druhých lidí a v souladu se záměrem duše příchozího vstoupit do jeho pole a odemknout určité kódy či časové zámky v jemně hmotných úrovních. Tito jedinci nejčastěji pracují jako lektoři, terapeuti duše či těla, vedou transformační či zážitkové semináře a tedy jsou ve své tvorbě a aktivitách zaměřeni na podporu a pomoc druhým lidem.

Tito lidé, ať již to sami tuší, či nikoli, pracují a tvoří v ohromném energetickém přesahu a na terapeutických či transformačních sezeních či skupinových setkáních vám předají mnohem více, než si v první chvíli možná uvědomíte. Setkání s nimi je silně transformační a spustí procesy, které jsou potřeba k vašemu dalšímu růstu a posunu vědomí. Nemusíte mít obavy, že dojde k něčemu, co jste si nepřáli. Tyto světelné aktivace a jemně hmotné operace mohou proběhnout vždy jen za předpokladu, že vaše duše s nimi souhlasí a jste na to připraveni. Není též náhoda, kdy jste k takovému člověku přivedeni, protože jste se o něm dozvěděli ve správnou chvíli nebo vás navedla vaše duše či duchovní průvodci.

Pokud se jedná o světelného terapeuta či inspirátora Nové Země, můžete sledovat, že mnohé procesy se spustí již v okamžiku, kdy pojmete záměr ho navštívit, nebo zúčastnit se akce, kterou vede. Tito lidé vás mohou navštívit a pracovat s vámi během vašich snů. Po práci či setkání s nimi, pokud byli ovšem v pracovním nastavení, můžete mít fyzické projevy změněného stavu vědomí, euforie, neobvyklé únavy. Dochází k energetickému či světelnému restartu, postupně se vynořují ve vaší vědomé složce mysli potřebná uvědomění. Můžete být vnímavější, urychlí se značně vaše procesy. Hodiny dny či týdny po setkání se dějí věci, které mají návaznost na vaši společnou světelnou práci.

Každý z těchto světelných aktivátorů je jedinečný skrze svou magickou esenci duše. Setkání a spolupráci s těmito aktivátory není možné naplánovat rozumem. Probíhá na základě naladění vibrací, vhodného načasování a vedení vaší duše. Nebo jste nasměrování Vesmírem skrze vaše průvodce nebo „náhodná“ sdělení vašich přátel či blízkých.

Úkolem těchto světelných inspirátorů, aktivátorů a terapeutů je především respektovat tento vyšší proces a zajistit si takový režim, který jim umožní doplňovat energii, být v proudu inspirace a hlídat si především mentální psycho hygienu. Tito lidé jsou svou duší i okolnostmi vedeni k tomu, aby si hlídali svůj prostor ve volném čase, vyhýbali se přetížení v komunikaci a netříštili pozornost během dne na mnoho drobností. Jelikož nesou silné světlo, druzí jsou k nim silně přitahování.

Tito světelní terapeuti mají velmi silné aktivační pole a jsou li v pracovním nastavení, tak lidé, kteří se nacházejí v jejich fyzické blízkosti, obdrží léčbu a harmonizaci světlem, uvolnění skrytých bloků či aktivaci svých kódu a talentů, o kterých třeba dosud netušili, že je mají.

Po zážitkovém semináři či transformačním sezení s takovou bytostí si odnášíte sebou jako podporu i část jeho/jejího světla. Nemusíte se obávat, že to je na úkor dotyčného, tito lidé jsou v plném napojení a energie jimi stále proudí. Jejich jedinečné světlo je stále živeno samou jejich podstatou a prací s vámi se nezmenší. Ohrozit se mohou jen oni sami dočasným přetížením, pokud nebudou naslouchat svému vedení a tělu a neudrží si odstup a odpočinek tam, kde je jejich vlastní prostor a soukromí.

Jak tyto bytosti poznáte? Jak jsme již sdělili, pravděpodobně k nim budete přivedeni ve správný čas svou vlastní duší. Na vědomé rovině a v oblasti emocí a práce s energiemi může proběhnout jedinečné sezení či skupinová práce, ale věřte, že to je jen část světelné práce, kterou vnímáte. Na jemně hmotné rovině a úrovni duše dochází k jedinečným a silným procesům a zážehu. Vše samozřejmě a jedině v souladu a s povolením vašeho vyššího JÁ.

Světelní pracovníci s tímto darem mají otevřené srdce. Poznáte je dle laskavého a lidského přístupu. Mají velmi vysoké vědomí, ale nebudou vám to dávat nijak najevo. Jsou nositeli dávné moudrosti. Přistupují k vám z partnerské roviny v respektu a úctě k vaší svobodné vůli a aktuálnímu stavu vědomí a rozpoložení. Tak jako respektují vás, však respektují i sami sebe a své osobní hranice. V jejich přítomnosti se cítíte v bezpečí a v teple. Umí vytvořit uvolněnou a vřelou atmosféru a často disponují smyslem pro humor. Jejich fyzická blízkost způsobí, že se vám v důvěře otevřou vaše struktury a centra pro světelnou práci. Světelní pracovníci s tímto darem a posláním nekritizují a nehodnotí. Jsou si vědomi mnohého, co se odehrává, ale nemají potřebu vstupovat do jistých typů energií, když to nemá vyšší důvod. Tvoří a konají z úrovně duše a kosmické lásky.

S láskou a vděčností Akášičtí mistři a Ramona Siringlen.

FB/Cesta s Ramonou

Čtení z Akášických záznamů na dálku, kineziologická poradna, osobní konzultace, transformační sezení a meditace na míru – pozitivní změny ve vašem podvědomí pro šťastnou tvorbu vašeho života.

Článek je možno libovolně šířit, avšak prosím v nezměněné podobě, s uvedením autora a s aktivním odkazem na webové stránky http://www.cestasramonou.cz. Děkuji.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář