Jdi na obsah Jdi na menu
 


Působení skrze různé úrovně bytí

30. 4. 2018

Nejprve se na chvíli ponořme do obrázku.

Jedná se o evoluční obraz, jeho význam bude průběžně doplňován.

Záměr a vůle, jaké obvykle propojíme v případě, kdy se odhodláme ke skutku, začínají v samotném jádru nás samých. Je potřeba si stanovit, co náš skutek ovlivní, skončí to jen námi nebo se rozhodneme nechat jej prostoupit všemi poli nebo úrovněmi? Můžeme se zabývat třeba naším tělem a ty hladiny možností v něm jsou fyzická, emocionální, mentální, duchovní... Jakmile ale přestoupíme i mimo rámec vlastního těla k jiným tělům, kde každé má vlastní specifika, je dobré najít harmonické aspekty, to, co nás spojuje (ne to, čím se lišíme a má nás rozdělovat, jako bývalo v mezilidských vztazích zvykem). A skrze takové zabarvení energii záměru/skutku poslat. Už jsme sebe a vlastní těla propojili činem s jedním polem okruhu nejbližších lidí/bytostí a tohle pole má taky vlastní hladiny možností, bývá jich ovšem daleko více, proto se jeví usměrňování naší energie v rámci těch vztahů jako mnohem složitější než když se staráme o sebe, v rámci vlastního těla a jeho hladin možností/aspektů. Na elementárnější úrovni je to naše schopnost myslet, cítit, fyzično i jako zdravotní parametr, pocit a schopnost cítit se spokojeně v životě.

Ale co dál? Můžeme se starat i o druhé, pokud v prvé řadě jsme na sebe nezapomněli. :-) Častokrát jde naše energie i tam, kde si ji již neuvědomujeme a je řízena čímsi, co neovládáme vědomě a mentálně už vůbec ne. Jde o konečné důsledky ve Vesmíru, takového rozsahu, jaký se dá připodobnit motýlímu efektu. Jedna malá akce vyvolá nespočet různých frekvencí, možností, výsledků. Proto obor možností úrovně Vesmíru je největší, nejrozsáhlejší.

Duše pak vybere v součinnosti s konstantami Vesmíru (jedná se o dokonalé, inteligentně kooperující konstanty zároveň, které zachovávají život, proudění energie, rámec času a tak všecko vůbec to drží pohromadě) tu frekvenci a oblast, skrze které tká vlastní pole. Pole duše není plné, vyvíjí se, roste, stabilizuje se, nitky, co vypadají jako magnetické siločáry napříč vším se zesilují tak, jak roste zkušenost duše. Čím více nitek, tím opět rozšířenější možnosti a schopnosti se na různé frekvence naladit. Jeden paprsek znamená: "tato duše zvládne působit a měnit realitu pouze s jednou specifickou frekvencí, je to specialista." Mnoho silných paprsků je nejširší rozptyl i průraznost napříč skutečnostmi a světy, duše má hodně zkušeností a tím více možností a větší pole působnosti. Ty konstanty - říkáte jim někdy Boží vůle. 

Pro dnešek vše.

Zdroj: https://farhamandala.webnode.cz/news/pusobeni-skrze-ruzne-urovne-byti/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář