Jdi na obsah Jdi na menu
 


NOVÁ VYŠŠÍ MUŽSKÁ REVOLUCE

5. 10. 2016

Nacházíme se ve víru ohromných posunů. Toto září nám přineslo zásadní astrologické události, které katapultovaly mnohých do Světla. Zejména Duše těch, kteří si zvolili rozpomenout se na vzdálené nesmrtelné vzpomínky spirituální moudrosti léčivých sil, byli dotčeni vesmírnou gracií.

Mnoho mužských pracovníků světla se potýká s obrovskými tektonickými pohyby uvnitř svých energetických polí. Toto je dostane do souladu s posvátným záměrem a vyšším plánem pro své činy. Také zažehne dlouho zapomenuté ohně touhy po hlubším smyslu a naplnění uvnitř jejich srdcí.

Vesmír jim začíná zpívat jejich píseň nazpět. Nacházejí odrazy cesty ke svému poslání, pochodně v temnu. Na této cestě jsou důležitá znamení. Tato znamení byla zprostředkována proto, aby těmto mužům ukázala že nejsou sami, že pro jejich životy exituje plán, který přesahuje jejich omezené vnímání, že zázraky existují, že jim božské ženské plavidlo připravilo prostor, aby mohla být tato přeměna do jejich autentických životů uskutečněna.

Jsou muži, kteří jsou předurčeni být vůdci léčivého hnutí. Toto hnutí je tvořeno muži, kteří touží po životě s hlubším smyslem, souladem se svou vnitřní pravdou, tvořivým a regenerujícím řešením pro výzvy, sebevědomém naslouchání vlastním sdrcím raději než svým hlavám a využitím logické strategie spolu s milující a soucítící moudrostí.

Tito muži nechtějí být odříznuti od svých srdcí a intuitivních hlasů. Vytváří nové cesty k propoejní dvou elementů mužské vibrace – hlavy a srdce – aby jim Země opět uvěřila svým Srdcem.

Tito muži jsou hluboce citliví k energii a potřebují přijmout tuto pravdu. Všichni tito muži budou potřebovat přátele a partnery, kteří jsou sebe-uvědomělí, vědomí, s probuzeným srdcem a intuitivně inteligentní. Tito muži musí být obklopeni šampióny Posvátných Ženských kódů.

Duch sešle těmto mužům správné lidi ve správný čas, aby ucítili podporu božské Matky a věděli, že jim důvěřuje, že udělají změny ke kterým začínají být přivedeni, aby udělali.

Přichází celé nové kolektivní probuzení mužských duší. S probouzením přichází chaos, protože spirituální koma způsobuje lenost, oddalování, potlačování, závislosti, vztahovou toxicitu a všechny možné další formy egoistické kontroly, která by potlačila opravdovou posvátnou mužskou sílu. Pokud jsou ve spirituálním komatu nebo potlačení Pravého Já, žijí tito muži velmi pohodlné mdlé životy, zůstávají ve známém, bezpečném a předvídatelném. Nemusí nikdy riskovat zhroucení starých mužských pradávných vzorců chování. Nemusí niky “žít jakoby byl jejich otec mrtvý“, jak řekl David Deida.

Pak jejich Vyšší Já, pokud bylo pro tento život ustanoveno, zorchestruje spirituální probuzení. Chaos přichází hned jak vplují kódy probuzení. Chaos na úrovni 3D je hojný – životní změny, rozpadlé vztahy, kolapsy na vnitřních emočních a mentálních úrovních. Život najednou vyžaduje, aby vykročili do nové úrovně činů, vědomí a růstu. Staré vzorce se okamžitě stanou intenzivně tuhnoucí, dusící a nemožné ustát. Změna je nevyhnutelná stejně tak jako rapidní růst a navýšení na cestě vzestupu.

Tito muži jsou všichni kontaktováni vyššími bytostmi a vzestoupenými mistry, jelikož potřebují tuto spirituální podporu a energii transformace. Nějak, někde najednou ponořili tito muži sami sebe do posvátnýh učení, která dávno zapomněli.

Několik nadcházejících měsíců představuje období nebývalých a bleskových posunů pro muže na této zemské úrovni, kteří si zvolili na úrovni duše spirituální vzestup svého vědomí. Velmi, velmi mnoho se změní jak bude nová vlna mužských spirituálních pionýrů znovu vyžadovat vstup do svých rolí jako strážci a ochránci planety. V jádru jejich touhy po novém způsobu života a záměru je velmi hluboká, velmi pradávná oddanost Bohyni.

Toto je to, co osvítí cestu vědomé mužské revoluce. Tiché, ale neotřesitelné a nezničitelné vědění, že - Probuzená Žena – Ona je Zdrojem Veškerého Života. Hledejte Ji, Pátrejte po Ní, a až ji budete mít zpět ve svém srdci – ožijete, vzplanete a budete spalováni vášní, která nikdy neuhasne.

 

Autor: Sophie Bashford
www.sophiebashford.com

Překlad: Taunia Atiriamin Christová
www.slunecnabrana.euwww.martinachristova.eu

http://slunecnabrana.blogspot.com.es/…/nova-vyssi-muzska-re…

Tento článek lze šířit nekomerčním způsobem v originální formě s uvedením autora a překladatele a aktivním odkazem na stránkywww.slunecnabrana.euwww.martinachristova.eu a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji, včetně této poznámky

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář