Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prohlédnutí vlastních lží a omezení

14. 12. 2017

~Kryon~
Poselství Kryona přijala Marketa Selinijana dne 15.10.2017

“Zdravím vás, moji milí, jsem Kryon z magnetické služby a svou energií opět přicházím mezi vás. Zažíváte období, které se nese ve znamení Nové doby. Pravda vychází na povrch a sami sobě již nemůžete tak snadno lhát. Tíha dnů je jen odrazem toho, zda ve svém nitru žiješ svou pravdu. A nezapomínej – pravd existuje mnoho. Pro každého jeho vlastní, jiná. Pro každého však jen jedna jediná. Když je tvůj úmysl čistý, pak zůstává pravda naplněna a ty v radosti kráčíš do dalších dnů. Tvé nitro září štěstím a ty zažíváš sběr toho, co jsi zasel. Tvá vlastní pravda je sklízena. A tak přijmi výzvu těchto, ale nejen těchto dní.

Osvoboď se od vlastních lží. Od nepravd, kdy stojíš na rozcestí a svůj směr, svá rozhodnutí určuješ podle toho, jak ti jiní radí. Od lží, kterými jiné v rozhovorech živíš. Od všech nečestností, které tě nyní v nitru trápí, protože na povrch tvé duše se snaží dostat vibrace pochopení. Tvá duše touží zářit ve tvém fyzickém zdraví. A tak se snaží osvobodit od všech kliček a zajetí tvé mysli, snaží se ti ukázat směr. A proto jsi veden ke svobodě od všeho, co ve svém nitru již nepotřebuješ.

Když dokážeš napřímit sám sebe, pak ti ani ostatní nedokáží lhát a vždy rozpoznáš, když je lež ve hře, a kdy se tě lží snaží někdo obelhat. Toto období je pro Zemi důležité. Pro všechny lidi na Zemi. Bylo aktivováno ohniště pravdy ve dnech letního období a od té doby oheň plane a rozšiřuje se po Zemi. Země zažívá očistný vzestup. Země zažívá očistu krajiny od destrukcí dualitou a snaží se i ona na povrchu sebe sama v čistotě vzkvétat a růst. Snaží se smýt ze sebe všechny rány a dovoluje si přijímat lidské požehnání.

Každý z vás je pro Zemi příkladem, stejně jako ona je příkladem pro tebe. Každý z vás svým světlem Zemi hájí, každý ji chrání tím nejlepším způsobem. Někteří si ještě neuvědomují to, že jí bolest způsobují. Jiným je ještě jedno to, že po nich zůstává „potopa“. Avšak v každém z lidí na Zemi nyní klíčí semínko pravdy a to způsobuje, že člověk přestává být ke svému okolí čím dál více lhostejný. Jen si představ to obrovské množství lidí! Tu vlnu, která Zemi zaplaví soucitem, až všichni pocítí, že není důvod již sám sobě lhát. Že je nutné očistit se od vlastních lží a nepravd a začít žít nově, podle Nového vědomí. V lásce a bez násilí, které vládne Zemí. Které, zdá se, dnes nekončí.

Existují stále důslednější způsoby manipulace a světlo se snaží být potlačeno, ale to je jen zdání. Světlo na Zemi stále sílí. Sílí tak moc, že mění magnetické pole Země. Sílí tak, že znovu začínají ožívat vrcholky pyramid. Nejen těch, které jsou vám známé, ale i těch, co existují pod Zemí a jejichž vibrace, jenž střeží, jsou stále zachované. A to vše způsobuje poplach v nižších sférách Země, ve sférách, kde existuje strach. A tímto světem je částečně i svět lidí. Těch, kteří ještě hrají svou hru na vítěze a oběť. Těch, pro které je snadné lhát.

Dnes však není nutno bojovat. Dnes hrdinové drží čestnou stráž a jejich světlo z vesmíru vypadá jako barevná mozaika. Protože každý z vás nese pochodeň jiných barevných vibrací. Je to světlo, které se zažehává ve zvláštních dnech. Splývá a rozšiřuje se a do galaktických formací a jeho základním bodem je středobod – světlo, které určuje tebe. A světlo jiného člověka má také vlastní středobod a všechny tyto mozaiky se vzájemně prolínají, slučují v bližších či vzdálenějších bodech, ale vždy je důležité, že hlavní světelný barevný tón mozaiky určuješ ty sám. To podle tebe září tvá galaktická mozaika. A ta je z vesmíru vidět. Zažíváš tak rozšíření svých galaktických těl. Protože ty člověk při práci pracovníka světla na Zemi potřebuje, obzvlášť, když je jeho poslání provázeno cílem pozvedávání nejenom světla na Zemi, ale i ve všech částech vesmíru, ve kterých dualita nahradila mateřskou vibraci jednoty. Těchto lidí je mnoho a každý vesmíru pomáhá svým vlastním způsobem. Již jen tvá láska k Lady Gaia celý padlý vesmír pozvedává. Je vzrušující pozorovat tu směsici barevných vibrací, které expandují celým vesmírem a jak se světlo dostává do stinných míst. Daleko stinnějších než kdy byla Lady Gaia. A je pochopitelné, že se to mocnostem nelíbí. Však v jádru těchto mocností se rovněž světlo ukrývá. Jen jsou nyní v rezistenci proti všemu, co láskou zní a lásku vyzařuje. Odmítají lásku jako výživu a živí se jiným zdrojem. Jejich výživou je strach.

Strach je často omílané téma. Teorií o něm znáte dost. Je opakem projevu lásky, je magnetem, který přitahuje neštěstí a podporuje, živí vnitřní stín. Žít ve strachu je jako žít ve vlastním vězení. Někomu toto vězení vyhovuje a nevidí, že je omezen. Jiní se snaží najít z vězení cestu ven. Ve vězení se dokonce můžete za jistých okolností cítit v bezpečí. Protože svoboda je ve vězení prezentována jako nebezpečí. A tak lidé dávají často na názory a úsudek ostatních, než aby si vytvořili ten svůj. Než aby posbírali podněty ze všech stran a ověřili, zda ladí s vibrací jejich srdce. Pak by se totiž jejich vlastní stín začal rozpouštět a s ním by ubývalo i strachu. Vězení by začalo probleskovat zlatými paprsky a obranné zdi by se hroutily s příchodem čerstvého vzduchu. S vibrací svobody, která je tolik láskyplná a důstojná. S vibracemi, které hojí rány, které léčí stará zranění, umí poskytnout na vše nové řešení.

V nadhledu se skrývají mnohé odpovědi. A tak i když ty sám nevíš kudy kam, optej se sám sebe, co by udělal tvůj vnitřní pták? Tvůj nadhled, který dokáže vystoupat nad všechna tvá omezení a pohlédnou na situaci z úhlu celistvého dění. Vznes se svým úmyslem do oblak a pohlédni na sebe a na svou cestu, kterou se ubíráš, a ve které si nejsi jist, zda kráčíš opravdu podle hlasu svého srdce. Dovol si z výšky vidět svou cestu přesně takovou, jaká je.
Bez růžových brýlí, bez zaujatosti, zkrátka bez vlivů ega. Vnímej to, co v tobě vyvolává nový směr. Možná zjistíš, že tě to vrátí k původní emoci, o které již byla řeč a tou je strach.

Strach je často lepidlem, který svazuje nohy i křídla, duši drží v programech, které egu vyhovují. Vyhovuje mu být vůdcem či obětí, trpitelem i zajatcem, mučedníkem či trýznitelem. Vyhovuje mu to, protože tím nabývá pocit, že je v bezpečí. A sebemenší vzdor je odměněn trestem v podobě pocitů viny.

V každém člověku existuje touha a tou je vlastní spirituální růst. Je jedno zda o samotě nebo v přítomnosti jiných. Pro růst není třeba se nechávat od jiných vést. Pro růst duše stačí jen naslouchat sám sobě bez obalu a upřímně. To jsou však ty nejtěžší zákonitosti, které je třeba v sobě objevit, a podle kterých je třeba naučit se žít. A není to v dualitě vždy právě jednoduché. Je kolem mnoho lákadel a mnoho svodů. Člověk těžce prozírá svou pavučinu lží, do které se v průběhu života zamotal. A do té se počítá nejen vlastní vědomá lež, ale i ta, která je nevědomá, vytvořená z přebírání vzorů, které k lásce nepatří.
Když je však úmysl člověka čistý, pak může prohlédnout skrze vše, co stvořil a uvidět obraz svého pravého Božství. Podle tohoto obrazu vše napravit a sjednat do vibrace, která bude ve všech směrech rovná. Zkrátka člověk dokáže sám sebe napravit a bez výčitek a pocitů viny zažehnout obrovskou transformační sílu, která smete vše nečisté. Dříve jste k tomu používali plamen Saint Germaina. Jeho očistná vibrace umí vyladit mnoho lží. Dnes zkus tento postup jinak, zkus ho vibračně osvěžit. Zkus fialový plamen smísit s plamenem tvé vlastní osobní vibrace a touto barvou, ať je jakákoli, prozař vše, co tvé kroky vpřed tlumí.
Měj odvahu ve všech svých rozhodnutích a věz, že čistá láska se vždy ukáže a vždy tě podpoří. Je to jediná vibrace, která přežila vše v dualitě, a i když byla utlumená, její síla se dokáže obnovit a ona dokáže rozvinout zpátky svá křídla.

Jen si uvědom ten pocit! Pocit čisté, nevinné lásky, která uvnitř tebe vzkvétá, a jenž miluje vše, co pobyt na Zemi provází. Jenž chápe, je trpělivá a bez hodnocení a manipulací dává svou přítomností ostatním křídla. Dává svobodu bez toho, aniž by za ni něco vyžadovala, aniž by sama sobě svou zář omezovala. Cítíš ji? Je obrovská, je silná a je mocná ve svém působení. Tak nenechej svou lásku v zajetí svého vězení a dovol jí zářit a hrdě plát. Ucítíš, jak se změní celá tvá životní cesta.
S láskou tvůj magnetický přítel Kryon”

Po přečtení channelingu se prosím vědomě energeticky uzemni.
Změny textu nejsou dovoleny. Stejně tak není dovoleno text jakkoli zkracovat.
Celý channeling je energetizován magnetickou láskou Kryona

.
© Marketa Selinijana Stejskalová, http://www.zemeandelu.cz/www.arantia.cz
FB: http:ihttp://://www.facebook.com/ArantiaKrokyKRozvojiVedom

Prosinec 2016 vyšla kniha s 52 energetickými kartami
KRYON – Svitky tvé moudrosti (Marketa Selinijana Stejskalová)
52 darů z duchovního světa.
Témata, která se dotýkají nitra každého z nás.
Více informací: http://www.pokladysvetla.cz/

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář