Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ke komu hovoří?

27. 9. 2010

 Bůh hovoří stále. A ke každému. Ne k někomu více a k někomu méně. A už vůbec si nevybírá nějaké vyvolené.  Vyvolení jsou pro mne všichni. Ve všech je božská podstata, která promlouvá skrze duši. Někdo poslouchá a někdo ne. Přijímání mého hlasu je výsadou tichých. Lidé poslouchají a lidé hovoří. Vždy jsou to lidé, kdo nakonec napíší knihu, nebo vysloví slovo. Nakonec, kdo jiný by to měl udělat? Lidé většinou nemluví jako Bůh z následujících důvodů:

1)      Nevěří, že to mohou dělat.

2)      Není to jejich přáním.

Aby člověk mohl slovem vyjadřovat Boží vědomí, musí zaprvé CHTÍT to dělat. Vlastností Boha je, že se nevnucuje. Zadruhé musí  věřit, že je to možné. Svou roli zde hraje představivost. Když si něco nedokážete představit, nedokážete to pak ani uskutečnit. Vaše představy o tom, co je možné a co ne, vytvářejí hranice vašich možností. Věřte na zázraky a vaše možnosti se rozšíří. Smutnou překážkou je zde nevíra v existenci Boha. Jestliže neexistuji, jak pak mohu k někomu a skrze někoho mluvit? Jak pak mohu ovlivňovat váš život, když nepřipustíte mou existenci? Vaše tvořivé vědomí vytváří základ pro náš vztah a dává energii mému vlivu na vás. Nechte mi dveře do vašeho srdce otevřené a dovolte mi vstoupit, pokud chcete, abych tam přebýval s vámi. Anebo přesněji: Otevřete svá srdce a dovolte SOBĚ vstoupit do vlastního srdce, kde přebývám já. Dosažení a projevování božího vědomí je zejména otázka záměru a rozhodnutí. A víry ve své schopnosti. Proto buďte velkorysí .

Až se vydáte na cestu k vyššímu vědomí, pomůže vám řada moudrých knih, kterých už existuje velké množství. Využijte nabídky seminářů a rad duchovních učitelů, kterých je ve vaší zemi též dostatek. Nemůžete si  v tomto ohledu stěžovat, dal jsem vám všechny prostředky. Od učitelů a z knih dostanete potřebné rady a návody, jak dosáhnout i těch nejvyšších duchovních cílů. Naučit se slyšet můj hlas je otázkou tréninku, jako když se někdo učí hrát na hudební nástroj. S dostatečnou vůlí a pílí je to dosažitelné všem.

Naučte se také mluvit jako Bůh a cvičte to. Mluvit slovo Boží je konečným potvrzením našeho splynutí v Já v tobě a ty ve mně. Nalaďte se na nejvznešenější verzi vás samých, která stále, ač neprojevená, kráčí všude s vámi, prociťte ji, ztotožněte se s ní a představujte si sebe jako mluvčího Jednoty, moudrosti samé. Šiřte slovo lásky tím nejšetrnějším a nejmírnějším způsobem a zároveň s jistotou, hravostí, lehkostí a elegancí. Vyjadřovat slovo Boží náleží mistrům, je to výsledkem dlouhodobé práce. Cvičte, ale neunáhlete se. Mluvit jménem Božím můžete až po dosažení jisté úrovně vědomí. Do té doby mluvte svým jménem, říkejte své moudrosti nebo  citujte texty mnou inspirované. Mluvit o lásce může každý bez obav a omezení. Nechte promluvit Božství v sobě a mluvte tím nejkrásnějším způsobem. Pravděpodobně budete v tu chvíli mnou inspirováni. Bude to tedy naše společná práce. A pro vás dobrý trénink.

Divíte se, že Bůh promlouvá z internetových stránek? Měl by jeho hlas být omezen na prostředí klášterů a kostelů? Anebo by měl znít i jinde? Na ulici? V rozhlase? Kdo nebo co o tom rozhoduje? Já? Ne, vy o tom rozhodujete. Dosud nebylo běžné, aby mé slovo zaznívalo tímto prostřednictvím, ale jsem tu, a jsem tu, protože jsem byl pozván. Chcete, aby mě bylo slyšet více? Na ulici? V rozhlase či televizi? Tak mě tam pozvěte. Vytvořte mi vhodné prostředí, abych mohl přijít. Vneste mou přítomnost tam, kde mě chcete mít. Chcete mne slyšet? Tak mluvte. Protože abych mohl být slyšet, tak musí někdo mluvit.

Zdroj: www.duchovniinstitut.cz 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ÁNO TI PANE BOŽE i NA ULICI, V ROZHLASE, TELEVÍZII, VŠADE!

Evka,5. 10. 2011 2:33

ÁNO, CHCEM PANE BOŽE,
aby Tvoje slovo bolo počuť VIAC a v
všade, na ulici, v rozhlase, televízii /nielen v kláštoroch
a kostoloch/ a taák, proste všade medzi prostými ľuďmi, na zobudenie... na Duchovné prebudenie,
kým ešte je čas.

Preto Ťa pozývam ja drobná Evka, PRÍĎ Pane Bože všade a úplne jednoducho, radostne.. tak ako Ty to vieš, i prekvapujúco, zrazu, neplánovane, srdceoslovujúco,
ráno, cez deň, i v noci ,
v práci či na ulici,
aute i na stanici
vo Zvolene či Kolonici
MARANATHAAA
Príď Pane!