Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kryon: Fundamentální fraktál

14. 10. 2016

Tento živý channeling byl přijat v Hot Springs v Arkansasu, 11. dubna 2016

Tento živý channeling byl upraven [Leem a Kryonem] a doplněn pro lepší porozumění čtenářů. Často se totiž stává, že živý channeling má v sobě energii, kterou psané slovo nenabízí. Užijte si tedy toto rozšířené poselství přijaté v Hot Springs, Arkansas.


Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby. Přejeme si na okamžik uctít dnešní a včerejší učení, které bylo představeno na tomto místě [mluví o prezentaci během konference].

Po 26 let vám předávám poselství stále znovu a znovu, až se vám to může zdát divné. Když jsem vám sděloval skutečnosti, které ještě nejsou ověřené, nebo říkal věci, které nejsou v hlavním myšlenkovém proudu, byly to jen informace bez pevného základu. Rok za rokem z nich některé pomalu dozrávaly, ale až teď začínáte vidět, jak se tímto způsobem Kryonova poselství potvrzují. Tyto mezery chci malinko doplnit v tomto dnešním závěrečném poselství.

Učení, které bylo předneseno tento víkend, je celistvé, a je přesné. Pro ty, kteří zde nebyli, a pro ty, kteří to poslouchají, to zní spíše jako by to bylo vytrženo z nějaké stránky mnoha Kryonových poselství přednesených v průběhu času. Před lety jsme vám řekli o tom, jak dlouho už je lidstvo zde. Předali jsme vám časovou osu lidstva od toho, že nazývámesetbou před 200 000 lety. Vyprávěli jsme vám příběh, kterému jste možná v té době nevěřili. Předali jsme vám čísla, abyste je ověřili a dokonce i neznámou historii k posouzení. A teď je to zde, před vašima očima, doloženo na grafech, diagramech a na výzkumu.

Vědci se dostali jen na okraj pravdy, předávají vám to, co mohou, a z dobrého důvodu. Skutečnosti, o kterých mluví, jsou věci, které je třeba potvrdit, doložit a prozkoumat. Zatím to ještě nemohou udělat, ale mohou vás vzít na samou hranici ověření platnosti tím, že vám ukazují doklady. Důkazy jsou nespolehlivé a věda důkaz vyžaduje. Proto předkládají výzkumy, které vrší až k závěrům vyplývajícím ze zdravého rozumu a spojují jednotlivé body.

Skutečně, ukazuje se stále znovu a znovu, že výzkum naznačuje, že možná biologicky nepocházíte z ničeho zde na Zemi. Ten chybějící článek stále schází. Řekli jsme to již před lety. Řekli jsme vám, že bude vždy scházet, protože nepocházíte z ničeho zde, a teď se tato slova vracejí ozvěnou v učení těchto dvou posledních dnů. Tito učitelé – vědci vás přivádějí na samou hranici, ale neříkají vám, „kdo“ se mohl podílet na vašich počátcích. Ezoterika toho všeho je mou parketou, a začnu kompletovat obrázek, který se později propojí s vědou.

Vědci vám vyprávějí o fraktálech. Fraktály jsou součástí celé fyziky, celé biologie. Jestliže se zeptáte na fraktály fyziků, budou vám vyprávět o matematice – od velkého k malému, větší, menší – a to všechno představuje fraktály stejnosti. Biologové vědí, že všechno ve fraktálech plyne od malého k velkému. Je to prostě tím, jak věci fungují. Učitel Gregg [Gregg Braden] přišel s výzkumem, který je absolutně, 100% přesný, když začal s diskuzí o možnostech času, opakujícího sebe sama; něco, o čem jste slyšeli vykládat celý svůj život. Je zřejmé, že se opravdu zdá, že se čas opakuje, ale mohlo by to být způsoby, které jste zatím neodhalili? V tom má pravdu.

Chci vás vzít na jinou úroveň, Seděl jsem v Turecku a předal jsem vám poselství o neznámé historii. Je to dobré místo pro takový channeling. Řekli jsme vám, že byste měli objevit civilizace, o kterých nemáte žádné záznamy, a že nevěříte, že to tak bylo. Dokonce jsme vám i řekli, že tato planeta měla před tou vaší mnoho civilizací, které se samy různými způsoby zničily. Nyní přichází věda, která byla představena dnes, se stejným poselstvím. Začíná se točit kolem sebe sama, je to tak, drazí? Ode mne celá léta slyšíte učení o podivných, ezoterických věcech, a teď to slyšíte od jiných, kteří je začínají potvrzovat.Diskutují, objevují a bádají – a obrázek začíná dostávat obrysy.

Chci na chvíli mluvit o časových fraktálech. Je obtížné dostat se na další stupeň, jestliže jste nebyli zde na konferenci, Ale je důležité vědět, co bylo řečeno, protože jsme mluvili o stejných věcech i v minulosti. Naše slova nezahrnovala fraktály, ale mluvili jsme o vzorování, systému a načasování zahrnutém v tom, co se děje.

Tento učitel, Gregg, dělá svůj výzkum dobře, a tvrdí, že časové vlny se vracejí na sobě*.Představují se způsobem, který by vám umožnil předpovídat a spočítat, kdy se mohou zase objevit. Přicházejí způsobem, který je navzájem zesiluje, a snad by mohly být ještě silnější, než když se objevily předtím. Dokonce jasně vidíte, že matematika fraktálů ukazuje, že jste na konci určitého cyklu, toho cyklu, o kterém jsme vám říkali. Má pravdu a vy také.

Mayové vám říkali totéž, i ti ostatní, kteří měli kalendáře podobné těm mayským dlouhého počtu, říkali totéž. Aztékové a Toltékové měli podobný kalendář. To proroctví bylo všude! A teď přichází důležitá otázka: Co vám dnes brání v opakování staré historie? Přece k vám opět přichází i s fraktály a historie je jasná. Vzory jsou zde, a jsou stále znovu stejné. Proč je neopakujete? Proč se nevrátíte k závěrečné válce a opět neukončíte lidstvo? Ezotericky vám to teď doplním.

Drazí, existuje jeden fraktál, který nazvu fundamentálním. Tento fraktál včera nebyl nutně diskutován, ale jsem si jistý, že jej učitel Gregg zná. Občas, když se zabýváte diskuzí týkající se vzorování a opakování, máte něco, co by se mohlo zdát neviditelné, protože to není postřehnutelné v rámci vašeho normálního lidského vědomí. Na tomto fundamentálním,počátečním fraktálu času je stojí ty ostatní. Je to začátek, fundamentální vlna, a já vám ji ukážu. Všechno mnohonásobně souzní s tím fundamentálním. Předložím vám k posouzení i pár čísel.

Fundamentálním fraktálem vašeho pozemského času je precese rovnodennosti planety.Z něj vycházejí všechny vlnky možností. Tato precese je způsobena fyzickým kolísáním planety, které trvá 25 630 let. To je doba, kterou trvá jednomu cyklu, nebo zhoupnutí, vrátit se na start. Protože je to tak dlouho, může se odchýlit až o 1%, ale ne o moc více. Těchto 25 630 let je měřítkem pro toto zhoupnutí planety.

Kdybyste vzali mayský kalendář dlouhého počtu, potom přesně pět mayských kalendářů by zapadlo do 25 630letého zhoupnutí. Dlouhý počet, tak jak byl popsán Mayi, trvá 5 125 let*. To se také stane délkou času, po který vaše bývalé neznámé civilizace, o kterých jsme mluvili, trvaly předtím, než se navzájem zničily. To všechno začíná dávat smysl.Fundamentální fraktál, drazí, je klíčem k tomu, proč je tento současný cyklus jiný.Je to proto, že jste na konci i na počátkucentrálního bodu precese rovnodennosti. Je to ten první v historii moderního lidstva. Čas jen už jednoduše neobíhá znovu, tak jako dříve. To je střed. Toto je předpověď předků a Mayů, a proto teď starý kalendář skončil, a opět začal s jiným dlouhým počtem.

Tento fundamentální střed, precese rovnodennosti, dává energii, kterou žádný z cyklů v jeho rámci neposkytoval. V tomto centrálním fraktálním cyklu máte dovoleno se posunout a změnit jej. Důkazem toho jsou divoké karty, které vidíte všude kolem sebe. Už jste vystartovali! Pád Sovětského svazu je dobrým příkladem takové divoké karty. Je to posun lidské povahy k začátku harmonického procesu spojování věcí dohromady místo jejich odtrhávání. Toto je obzvláště důležité, když to vidíte dělat národy na planetě, které byly po staletí nepřátelé. To je rozdíl! To je nové! Nebude se opakovat způsob, jakým se to dělo v minulosti.

Dobrá, Kryone,” řeknou někteří, „máš nějaké nadcházející vlnky a fraktály, které jsou nebezpečné. Ve skutečnosti existuje hlavní cyklus začínající v roce 2017, který vypadá hrozivě.“ Drazí, sdělím vám jeden hlavní důvod, proč se to teď tak liší od ostatních opakujících se dlouhých počtů. Existuje 36leté okno precese rovnodennosti. Toto okno je 18 let do středu [což je 21. prosinec 2012] a 18 let po něm. Vy se stále nacházíte v posledních 18 letech. Stále ještě se nacházíte ve zbytkové energii posledního dlouhého počtu. Časové fraktály jsou stále zde, a stále existuje velká možnost, že to pocítíte. Skutečně, stále se to může stát, ale je toho víc, a to vám chci teď říci. Je jen jedna věc z mnoha, která to tentokrát změní. Položme si znovu tu hlavní otázku: Co tentokrát způsobí rozdíl?

Jste soustředění na předpověď předků a konec základního cyklu 25 630 let. To samo o sobě dodává této době zvláštní energii, ale to není všechno. Před dlouhou dobou jsem vám řekl, kdo vás zasel, a mluvili jsme o evoluci lidského vědomí, která začíná nyní, když tak dlouhou dobu stagnovala. Řekli jsme vám o Plejáďanech jako zdroji vaší současné DNA (a chybějícím článku). Předali jsme vám channeling nazvaný „Faktor soucitu“, abyste věděli, jaký je skutečný rozdíl, a co skutečně změní lidstvo – soucit. Avšak, vy jste příliš lineární a tak moc 3D, že se ptáte: „Změní se chemie DNA? Můžeme spatřit její změnu?“ Odpověď zní, že se samozřejmě změní, ale ne tak, jak si myslíte.

Přichází metafora: farmář má pole, které obdělává celá léta. Přijde domů a oznámí: „Máme nové osivo. Je úžasné a bude brzo zralé.“ Půjdete hned ven, abyste se podívali, jestli se ta půda změnila? Ne. Jsou to semena, která se změnila. DNA není tím, čím si myslíte, a tato informace vám byla sdělena včera [odkazuje na informace od Dr. Bruce Liptona]. DNA není nějaká statická neměnná skupina chemických látek. Naopak, je to rámcový plán (blueprint) pro lidské tělo; je to půda, ve které se vyvíjejí semena evoluce, a tato semena představují vaše vědomí, ne chemii. Proto když pátráte po lidské evoluci, nestudujte chemické složení.Naopak, studujte posun ve vědomí planety. Ale to není všechno.

Chci, abyste začali používat duchovní logiku, něco, co bude časem mnohem jasnější. Plejáďané jsou vašimi duchovně-semennými tvořivými rodiči. Jednoduché. Většina země tomu nebude věřit. Vámi přijatý příběh stvoření zní právě tak, a dokonce i načasování je stejné, ale nemůže zahrnovat nějaké E. T., aby mu většina uvěřila. Představa mimozemských bytostí vždy zahrnuje ty, kdo přijdou a dobudou vás nebo vám ublíží. To je váš předsudek a odráží vaše vlastní lidské vědomí a to, jaká je vaše vlastní krátká historie. Vy to tak děláte, proto to očekáváte i od všech životních forem.

Řekli jsme to už dříve. Plejáďané mají civilizaci, která je o miliony let starší než ta vaše, drazí. Jak si myslíte, že by mohla vypadat? Je to velice pokročilá civilizace, která si prošla tím, čím teď procházíte vy. Mají velmi vysoké, moudré vědomí, které dokonce dokáže ovládat fyziku skrze mysl, a přišli sem s božským plánem, aby vám předali vědomosti o temnotě a světle a svobodnou volbu duality, abyste mohli skládat „puzzle“ (skládanku poznání a vývoje). Jejich Bůh je vaším Bohem – tvořivým zdrojem. To je to, co tady udělali, a jsou jako vaši biologičtí semenní rodiče, kteří se o vás starají. Nesmějí zasahovat, ale pečují o vás.

Plejáďané samotní vám dali pro váš růst časový limit, a to je ten, na který se právě teď díváte. Je to začátek a konec precese rovnodennosti, střed základního cyklu, 25 630 let. V průběhu této doby vzniklo a skončilo několik civilizací, a kdybyste to nedokázali do této doby, pak byste to nezvládli vůbec. Toto byla vaše poslední šance.

Vaše změna začala v posledních desetiletích, a do konce 80. let bylo jasné, že se posouváte. Harmonická konvergence roku 1987 byla bodem obratu. A potom přišel rok 1989. Na začátku roku 1992 jste zrušili studenou válku. Začalo to!

Když vás Plejáďané oseli, nastavili systém pro případ, že se vám to podaří, a my jsme vám tuto informaci předali již dříve. Nazývá se uzly a nuly planety. Tyto uzly a nuly jsou nečinné jako časové kapsle a čekají na správný čas k aktivaci. A ten čas nastal, my jsme je všechny identifikovali, a ony se začínají otevírat.

Kryone, o tom jsme nikdy neslyšeli. To je tak ezoterické, a my o tom vůbec nevíme. Není o tom zmínka ani ve starých písmech.“ Drazí, použijte svou logiku. Samozřejmě, že jste o tom nevěděli, protože jste nedosáhli té konečné mety 21. prosince 2012! To byla informace pro ty, kteří to dokážou, ne pro Zemi, která byla vždy na pokraji zničení sebe sama. Viděli jsme, co se stalo, když jste zabránili třetí světové válce vaší civilizace. Důkazem, že to byl obrat na poslední chvíli je, že ji všichni ještě stále očekávají! Je to skoro jako čekat na něco nevyhnutelného, mám pravdu?

Chci vám položit jednu logickou otázku. Když máte děti a nastane čas, aby začaly jezdit na kole, jak to probíhá? Nejprve jim dáte kolo. A co dále? Předáte jim to kolo a řeknete: „Hodně štěstí, dítě! Já vím, že můžeš spadnout a zranit se, ale tak to už s kolem je.“? Ne! Milující rodiče to tak nedělají. Naopak, místo toho připojíte na kolo přídavná kolečka a trénujete s nimi. Držíte to kolo, dokud pro něj nezískají cit; běžíte podél kola, dokud to dobře nezvládají. Radostně se smějete, když získají rovnováhu, kterou jak víte, získá nakonec každé dítě, a potom už za vašeho povzbuzování šlapou sami bez vaší pomoci.

Drazí,fundamentální fraktál je po ruce, a těmi přídavnými kolečky jsou uzly a nuly.Otevírají se, aktivují, párují, a začínají stírat negativitu a temnotu z této planety, aby vám přinesly rychlejší dráhu k vyššímu vědomí. Říkáme vám to už celé roky – jak pracují a jak odstraňují starou energii skrze krystalickou mřížku, mřížku Gaii. Tato celá konference se týká vzpomínek, a přesto mnozí říkají, „Vzpomínek na co?“ Já vám to povím. Chci vám připomenout prvotní informaci, kterou vám Plejáďané předali, když jste sem přišli! To je to, na co si vzpomínáte, staré duše, a to je to, co tyto uzly mají vylít do krystalické mřížky. Začne to odstraňovat vzpomínky na válku a strádání z této planety. Změní to i samotné fraktály, něco jako jakýsi restart krystalické mřížky.

Musíte vědět, že krystalická mřížka je částečně zodpovědná za vzpomínky na staré časové fraktály. To jsou ty fraktály, které říkají, že se historie bude opakovat, i když tvoříte novou budoucnost a rušíte je. Potom začnou být mazány a přerámovány, je to restart energie lidstva.

A já se vás ptám, neudělali byste to pro své děti? Nedává smysl, že Plejáďané, kteří vám přinesli tu nádhernou energii Boží lásky, vám také poskytnou pomoc, abyste se dostali skrze novou a neznámou evoluci vědomí? Nemyslíte, že by vám dali přídavná kolečka? Nezačíná to dávat ezoterický smysl, že tento nový začátek fundamentálního cyklu přinese něco nádherného, jestliže to zvládnete? No a tady to je, dorazilo to, a začátek tohoto cyklu je jiný!

Nedovolte nikomu, aby vám říkal: „Znovu to přichází. Válka už má zpoždění, proto přichází!“Jenom proto, že jste to dělali dříve, neznamená, že je jisté, že se to stane znovu. Tento cyklus je jiný.

Takové bylo poselství po 26 let, ne nutně prezentované v těchto pojmech, ale bylo to poselství hned v mé první publikaci, v první kapitole Kryonovy Knihy Jedna. „Nebude žádná 3. světová válka. Nebude žádný Armageddon. Stará proroctví nebudou naplněna.“ Před 26 lety, jsme viděli přicházet váš posun. Fundamentální fraktál se rekalibruje v připravenosti začít znovu s jinou sadou energie, a proto nebudete opakovat minulost.

Načasování doby s přídavnými kolečky je na vás. Máte svobodnou volbu a můžete to udělat tak složitým nebo tak snadným jak se vám zlíbí. Dokonce i s přídavnými kolečky můžete stále padat, ale s pomocí, kterou vám přináší tato nová energie, se znovu dokážete postavit na nohy a budete pokračovat dál. Může to být dlouhý úsek pro starší lidstvo začít nový systém vědomí. Řeknu to ještě jednou: dva kroky vpřed, jeden krok zpátky. Je to součást nového lidstva a vy jste v pravý čas na správném místě.

Copak to necítíte? To, co jste slyšeli dnes a včera, jsou paradigmata pravdy. Nezní vám to pravdivě, že probíhá něco zvláštního a odlišného? Řeknu vám, co to je: vy jdete dál! Máte vyšší vědomí, protože zde sedíte a ptáte se sami sebe: „Co to cítím, že je to tak jiné?“ Obtíže, kterými jste prošli s ohledem na rekalibraci, o které jsme mluvili, jsou součástí tohoto pomalého posunu na vyšší vědomí. Plujete přímo skrze starý fraktál a potenciály!

Blahopřeji vám, staré duše, že jste přišly v tuto dobu na tuto planetu, i když jste věděly, že to budou těžké časy. Nechcete přece zmeškat večírek, že je to tak?

A tak to je.

KRYON

* Fractal Time by Gregg Braden

[www.hayhouse.com/fractal-time-2utm_source=GB.com&utm_medium=Product_listing&utm_campaign=GB.com_FractalTime]

** [www.maya.nmai.si.edu]


Poznámka ke kopírování:

Zdroj originálu: http://www.kryon.com/The Fundamental Fractal

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Iva M. (www.kryon.webnode.cz).Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Lee Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete ZDE a takéZDE

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář