Jdi na obsah Jdi na menu
 


Existuje tolik světů a jejich realit, kolik je mentálních představ, stačí si z nich jen vybrat

5. 11. 2012

Je třeba si uvědomit, že existuje tolik světů a jejich realit, to znamená i planet Zemí, kolik je mentálních představ (každá na trošku odlišné frekvenci), přičemž na každé Zemi je trochu, více, či zcela jiný projev existence a události v ní probíhající a to od těch velice destruktivních, až po ty nejkrásnější, ze kterých až srdce plesá.

Souhrn všech těchto nejrůznějších jednotlivých projevů existencí tvoří jeden společný multivesmír, ve kterém se bytosti díky svému osobnímu přesvědčení a fokusu své pozornosti neustále přemisťují z jedné paralelní existence do jiné, aniž by to většina z nich vědomě zaregistrovala. Je tomu tak z toho důvodu, že každý jednotlivý svět a jeho reality jsou složeniny z jednotlivých holografických obrázků, (které jsou předstvořeny jednotlivými mentálními představami), ze kterých si jednotlivé bytosti (dle svého osobního přesvědčení a fokusu své pozornosti) vybírají takové jednotlivé obrázky, které odpovídají vnitřnímu osobnímu přesvědčení a momentálnímu fokusu pozornosti. Více naleznete v článku s názvem: "JE NÁŠ SVĚT REÁLNÝ? A CO JE VŮBEC REALITA?", který je uveden
ZDE. (po kliknutí je třeba chvíli počkat na to, až se stránka ustálí na požadovaném textu)

Z těchto jednotlivých, již předstvořených holografických obrázků si každá bytost sestavuje takový osobní svět a takové jeho reality, které odpovídají jejímu osobnímu přesvědčení a jelikož se ty holografické obrázky mění z jednoho na další nesčíslněkrát za sekundu, proto mají bytosti pocit existence pohybu v prostoru a času v něm plynoucím. Hmota prostor a čas ve skutečnosti ale vůbec neexistuje, neboť naprosto vše jsou jen pouhé vnitřní mentální představy projektované do holografických projevů, které bytosti za hmotu prostor a čas v něm plynoucí pouze považují. Mnohem více je uvedeno v článku s názvem Živé Představy, který je uveden
ZDE.

Snažte se toto všechno pochopit, neboť pokud si uvědomíte, že vaše osobní přesvědčení a fokus vaší pozornosti jsou zodpovědné za to, kde se ocitáte, s kým se setkáváte a co prožíváte a že pouhou změnou osobního přesvědčení můžete ve svém osobním světě kdykoliv, cokoliv, jakkoliv změnit, tak se stanete nejen vědomými tvůrci svého světa a jeho realit, ale i pány svého osudu.

Přesunout se do překrásného světa a jeho realit bude obzvláště jednoduché v momentě protnutí galaktického rovníku (čili galaktického nulového bodu - času), neboť v ten moment se každá vaše představa stane okamžitě vaší osobní pravdou a realitou, ve které se okamžitě ocitnete a kterou budete prožívat. Proto je velice důležité již nyní nevěřit nikomu a ničemu, co se neslučuje s tím, co si přejete (čili neztotožňovat se s informacemi, které se snaží vás vlákat do světů, se kterými nesouzníte) a v momentě protnutí galaktického nulového bodu být naladěni a zaostřeni na to, co si přejete.

PS: Dokud bytost nemá svou osobní Merkabu aktivní, tak vše, co si dovede představit, je něco, co někde již existuje, čili co je již někým stvořené. Jakmile ale dojde u bytosti k aktivaci osobní Merkaby, tak se stane tzv. tvořivým Bohem, který má schopnost tvořit něco nového, doposud neexistujícího. Mnohem více podrobností o tom, jak to funguje, naleznete v článku s názvem: "Jak si v páté dimenzi každý tvoří svůj vlastní svět a jeho reality" který je uveden
ZDE.

Dodatek: Protnutí nulového bodu, tedy i nulového času, bude trvat jen asi 7 vteřin a ti, kteří vědí, o co se jedná (tedy i vy všichni, kteří tento článek čtete), si budou moci okamžitě "nastartovat" :-) svou osobní Merkabu a odfrčet kamkoliv se jim jen zachce a být čimkoliv čím budou jen chtít být. Ti ostatní budou nějaký čas (který v nulovém bodě ale neexistuje) :-) bloumat a divit se, co se to vlastně děje a proto setrvají zhruba 3 dny (současného počítání času) v temnotě a hmotné neexistenci, ve které existuje pouze osobní vědomí, čili duchovní energie a její obsah - program.

Ti, kteří budou zaměřeni na svou spirituální (duchovní) podstatu, čili na vnitřní NEPOLARIZOVANÉ pra-světlo, ti nemusí během tří dnů temnoty prožít žádnou temnotu vůbec, neboť zánik polarity (a s tím spojený zánik vně projeveného světla) okamžitě uvidí své vnitřní světlo (spirituální podstatu), ze kterého je naprosto vše nejen stvořeno, ale ve kterém naprosto vše i "plave".

Proto vám opakuji, na co v ten moment upnete svou pozornost, to budete nejen prožívat, ale tam se také i ocitnete. Přeji všem krásný let a hladké přistání. :-)

Úzce související článek s názvem: "Proč při protnutí galaktického nulového bodu nastanou 3 dny temnoty" je uveden
ZDE.

Od: Lumír Živé Světlo

 Zdroj: http://www.bofi.wz.cz/Moje%20prace/nuda%20ze%20zivota.htm

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář