Jdi na obsah Jdi na menu
 


ASTRÁLNÍ PUTOVÁNÍ – JAK NA TO

23. 8. 2016

Meditace je jakýmsi odrazovým můstkem k astrální projekci. Na trhu existuje mnoho knih, audio – a videonahrávek jak meditovat. V tomto článku najdete základní informace. http://energieazdravi.cz/meditace-k-dobremu-zdravi-vysokemu-veku/

 

Až se naučíte se zcela uvolnit přichází na řadu.

Zaměření – jste – li spíš vizuální typ, vyberte si nějaký obraz nebo symbol, který podržíte v mysli. Jste – li spíš typ sluchový který slyší myšlenky, zvolte si větu. Měla by být krátká a měla by souviset s vaším cílem – důvod proč chcete změnit své vědomí.

Například – provádím astrální projekci, vaše afirmace by měla být v každém případě pozitivní a v přítomném čase. Dále je důležité abyste zvolenou větu pronášeli tak jako že je vašem životě již skutečností. Dalším cílem teto afirmace je přesvědčit všechny úrovně vašeho vědomí o její pravdivosti.

Myslet na jedinou věc není tak snadné, jak se to řekne, a zpočátku se bude vaše mysl toulat. A to je okamžik, kdy se mnoho lidi vzdává. Kdykoli se vaše mysl začne toulat a vzdaluje se od vašeho cíle, přitáhněte ji pevně spět k myšlenkám, kterými chcete, aby se zabývala a pokračujte tak dlouho až budete schopni udržet jedinou myšlenku aspoň po dobu 10. minut.

Až zvládnete první část umění meditace, které může trvat několik týdnu, někdy i měsíce, přichází na řadu.

Vytvoření scénáře – staňte se spisovatelem, sportovní hvězdou, režisérem, a potom se nechte pověsit na krk zlatou medaili, udělte si Oscara. Neexistuje žádné omezení. A nechte jej odvíjet před vnitřním zrakem. Pocit, který při tom ve stavu řízené meditace zažijete, se podobá tomu, co budete zažívat při astrální projekci.

Prozpěvování – dalším způsobem, jak použít rytmicky opakovaně afirmaci, zatímco se mysl soustředí na její hlubší smysl, je prozpěvování. Pro vaše účely bude nejlepší, vybrat si krátkou, jednoduchou průpověď, jako například,,provádím astrální projekci“nebo létám, vznáším se.

Když jste připraveni ukončit meditaci, začnete vnímat své fyzické tělo. Provedete to tak, že se přestanete soustředit na meditaci.

Existuje mnoho dalších způsobu, jak zvýšit šanci že se vám astrální projekce podaří. Patří k ním, vedení záznamu o astrální projekci, práce s čakrami, napojení se na jiné pomocné energie, využívání počasí nebo astrologických faktorů.

Já sama doporučuji si vést záznamy, hlavně na začátku. Jelikož později se většinou postřehy které by bylo třeba zaznamenat špatně zrekonstruují.

Jak pročistit a otevřít čakry se můžete dočíst zde http://energieazdravi.cz/moznosti-cisteni-aktivovani-caker/ images (9)

Tak co vlastně potřebujeme? – dvě základní věci 1.uvést se do hladiny alfa, což nazýváme meditace a za 2. klidné místo. Existují však lidé kteří potřebuji různé pomůcky. Jsou různé které lidé požívají, například mají na sobě položený nějaký symbol, potřou si čelo jasmínovým olejem, leží hlavou k severu, zapálí si fialovou svíci, používají bylinky atd…

Snažte se nejprve obejit bez nich. Cvičte každodenně přinejmenším měsíc, a budete – li potřebovat pomůcku, vyzkoušejte jen jednu. Pokud po měsíci budete ještě potřebovat pomoc přidejte další.

Většina začátečníku má před první projekcí strach. Tyto pocity pravděpodobně vznikly vlivem filmu které líčí dramatické události. Klíčem k bezpečnému cestování je zachovat klid a nebát se. Podobné energie se přitahují, strach přitáhne pouze zkušenosti vyvolávající strach, tak že je třeba se s ním vypořádat, dřív než se vydáme na astrální cestu.

Je třeba si uvědomit a zapamatovat, že nad procesem astrální projekce máte stále kontrolu vy. Pokud nejste pod vlivem drog. Kam jdete, s kým se setkáte, kdy a jak se vrátíte k normálnímu vědomí řídíte jen vy.

Další pokračování se budu snažit zveřejnit co nejdřív, mějte se krásně vaše Světlana.

Zdroj: http://energieazdravi.cz/astralni-putovani-jak-na/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář