Jdi na obsah Jdi na menu
 


My a svět

Příspěvky

Síla myšlenky aneb teorie proč se nám něco plní a něco ne

17. 12. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

 Určitě mi dáte za pravdu, že spousta vašich myšlenek se vám vyplnila, ale také některé myšlenky, i když jste jich měli plnou hlavu, tak se nesplnila. Pokusím se vám vysvětlit polopatisticky, proč k tomu došlo, anebo nedošlo. 


 

Arkturiáni: Otváranie Brán

27. 9. 2010

| Komentářů: 2

| Rubrika: My a svět

 Ako sme už povedali predtým, o náš symbolický jazyk sa často delíme so Zemou prostredníctvom našich Kruhov v Obilí. „Správa“ v kruhoch v obilí nižšie hovorí o otváraní Brán do vyšších frekvencií reality. Za prvé, uzemníme naše svetlo vyššej frekvencie a bezpodmienečnú lásku do Gaie tým, že „napíšeme“ naše kruhy v obilí na jej telo Zeme. Potom zanecháme správu pre tých, ktorí chcú „čítať“ nás jazyk silou svojej päť dimenzionálnej predstavivosti. Teraz „preložíme“ našu správu do Angličtiny.

 

Ke komu hovoří?

27. 9. 2010

| Komentářů: 1

| Rubrika: My a svět

 Bůh hovoří stále. A ke každému. Ne k někomu více a k někomu méně. A už vůbec si nevybírá nějaké vyvolené.  Vyvolení jsou pro mne všichni. Ve všech je božská podstata, která promlouvá skrze duši. Někdo poslouchá a někdo ne. Přijímání mého hlasu je výsadou tichých. Lidé poslouchají a lidé hovoří. Vždy jsou to lidé, kdo nakonec napíší knihu, nebo vysloví slovo. Nakonec, kdo jiný by to měl udělat? Lidé většinou nemluví jako Bůh z následujících důvodů:

1)      Nevěří, že to mohou dělat.

2)      Není to jejich přáním.

 

Viac o Vzťahoch cez Akašické Záznamy

7. 9. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

 Požehnaní, Vaše vzťahy ponúkajú mnoho perál múdrosti a mnoho duchovných skúšok a lekcií vám a tiež tým, s ktorými ste vo vzťahoch. Na to, aby ste mali podporujúce vzťahy, musíte pristupovať ku každému vzťahu týmto spôsobom. Každý vzťah je podporujúci vzťah. Každý vzťah vám rozvíjať vaše pochopenie, vašu múdrosť a vašu osobnú silu, ak to dovolíte. Každý vzťah je zrkadlo lekcií a duchovného rastu, ktorý práve spracovávate. Pre druhú osobu je to tak isto, pretože obaja sa vzájomne zrkadlíte lekcie a skúšky, ktoré sa harmonizujú vo vzťahu, aby obohatili vaše skúsenosti z učenia. Každý vzťah sa môže stať podporujúcim pre každú osobu, keď toto pochopíte a ku každému vzájomnému pôsobeniu budete pristupovať tak, že umožníte a prijmete svoje lekcie a skúšky.

 

„Vzťahy“ cez Akašické Záznamy

25. 8. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

 Prosím vysvetlite poňatie druhých ako našich Majstrov Učiteľov

Drahí, veľmi si pomôžete na svojej snahe priniesť harmóniu a rovnováhu do svojich vzťahov, keď vidíte vzájomné pôsobenie s druhými ako príležitosť učiť sa. Môže byť pre vás veľmi nápomocné, keď odstúpite a pozriete sa na každého vo vašom živote ako na Majstra Učiteľa. Nezáleží na tom či to je intímny milenecký vzťah, či je to rodinný vzťah, či je to letmý vzťah s niekym koho stretnete vo vašom dennom živote. Môže to byť vzťah ku niekomu s kým pracujete. Každý vzťah je príležitosť učiť sa duchovné lekcie. Každá príležitosť vám ponúkne rast a múdrosť keď ste ochotní vidieť svoje vzťahy z tohto hľadiska.

 

Inspirace od člověka bez končetin

23. 7. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

 Tohle byste měli vidět. Mě to jedna kamarádka poslala po udělání státních zkoušek, kdy mi bylo dost mizerně a byla jsem vysílená. Ale tohle mi dodalo sílu...

 

Vnitřní svoboda, zapomenuté dětství, masky, sny

7. 7. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Vnitřní, duševní svoboda je něco, co můžeme mít nezávisle na prostředí a podmínkách. Existuješ! Jsi! Ty jsi vědomí a vědomí je neomezeně svobodné. Mříže a mantinely si budujeme pouze my sami. Již v dětství se učíme od svých rodičů jak omezovat svoji fantazii, jak co nejdřívě „dospět“ a být „rozumný“. Jsme odkázáni na lekce od rodičů a leč tyto bývají (při zpětném nekritickém uvědomění si) mnohdy velmi brutální a mívají na dětskou duši nedozírně negativní vliv.