Jdi na obsah Jdi na menu
 


My a svět

Příspěvky

Dopis od Indigového dítěte

28. 7. 2011

| Komentářů: 3

| Rubrika: My a svět

Ahoj Teto Kateřino,
jmenuju se Míša, je mi už 13 let. Nevím, jak začít... Tak třeba tím, že si nejsem stopro jistá svou "identitou", jestli chápeš .Když jsem byla malá, měla jsem vyrážku a léčil mě jeden pán, který pořádá meditace a vede svůj obchůdek. Tehdy mi řekl, že jsem "dítě nové doby" a dal mi malý porcelánový ank, který mě má chránit. Všechno mi to nedávno řekla maminka...
Vždy jsem věděla, že "tak trochu vybočuji z řady". Hodně se zajímám o spiritualitu a esoteriku, ráda chodím na jógu a meditace a ráda píši povídky, maluji nebo si čtu různé "duchovní knížečky". Cítím, že jsem připojená na něco "vyššího".
 

Lencher Falprea: Tvůrci reality

18. 6. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

  Tato pravda se dá najít na většině duchovních webů. Jinak řečeno – duchovní web, který na tuto informaci neupozorní, nestojí za moc, chápáno roztouženou myslí duchovního obrození chtivého jedince. Věta „Jsme tvůrci vlastní reality“ působí až magicky. Nepopírám ji, souhlasím s ní, je naprosto zásadní uvědomit si tuto skutečnost, protože jinak je velmi těžké posunout se dále v chápání našeho světa.

 

Jan Havelka: Jak si do života objednat to, co chceme

23. 3. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

 Na úvod chci poděkovat Romanu Palkovi, který mě koncem července 1998 zasvětil do kontaktu s kosmickými zdroji. Při tom se mi stalo snad poprvé v životě, že praxe předběhla teorii. Aniž jsem jakkoliv rozuměl tomu, co se děje, jsem byl Romanem vyzván: „Teď zavolej SKN“. Naprosto nevěda, co přijde, jsem překvapeně spatřil SKN jako vznešenou plochu, která se rozprostírá svisle přede mnou a pomalu se pohybuje ode mne vpřed. Ve směru jeho pohybu zeje prázdnota. Za ním zůstává hotový svět ve formě cesty, po které pak mohu kráčet.

 

Lencher Falprea: Proč žít TADY a TEĎ a hlavně jak?

23. 3. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

 Úsloví, které se v esoterické literatuře hojně používá, stává se modlou osvícení hledajících jedinců a dokonce je v některých kruzích používáno s pejorativním nádechem zesměšňujícím tuto základní duchovní pravdu. Může se tak totiž jevit, pokud nenastane ten pravý čas pro její pochopení. Dokud se tak nestane, je to stále pouze poučka duchovních učitelů a mistrů, která visí někde ve vzduchu a čeká, až si ji utrhneme.

 

Arkturiáni – Paralelné reality

15. 3. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

 Naši drahí, my Arkturiáni sa tešíme, že s vami môžeme opäť komunikovať. Sme hrdí na to, že naše uzemnené ja sťahujú rastúce svetlo a používajú ho na transformovanie seba a svojej reality. Prebudení jedinci počujú volanie Gaie a túžia odpovedať naň. Volanie Gaie o pomoc začalo asi pred sedemdesiatimi rokmi. V tom čase sa Jej planéta vrátila do stavu temnoty, čo malo súvis s obdobím pred pádom Atlantídy a Lemúrie.

 

ČLOVĚK JAKO MULTIDIMENZIONÁLNÍ BYTOST

18. 2. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

 Člověk je galaktickou knihovnou Mléčné Dráhy. Obsahuje v sobě souhrn vědomí všech hvězdných systémů Mléčné Dráhy, což se nazývá galaktické vědomí. V člověku je obsaženo vše. Zapomněli jsme, ale rozvzpomínáme se.

 

Vnímání Boha

18. 2. 2011

| Komentářů: 2

| Rubrika: My a svět

 Zdravím vás, drazí, Já jsem Kryon z Magnetické Služby. Budou tací, kteří budou přemýšlet o vědomí Boha a jak se stane, že tak vysoko-vibrační atribut vůbec může být prezentován ve 3D. Přesto se předpokládá, že tento channeling popíše vědomí Boha skrze Lidskou Bytost, tak jak je to možné? A proto vám znovu říkáme, že toto je skládačka (puzzle) toho, co vidíte, že se právě teď děje. Mnoho lidí přichází na tuto planetu v podobě spirituálních překladatelů těchto událostí a mnoho z nich je nyní v místnosti a my víme, kdo jsou.

 

Lucidní snění

5. 2. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

 Lucidní sny jsou  typem snů, během nichž si  uvědomujeme  že sníme. Tato skutečnost je pro tyto stavy zcela charakteristická a je tedy právě tím, čím se lucidní sny odlišují od běžných snů. Zjištění, že se naše vědomí nachází ve stavu snění, zatímco tělo spí, je totiž doslova odrazovým můstkem jak k vědomému prožívání mnoha neobvyklých zážitků dle naší vlastní fantazie, tak pro nejrůznější způsoby zkoumání jevu samotného přes poznání jeho základních charakteristik až po řadu mnoha praktických využití.

 

O víře v dobro a lásku, o víře na zázraky...

20. 1. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

 O víře v dobro a lásku, o víře na zázraky…

Všichni známe ty staré příběhy – o zemích či říších, jejichž existence je závislá na víře v jejich existenci. Udržuje je při životě silná a neochvějná víra lidí věřící v ně, která jim poskytuje energii k bytí. A pokud v ně přestávají lidé věřit, pak se tyto země či úrovně začínají postupně ztrácet a přestávají existovat.

 

Pozorování moci strachu - poselství od Stvořitele

17. 1. 2011

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Energie božské lásky proudí kolem vás jako stužky světla, něžně vás objímá a jemně vibruje ve vaší auře. Láska je dokonalou pravdou a toto je energie, do které vás Já Stvořitel, nyní zahaluji. Jako o bytosti světla a lásky na Zemi o vás pečuji, ctím a respektuji vás, neboť jsme jedno.