Jdi na obsah Jdi na menu
 


My a svět

Příspěvky

NOVÁ VYŠŠÍ MUŽSKÁ REVOLUCE

5. 10. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Nacházíme se ve víru ohromných posunů. Toto září nám přineslo zásadní astrologické události, které katapultovaly mnohých do Světla. Zejména Duše těch, kteří si zvolili rozpomenout se na vzdálené nesmrtelné vzpomínky spirituální moudrosti léčivých sil, byli dotčeni vesmírnou gracií.

 

TRANSFORMACE – PŘEROD – PŘÍZNAKY

29. 9. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Tento článek čerpá z textu jihoafrické terapeutky Celin Fenn, napsaného se záměrem pomoci lidem, kteří zažívají rychlý posun k multi-dimenzionálnímu uvědomění, případně přerod indiga v krystal.

 

FYZICKÉ TĚLO A NOVÁ REALITA

29. 9. 2016

| Komentářů: 457

| Rubrika: My a svět

Jak dochází k hlubokému posunu, naše Fyzická Těla se začínají přizpůsobovat Nové Realitě a Mřížkám Vyššího Vědomí. Jsou zde zahrnuty dva procesy. První je hluboké čištění a odkládání všeho co je těžké, nízkovibrační, toxické a omezuje nás i ostatní. Můžete si všimnout, že vaše tělo vyhledává změny v jídelníčku, ve cvičení, vzorcích spánku a ve vyjádřování. Tento proces „ujasnění“ je nezbytný pro další krok, kde tělo začíná „vdechovat světlo“ do Buněk.

 

Vzkaz od duší lidem

8. 9. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Jsme vaše duše. Neslyšíte nás často, protože nás trvale neposloucháte. Prožily jsme si mnoho utrpení, utiskování, porobení a znevažování, mnoho bolesti jste nám přivodili. Tak často na nás zapomínáte!

Jsme vaše děti. Žijeme kvůli radosti a pro potěšení Žijeme s Bohem. Váš svět nás ale ničí a mučí nás. Kdykoliv popíráte své božství, trpíme. Vážně!

 

Všichni jsme JEDNO

6. 9. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Gaia prostřednictvím Barbary Bessen, srpen 2016

Milí přátelé, 

zatímco se připravuji na nový channeling, uvědomuji si, že jsem pevně ukotvena oběma nohama i svým celým bytím na Zemi. Na této nádherné a podivuhodné bytosti, která nás všechny nese. Vzpomínáte si, jak se dřív vždy zdůrazňovalo, že když se člověk zabývá duchovními tématy, musí se dobře uzemnit? Představovali jsme si, jak z našich nohou vyrůstají dlouhé kořeny do nitra Země, abychom neztratili fyzickou oporu. Mysleli jsme, že existuje rozdíl mezi fyzickou a výše vibrující Zemí. Dnes, jak nám říkají duchovní přátelé, existuje jen jedna multidimenzionální Země, s kterou bychom se měli spojit. Je třeba to chápat tak, že se Země, Gaia, mění stejně jako my, postupuje na výše vibrující úroveň a my postupujeme s ní. Od Harmonické konvergence jde o to, abychom se s postupem zvyšující se energie prostě propojovali s měnící se Zemí.

 

ASTRÁLNÍ PUTOVÁNÍ – JAK NA TO

23. 8. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Meditace je jakýmsi odrazovým můstkem k astrální projekci. Na trhu existuje mnoho knih, audio – a videonahrávek jak meditovat. V tomto článku najdete základní informace. http://energieazdravi.cz/meditace-k-dobremu-zdravi-vysokemu-veku/

 

Až se naučíte se zcela uvolnit přichází na řadu.

Zaměření – jste – li spíš vizuální typ, vyberte si nějaký obraz nebo symbol, který podržíte v mysli. Jste – li spíš typ sluchový který slyší myšlenky, zvolte si větu. Měla by být krátká a měla by souviset s vaším cílem – důvod proč chcete změnit své vědomí.

 

Někdy je potřeba odvážit se a skočit ze svého útesu…

23. 8. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

„Život je proces, v němž se neustále někým stáváme; a existuje několik fází, jimiž musíme projít. Jestliže si lidé některé stadium zvolí a rozhodnou se v něm zůstat, znamená to, že selhali. Jako by zemřeli.“

Ana´s Nin

Někdy je dobré položit sám sobě otázku: Co bych změnil, kdybych si myslel, že mi zbývá poslední rok života? Jak chci prožít každý zbývající okamžik?

 

Lemuřani: Jste nová nádherná stvoření

19. 8. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

 

NÁVRAT KE SKUTEČNÉ SVOBODĚ PŘICHÁZÍ S REVOLUCÍ V NAŠEM VĚDOMÍ

3. 3. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Vše, co se od nás v tuto dobu chce, je abychom mohli postoupit v našem vývoji dále, je nenechat se pohltit iluzí a vtáhnout se do duálních matrixových her – zlem, manipulací, strachem z budoucnosti…  Když se ale rozhlédnete kolem, vše vidíte na vlastní oči. Lidé jsou tak zaslepení, že stále dokola dělají stejné chyby, místo toho, aby se z chyb již ponaučili. Tuto dobu však už nepřekonáme zvoněním klíčů a revolucemi na náměstích, ale revolucí v našem vlastním vědomí. Není to o křiku, ale o zklidnění… O tichu, které je třeba nastolit v každém z nás. O pokojném sabotování všech zažitých duálních vzorců nastaveného systému, který nevědomě stále ještě podporují ti, co jsou uspáni ukolébavkou vězňů. Je ale dobré si uvědomit, že první vlna plně probuzených z této iluze již aktivně a vědomě pracuje na přetváření tohoto nastaveného systému z duality do jednoty.

 

PRADÁVNÁ ZRANĚNÍ ŽENSKÉ PSYCHIKY A JAK SE LÉČÍ

3. 3. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: My a svět

Prakticky každá žena se kterou jsem kdy osobně nebo ve skupině pracovala, měla v sobě hluboká psychická zranění týkající se historické persekuce vyspělé ženské moudrosti nebo vědomí bohyně.

Podstoupit kroky k léčení těchto hlubokých traumat vyžaduje odvahu. Jejich léčení je vnitřně spojeno s uvolněním síly uvnitř ženy, která nese posvátné klíče ve své duši.