Jdi na obsah Jdi na menu
 


Samael: Malá rozmluva

24. 7. 2013

Zdravím vás, moji drazí.

Jak se ukazuje bouře v našich životech skvěle pokračují , koordinovány hvězdnými mocnostmi andělských bytostí. Samozřejmě z pohledu třetí dimenze to vypadá jako totální chaos, cesta do pekel atd atd.

Víte poslední dobou, když tak člověk jde po ulici, lze si krásně všimnout, kdo se stále ještě snaží žít ve starém světě a kdo už pomalu přechází dál. Lidé, kteří se stále ještě snaží udržovat starý způsob života jsou zmatení, naštvaní stejně jako uštvaní. Televizní noviny je krmí neustále negativními zprávami, z nichž spoustu ani nemá takovou hodnotu, aby pohnula nějak výrazně světem, ve kterém žijeme. Tito lidé ani nechápou, co se ve skutečnosti děje a tím se toho samozřejmě obávají.

Moje nevlastní matka je takový extrémní příklad.

Zrovna v tuto dobu život v naší rodině vypadá zhruba takto. Máme dřevěnou chatu o velikosti 3+1, kam se v létě rodiče vždycky nastěhují. Okolo ní je krásná zahrada s malým rybníčkem a bazénem. Spolu s ostatními chatami leží sice blízko lomu, ale zato obklopená krásnými lesíky. Vodu máme ze studny, elektriku ze solárních panelů atd atd. Před měsícem se tam slavila svatba mého bratra, má švagrová je těhotná a očekává se příchod prvního vnoučete. Během čtrnácti dnů bude další oslava. Bratr s otcem otevřeli před nedávnem firmu, a i když teprve začínají, zatím nemají problém si na sebe vydělat. Moje rodina je požehnaná. Na to čím vším jsme prošli, nám teď příroda dává plnými hrstmi, jen je potřeba se o to všechno samozřejmě náležitě postarat.

A víte, jaká je normální průpovídka mé drahé nevlastní matky?

Já žiju v pekle!

Z té krásné přírody ona utíká do železobetonové klece paneláku. Ať je kdekoli, neustále má zapnutou televizi, odkud na ni řvou různé horory a trilery a detektivky. Večer se dívá na všechny zprávy na všech kanálech a nadává, jak jsou všichni politici, podnikatelé, úřednící atd. příšerní vykořisťovatelé. Ale za celou tu dobu ta baba není schopná vylízt ven na zahradu, už jen proto, aby posbírala úrodu rybízu, malin, švestek atd atd. Nehledě na to, že je těžký kuřák a v místnosti s ní se za chvilku dýchá špatně, tak by se venku mohla aspoň nadýchat čistého vzduchu.

Takže si teď představte onu do očí bijící situaci té nádherné přírody, která se snaží, seč může dávat člověku a toho samotného člověka, zavřeného v mrňavé krabičce svého domku, který se natolik ponořil do své pozice vykořisťované oběti, že není schopný vylízt z té svojí krabičky ven a vidět, jak skutečný svět doopravdy vypadá. Místo toho si to nechává vyprávět jinými lidmi a žije iluzorními životy iluzorních hrdinů, které jsou mu předkládány televizí za účelem získání jeho pozornosti a vysání příslušného množství jeho energie.

No samozřejmě, že tohle je peklo. Ale je to peklo, které si ten člověk způsobuje sám, už jen tím, že tohle dovoluje.

Takže jaký je závěr?

Nebuďte jako moje nevlastní matka. Ona je pro mě úžasnou školou, už proto, že mi názorně ukazuje, jaká nejsem a tím mi umožňuje přijít na to, jaká doopravdy jsem.

Snažte se, prosím vás, vyjít z té krabičky televizních novin, hloupých trilerů a akčňáků, které vám podvědomě diktují, jací byste měli být, proto abyste byli hrdinové, kteří mají nějakou hodnotu. Tohle je nesmyslné. Každý z nás má svoji hodnotu!

Jedna z věcí, kterou mě naučilo studium přírodní vědy je, že Příroda nikdy a opravdu nikdy neplýtvá energií. Pokud jste se vůbec narodili, znamená to, že pro tenhle svět máte nedozírnou cenu! Jinak by na vás příroda neplýtvala svými zdroji a nenechala by vás se narodit.

Já třeba vůbec nemám televizi, vystačím si s internetem. A co je zajímavé, uvědomila jsem si to, až měsíce potom, co jsem se odstěhovala od našich. Zřejmě kdesi v mém podvědomí moudřejší část mého já považuje televizi za tak zbytečnou, že jsem si na ni dobu ani nevzpomněla.

Ale co mi po přestěhování kupodivu chybělo nejvíc, byla příroda. Kromě toho, že jsem si nakoupila potřebný nábitek, jsem si v prvních měsících pořídila taky značnou výbavu přírodních krystalů a nějaké pokojové kytičky. Protože k tomuto mi moje přirozenost hlásila:

Silvinko, chybí! Silvinko chybí! Nutno doplnit.

Víte, občas mi některý z čtenářů napíše i na mail a dotazuje na duchovno a jak ho vnímám atd.

Duchovno nejsou staré zaprášené knihy! Ať už se jedná o Bibli, Védy nebo cokoli, jejích četba vás obohatí, ale jen do určité míry. Ony za vás onu přirozenou duchovní práci naudělají!

Protože duchovnost, andělé, démoni, Bůh neexistují někde mimo vás! Je to uvnitř každého člověka!!!!!

Místo toho, abyste studovali x technik cvičení, mořili se dietami a poslouchali slova „moudrých“ lidí, kteří si od vás za svoji moudrost ještě vezmou peníze, stačí vám, naslouchat sami sobě!

Vaše podvědomé Já, ta niterná složka vaší bytosti, která se výhradně projevuje tehdy, když jste šťastní, když něco tvoříte, ať už je to cokoli, když máte takovou radost, že se vám chce skákat do vzduchu- Ona niterní část vašeho Já je Bůh!!!

Kdo jiný?

Je to vaše propojení s Božskou esencí utvářející všechny vesmíry všech koutů Omniversa!

Naslouchejte oné části! Budete tím ve styku sami se sebou!

Vyjděte do přírody, která tvoří vaši krev a maso, neboť Matka Země vaše tělo doopravdy stvořila!

Nenechte se zmást všemi těmi krásnými slovíčky „civilizované“ společnosti, která vám předkládají jiní stejně zmatení lidé, jako jste vy sami! Většinou svým slovům ani oni sami nevěří!

Chcete-li kontaktovat svého vlastního strážného anděla, zkuste to.

Chcete-li pomáhat jiným, zkuste to.

Chcete-li cestovat, zkuste to.

Chcete-li se přestěhovat do přírody, zkuste to.

Co vám v tom brání? Peníze? Pokud se o danou věc začnete zajímat, brzy zjistíte, že peníze nejsou většinou onen problém, který vám brání v uskutečnění svého snu.

Ba naopak.

Člověku nejvíc chybí odvaha a odhodlání, jít si za svým snem.

Spoustu lidí přemýšlí ve stylu: Ale co když?

Co když co?

Čeho dosáhnete tím, že budete o sobě pochybovat? Ničeho. S pochybnostmi člověk nikdy nic nedokázal.

Proto Ježíš říkal: Věřte a bude vám dáno.

Protože víra je prvotní a až pak vám vesmírem bude dáno.

Věřte v sebe a v tento vesmír!

Jste jeho neodmyslitelnou součástí.

Protože tak to má být.

A mějte se krásně!

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář