Jdi na obsah Jdi na menu
 


Samael: I mimozemšťané mají občas svoje problémy

23. 8. 2019

Zdravím lidi. Ráda bych se s vámi dneska podělila o svůj pondělní zážitek s UFO.

Cca v 22 hodin večer jsem šla zavřít dveře na svoji nekrytou terasu a hle mrkla na mě hvězda. To mi přišlo divný, protože hvězdy na lidi neblikají, tak jsem si došla pro brýle. To víte, už jsem taky trochu krátkozraká a podívala jsem se líp.

No a to, co jsem viděla, mě docela pobavilo. Nad centrem Turnova, kde hvězdy ani za jasného počasí nejsou vidět, byl krásně vyobrazený velký vůz a ještě dvě další souhvězdí. Byly vidět naprosto jasně a zřetelně a jejich hvězdy nápadně blikaly. Tak jsem si říkala: Jo hoši, jste fakt nenápadný.

Ano normální člověk, který nechodí po dvoře v naprosté tmě (před rokem nám odešlo světlo před vchodem a ještě jsme to nedořešili) a nedívá se pravidelně na hvězdy, si toho nevšimne. Ale lidé, kteří se dívají pravidelně na nebe, to uvidí.

Takže mě to tak jako pobavilo a pak jsem si sedla za psací stůl a říkala jsem si, že je zkusím kontaktovat, abych viděla, kdo to je.

Cítila jsem tam teda víc lodí, ale přednostně se na mě téměř okamžitě napojili Arkturiáni. A tím myslím mladší civilizaci z 4D, ne hvězdní mistři ze staré humanoidní rasy, jako je Sanat Kumara. Bylo to pro mě trošku nepohodlné, protože já jsem v té době byla napojená na svoje vlastní jemnější energie a oni byli docela ostří. Ale šlo to, zaplať pán bůh, že dokážu pracovat i s křemíkovými energiemi.

No a teď k tématu našeho názvu. Arkturiáni mi posílali myšlenky zájmu o naše nová udělátka s krystaly, které ve studiu plánujeme zařídit. Hrozně je zajímaly krystalické technologie změny stavu vědomí. A protože zrovna ten den jsme s Jitkou seděli na kafi a řinuly se z nás nápady na krystalické pyramidy, lůžka, spyrály atd., Arkturiány to zaujalo. Tak jsme večer měli návštěvu. Jitka říkala, že je cítila, aniž by se dívala, zda je tam UFO.

No já jsem jim navrhla takový svůj nápad s měděnými spirálami s krystalickým středem. Oni totiž zrovna řešili to, že se nemůžou převibrovat do jednoho z paralelních vesmírů kolem Země, kde je krystalická stanice zase jiných mimozemšťanů, kteří nás také pozorují. Myslím, že tam galaktická federace plánuje nějaký sraz vícero ras a oni se tam chtějí taky dostat.

Tak snad jim to pomůže. Ono totiž běžně pokud se naučíte používat svoje vědomí, tak nemusíte všude lézt se svým tělem, často stačí tam vyslat jenom vědomí, ale vaše vědomí musí být kompatibilní s tou dimenzí, kam vstupujete. A většina duchovních technologií v tom právě pomáhá.

Lidstvo se obecně stalo strašně závislé na své hmotě, ale řekněme si to na rovinu, doopravdy byste chtěli sebou brát svoje tělo, když byste se chtěli podívat do Slunce nebo do středu Galaxie? Vždyť je to nepraktické! Tělo vám shoří, vy budete cítit velkou bolest, pak se tam projeví přirozený dimenzionální posun a další věci související s fyzickou smrtí. Proto je podle mě docela praktické vyvinout svoje vědomí a mít přístup do něčeho, čemu spousta indigových dětí říká WEB/SÍŤ a já tomu říkám hvězdný internet. Tak budete mít přístup k velkému množství informací a minimálně vás mnohem méně vyvedou z rovnováhy některé problémy, které tu na Zemi řešíme. A to kolik krát úplně zbytečně.

Tak to byl můj pondělní zážitek. V současné době propracováváme plány a objednávky materiálu na naše nové krystalické techniky na práci s energiemi. Máte se na co těšit ;-)

A mějte se zatím krásně!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář