Jdi na obsah Jdi na menu
 


Samael: 2013 – Rok přechodu

18. 1. 2013

Zdravím vás.

Moc děkuji za vaše komentáře k předchozímu článku.

O čem to bude dneska? Když jsem dopsala minulý článek, měla jsem takový pocit, že ve skutečnosti nebylo sděleno všechno. Ano, na konci minulého roku jsme sice prošli mnoha branami, ale co z toho vlastně vzešlo, že?

Umím si představit, že spousta z vás podobně jako já byla na začátku tohoto roku jako by uvržena zpět do některých problémů a situací, o kterých si mysleli, že už jsou dávno za námi. Konec konců u mnoha lidí, kteří se domnívali, že se 21.12.12 změní v obláček světla, popřípadě, že přijdou tři dny temnoty atd., mohlo dojít k jistému zklamání. Ostatně americké filmy nás bohatě zásobují všemožnými katastrofickými filmy.

Co se však stalo, byl příchod neuvěřitelně jemné energie, kterou většina populace nemusela ani postřehnout. Já jsem ji sice postřehla, ale domnívala jsem se, že je natolik jemná, že se zpočátku příliš výrazně neprojeví a spíše ponechá místo energiím z centrálního slunce, aby vytvořily jakýsi pozitivní nástup roku 2013.

 A ejhle! 11.1. bylo velmi silné novoluní. V tomto čase se v mém osobním životě projevila silná očista. V podstatě přes celý leden až do teď se moje psychika velmi výrazně pročišťuje a vsadím se, že nejsem jediná, kdo tímto čištěním prochází.

Je důležité, uvědomit si že to, že pro planetu Zemi skončila doba třetí dimenze, znamená, že lidé jsou a budou vybuzování k přechodu do 4D vyššími energiemi, které pásmo 3D nahrazují. Čas má totiž jisté tlumení, to znamená, že nejdříve musí proběhnout energetická brána a teprve pak po nějaké době se prošlá energie začne vyobrazovat ve vašem běžném životě.  Takže to přecházení do 4D vlastně pro valnou většinu lidí teprve teď začíná!!!

Řekněme, že to bylo tak, že doteď lidé měli volnou možnost vybrat si, zda přejdou nebo nikoli. Bylo to na každém z nás, především na tom, jaká byla smlouva naší duše. Pro naprostou většinu populace však byla ponechána doba, kdy si mohli vybrat, jaký bude jejích život dál.

Teď už však ta doba uplynula, takže populace bude vybízena ke změně. Znovu se objeví na povrch spousta špíny v naší politice, spousta náhlých onemocnění atd atd. Je však třeba si uvědomit, že jsme již spoustu věcí zvládli. Mnoho z nás byla vybídnuta k přechodu dříve právě proto, že bylo třeba vykonat duchovní energetickou práci k tomu, aby se zabezpečil hladký přechod většině populace, který začne probíhat teďka.

Většina z nás si to neuvědomuje, ale vzali jsme na sebe dost velký úkol. Měli jsme se probudit dříve než ostatní v době, kdy to z vesmírného hlediska nebylo téměř možné. Měli jsme vykonávat pětidimenzionální práci o několik let dříve, než jsme k tomu dostali energii. Udělali jsme spoustu věcí, které z valné většiny nebyly vidět ani slyšet, ale které byly a jsou podstatné pro hladký přechod lidstva na planetě.

Země se totiž ještě v 80-tých letech nacházela v energiích, které předpovídaly, že pokud přijde 2012, přicházející vlna z centra galaxie a centrálního slunce způsobí katastrofu neuvěřitelných rozměrů. Pro vesmír však bylo naprosto neakceptovatelné, aby se něco takového přihodilo. Země a veškeré její tvorstvo jsou tak cennými, že je naprosto nemyslitelné, aby byla zničena.

Ovšem vy sami kdesi v sobě tušíte, že tu mezi námi žili a pořád ještě žijí lidé, kteří by raději začali jadernou válku, než by dovolili Zemi vstoupit mezi ostatní hvězdné národy.

A o to šlo!!!

Kdyby přišla třetí světová, kdyby přišlo přepólování o 180°, kdyby zanikla naše civilizace, energie naší planety by se propadla kamsi do pekla a nikdy by nenašla cestu zpět do vesmíru našich předků!

My jsme zajistili bezpečný přechod Země přes pásmo 2012. Narodili jsme se dřív, abychom ji chránili. Vzali jsme na sebe část z jejích temných energií. Většina z nás při svém narození na sebe vzala také napůl zničené lidské geny. Genom našich předků byl totiž v posledních 13000 letech neoprávněně manipulován, což způsobilo řadu válek v lidských dějinách. My jsme to na sebe vzali, když jsme se sem převtělili. Žijeme s tím každý den a přitom do sebe přijímáme přicházející světlo a snažíme se udržet co nejvyšší vibraci můžeme.

Tím, že se čistíme, tím, že se snažíme žít na planetě, tím, že se nevzdáváme svých upřímných úmyslů, své lásky a víry, právě tím nejvíce chráníme Zemi!!!

Vyhráváme právě tím, že se snažíme vyrovnat světlo a temnotu, tím vytváříme hladký přechod pro lidi, zvířata, rostliny a minerály naší rodné planety.

Země je vzácný poklad, který chráníme všichni ve svém srdci a ze svého srdce. A nezáleží na tom, jak moc jsme příjemnými lidmi. To je jen vedlejší připomínka starého systému.

To, že se 21.12.2012 nic nestalo dokazuje, že svoji práci odvádíme dobře.

Měli  bychom si za to pogratulovat.

Samozřejmě já bych si také přála, aby svět okolo mě vypadal trochu jinaččeji, ale právě v tom to je. Přijmout věci takové, jaké jsou a věřit vesmíru.

Takže co lze čekat v roce 2013?

Všechno možné.

Díky tlumení času bude ještě chvilku trvat, než se energie vyšších dimenzí plně projeví do fyzického světa. Obzvlášť v první polovině roku to může vypadat, jako že se věci čím dál tím víc zhoršují.

Na poli politiky vyjde na povrch ještě více špíny, na některých místech světa se můžou projevit fingované „teroristické“ útoky, až se může zdát, že se tak schyluje k válce. K té však nikdy nedojde. Z mimozemských míst bude na představitele států tlačeno. A to jak z důvodů mírotvorných, tak i z důvodů oznámení existence cizích ras ve vesmíru. To však bude stále ještě skrýváno. Pokud se něco objeví v hlavních médiích pak teprve na podzim nebo spíš ke konci roku.

Co se týče našich osobných zkušeností, pak zde bude čím dál tím zřejmější, na jakém stupni vývoje se každý z nás individuálně nachází. Budou víc a víc zřetelné rozdíly mezi způsobem života a myšlení konzervativních lidí, povrchních konzumních lidí, ezoteriků a začíná se utvářet i skupina velmi mladých alternativně smýšlejících obyvatel. Bude čím dál tím zřejmější, že další energetický a duchovní vývoj začnou postupně od starších ezoteriků přebírat indigové děti, které budou často členy ezoteriků, ale především také alternativců. Mnoho starších šamanů a léčitelů si proto oddechne, protože jejích nejhorší práce už je často u konce a teď nastává sklízeň plodů jejích mnohaletého snažení.

Mnoho z indigových lidí už je navíc dospělých a začínají postupně rozšiřovat pole své působnosti. Musím se přiznat, že jsem jedním z nich, takže podle sebe to dost dobře vnímám. Potřebují tak 2/3 roku, abych uzavřela pole své minulosti a jakmile se mi začnou otevírat šance a to už začaly, zvýším své vyzařování a rozšířím působnost mezi lidmi. Ne proto, že bych tím potřebovala zvyšovat svoje ego. Jsem inženýrka, studují doktorát a pracuji ve výzkumu s jedněmi z nejlepších mozků, které na poli mého oboru najdete. Takže je moje ego vykrmené dost a už víc nepotřebuje.

Je to v tom, že dosud byla valná část mé energie držena mimo prostor a čas Země proto, aby Zemi svou silou neublížila a další značná část byla použita k přeměně mého těla a DNA, tzn. transformaci. Tohle se začalo s minulým létem uvolňovat a začíná si to hledat svoji cestu k dalšímu použití. V podstatě cítím pokyny k transformaci ze Slunce. Takže jednoduše potřebuju na zemi rozsévat světlo poznání, konec konců kvůli tomu jsem sem přišla, že?

A řekla bych, že podobně jsou na tom i ostatní indigáči. Potřebujeme jenom skulinu, nějakou cestičku, která se nám otevře ve starém systému, pak už změny Země začnou probíhat velice rychle.

Za předpokladu, že jsou nás tu dnes již stovky milionů, přičemž statisíce nás je již dospělých, vyvolává to již určitou představu o tom, jak silný je to potenciál pro změnu. Ovšem nepředpokládám, že bychom museli vtrhnout se zbraněmi do parlamentu a způsobit krvavou revoluci. To je minulost. To co je třeba změnit, je lidský způsob myšlení a nazírání na svět. A je moji drazí, to nejtěžší.

Takže jaký je závěr?

Ano. Změna našeho světa probíhá. Ale ta změna je tak markantní, že kdyby proběhla za jeden den (21.12.12), lidstvo by to neustálo. Zmizeli bychom z povrchu Země. Proto příroda postupuje pomalu s ohledem na obyvatelstvo planety, a to jak lidské, tak i to ostatní.

Došli  jsme hodně daleko. A už jsme tam, kde bychom chtěli být. Potíž je v tom, že si to ještě neuvědomujeme a snažíme se pořád chovat podle starých paradigmat, tak jak jsme se kdysi učili. Tato paradigmata jsou však dneska již neúčinná, a proto spusta z nás zažíváme šok. Je to šok ze změny.

Nedokážeme se najednou plně vyrovnat s vlastními sny a očekáváními. Očekáváme změnu, ale přitom se bojíme tu změnu ve vlastních životech sami udělat. A tento strach nám brání vstoupit do své budoucnosti.

Budoucnostu je tu!!!!!!!

Avšak nakolik jste svolní s tím, chytnout ji pačesy?

Jedna věc je věřit a doufat v lepší budoucnost a jiná je tu lepší budoucnost VYKONAT.

Takže moji drazí:

JE ČAS!!!

Všechno, co nás drží v minulosti, jsme pouze a jedině MY SAMI.

Mějte se krásně!

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

výborné vhledy Sam

Pelerine,4. 2. 2013 12:04

děkuji ti milá indigová sestřičko za tyto krásné články. Dny přerodu byly opravdu vcelku krušné a 1.1. byl snad můj nejkrásnější duchovní den v životě...takový klid a uvolnění jsem již dlouho necítila. S návratem do civilizovaného světa na nás všechny sice útočí minulost a nižší součásti na mě útočí a kopou ze všech sil. Ale já už je jen s láskou pozoruji a dávám jim prostor na transformaci, protože to je to jediné, co potřebují a bude všechno v pořádku...Snad se na některé otevřené cestičce v tomto roce spolu i setkáme. Žij s láskou...

Inšpiratívny článok

Lyiana,3. 2. 2013 15:52

Ďakujem za takéto články. Ano všetci chceme zmenu,ale bojime sa ju urobiť.
Dúfam, že to zvládneme.
Tešim sa na ďalšie články.

Radosť

Ezendiel,18. 1. 2013 15:06

Mám radosť..vďaka Sam..

suhlasim

babushka6,26. 1. 2013 17:26

ano,suhlasim s obsahom ze sa nieco deje na kazdom z nas,a kazdy to vnima inac.mozem povedat ze tieto zmeny su tu v podobe bolesti hlavym castym budenim v noci, bolest na tele,smutok na dusi,plac aj ked je bezdovodny,mat potrebu vratit sa domov,myslim tym ten nas pravy domov,ktory mame iba jeden,a hlavne teraz je mlkvo,nic sa nedej,energie pomaly pracuju pre nas,nezufajte ,je to iba prechod,takze vela stastia a prajem pisatelke tohto clanku este vela dobreho a zdraveho pisania,ja za tento dakujem,ukazuje nam pravdu okolo nas.