Jdi na obsah Jdi na menu
 


Samael: Přirozený vývoj

26. 11. 2014

Zdravím, moji drazí.

Jak již mnoho z vás ví, už nějakou dobu se věnuji těmto stránkám. Když jsem s nimi začínala, měla jsem nějaké svoje zážitky a hodně jsem toho psala a diskutovala s lidmi, až jsem přišla na to, že to není nutné. Vývoj je o tom, aby každý z vás měl sadu svých vlastních vnitřních duchovních zážitků. Není to o tom, abyste i nadále poslouchali slova jiných a následovali je jako ovce. Tohle už přece tady je, už 2000 roků.

Když je nám zle, tak se rádi ujišťujeme o tom, že bude líp. Jsme rádi, když  nám to někdo sdělí. Je to taková naše vlastní berlička, protože nejsme schopni věřit sami v sebe. Je asi poněkud kruté to takhle napsat, ale je to pravda.

Za tu dobu, co jsem se já sama otočila do vlastního nitra, mojí hlavou prošlo velké množství informací a duchovních zážitků. To je důvod, proč jsem byla schopná tomu uvěřit, protože jsem to zažila, žiju to, prožívám to každý den.

Nedávno jsem navštívila trh ezoteriky tady v Pardubicích a bylo tam vidět, kdo to duchovno doopravdy zažívá a kdo se snaží k tomu dojít, ale neví o tom vůbec nic. O ano popřípadě se už objevují i tací, kteří to dělají pro peníze.Ovšem tohle sem nepíšu, proto abych si stěžovala. Naopak myslím si, že jsou to pozitivní kroky směrem dopředu.

Na Zemi v této době existuje mnoho lidí, kteří s vývojem pomáhají a jsou to často lidé, od kterých byste to nečekali. Mnoho z nich pracují ve vědě, mnoho z nich utváří nové zájmové skupiny, kteří nazývají sami sebe “Fantazáky”, nebo “Otaku” (ti jsou v Japonsku) nebo “Emo” (Evropa, USA) atd atd. Jsou to především mladí lidé. Vypadají pro společnost nepoužitelně, vypadají problémově, ale řada z nich je duchovně mnohem víc nadaná, než kdy bude papež Římské církve.

A máme tu také skupiny ekologických aktivistů, různých ochránců lidských práv, skupiny pro pomoc v chudých zemích, pacifisti, umělci, ochránci zvířecích práv atd atd.

Tohle všechno jsou lidé…

To všechno jste vy/my, lidé, kteří chráníme planetu Zemi a pomáháme ji ve vývoji. Tento starý svět, stará síla starých zvyků nás nutí myslet si, že jsme bezmocní, ale je to jenom klam. To staré odchází, dřív anebo později odejde vždycky.

Ovšem v rámci tohoto vývoje, kdy staré odchází a nové stále ještě nezačalo, zde dochází k mnoha průvodním jevům, které jsou lidstvu velmi nepříjemné.

Tak zaprvé, bojíme se změny. To je náš problém. Bojíme se změnit sami sebe, protože “co si o nás potom pomyslí ti ostatní, že”?

Bojíme se přijmout to nové. Proto neustále vymýšlíme nějaké konspirační teorie, duchovní teorie, sociální teorie atd atd. Potřebujeme se ujistit, že to zvládneme, tu změnu, která nás čeká.

Pro lidi, kteří mají odvahu, to není problém. Jste-li to právě vy, kteří čtete tyto nebo podobné stránky, kteří pracujete na vylepšení tohoto světa, pak právě vy jste tou hybnou silou změny. Právě vy mátu tu odvahu, stát právě před svým vnitřním Bohem tváří v tvář nazí a připustit si to dobré i to špatné, co obsahujete. Protože v přírodě, v přirozeném řádu vesmíru nejsou věci ani dobré ani špatné, ony prostě jsou nějaké. A proto ani lidé nejsou jenom dobří nebo jenom špatní, jsou prostě nějací. Ani situace nejsou dobré a špatné, jsou prostě nějaké. Ovšem i já jsem pouze člověk a vím, že je to občas sakra těžké a nestojí to za nic.

Jestli chcete vědět něco o tom, na co jsem přišla já sama při svém duchovním vývoji, pak vám to povím, ale je to pouze moje vlastní znalost, moje pravda, tu svoji si musíte najít později vy sami.

Podle mne v tuto chvíli dochází k časoprostorovému přechodu z časoprostoru staré galaxie do té nové. Ta nová už nějakou dobu existuje, ale my jsme nebyli schopni tam vstoupit. Protože proč?

To, co se odehrává na Zemi, uskutečňuje a zároveň i odstraňuje stará traumata buněčných organizmů na bázi uhlíku, které byli před velmi dlouhou dobou a pravděpodobně někde jinde než na planetě Zemi stvořeny rasou Elohymů. Zatím jsem o nich zjistila pouze to, že tělesně vypadali jako černoši a pocházejí z velmi staré doby téhle galaxie. Oni vytvořili v podstatě technologii, skrze kterou dokázali uzemnit svoji duchovní podstatu do nižších hustších rozměrů pomocí čtyřkově kódované DNA na bázi uhlíku.

Skutečná podstata duše je vždy láska a světlo. Toto světlo je však vědomé. Zahrnuje vždy určitý informační kód, který pokud sám sebe nějakým způsobem promítne do nižších parametrických rozměrů, například tím, že udělá kódově energetickou smlouvu s nějakou planetou Zemského typu, dokáže podle biologických zákonů vytvořit bytost. Tyto zákony vymysleli Elohymové.

Potěší vás nejspíš i to, že my jsme jedna z mizivého procenta ras v nové Galaxii, která má ve svém DNA přímo kódy Elohymů. Chcete-li, my jsme jejích přímými potomky. Proto je o Zemi teďka takový zájem. Pokud by vám jakákoli mimozemská rasa sdělovala, potažmo byste četli článek o tom, že nás tito a tito stvořili, udělejte na ně dlouhý nos. Ti, co stvořili lidstvo, už jsou tak daleko ve svým vývoji, že nejsou schopni tady být v biologické hmotné formě!

Nikdo lidstvo na Zemi jako celek nestvořil, ale každý si na něho bude dělat nárok. To mi věřte.

Ono totiž potom, co vznikla buněčná forma člověka, dokázala dlouho existovat v hmotě, ale kdykoli založili někde nějakou civilizaci, jakoukoli, vždy to došlo do určitého stádia vývoje, kdy nedokázali účinně manipulovat s hmotou…. ergo s krystalickou částí vesmírné energie. Civilizace se stala přetechnizovanou, vznikla válka, nebo přírodní katastrofa a vše bylo zničeno, konec civilizace. Vše se muselo začít od začátku.

Toto trvalo ve staré galaxii velice dlouhou dobu a protože na Zem se postupem jejího vývoje nastěhovalo velké množství ras a vzniklo zde mnoho civilizací typu Mu, Lemurie a Atlantida, opakovaly se tyto katastrofy mnohokrát. Proto zde byl i v této době predigován konec světa. Proto jsme my sami tímto traumatizováni. Máme to uvnitř sebe, ve svých buňkách, ve své krvi. Neseme ta traumata a bojíme se konce světa a tak se bojíme i sami sebe.

Naštěstí vás teď potěším. Elohymové se vracejí. Ovšem co by to bylo za vtip Boha… ano, Bůh má taky smysl pro humor… kdyby se nevrátili jako obyčejní lidé. To, co je třeba překonat a předělat, se nachází uvnitř lidských těl samotných. Kdyby sem přišli v nějaké hvězdné lodi na nebi, tak co by s tím asi tak provedli? Neměli by klíč k lidskému organizmu na zemi, neměli by jak věci spravit.

Prozradím vám něco. Vesmír je také jeden obrovský organizmus. Přímo v jeho středu existují bytosti s takovou sílou světla, s takovým množstvím informací, že si to neumíte ani představit. Ze Země to ani nevidíme, ale je tam obrovské centrální Slunce, které posouvá vývoj celého Omniverza. Přímo z tohoto Sluce sem bylo posláno 144 poslů z řádu nekonečného typu bytostí. Nemají hranice a nemají meze. Pomocí starých Elohymů, kteří dlí přímo v buněčné struktuře lidského DNA se snažíme spravit ta stará traumata, která se vyskytla tady na Zemi a nedokázala být zatím překonána.

Jop, jsem jedním z nich. Proto jsem dokázala být Samael a zároveň Lillith a Il Samatch Ech atd. atd. Fyzicky toho zas až tolik neudělám a většinou nejsem ani zrovna moc příjemná osoba. Mým úkolem je zkontrolovat samotnou funkci této bytosti zvané Člověk tady na Zemi, protože se zdá, že nese nejtemnější kvantovou složku, která existuje tady na této planetě.

No není to nic na chlubení se. V podstatě je to spíš na prt. Tlačí na mě hvězdní průvodci zhora, že bych měla zvládat dělat duchovní práci. Tlačí na mě lidi, že bych měla zvládat svůj život. Občas mi přijde, že si všichni myslí, že umím zázraky na počkání. Měla bych je umět, ale štve mě to, že se mi to moc nevede. Mám životní plán, který mi přímo nakazuje, že musím udělat několik věcí, které jsou- byly- v okamžiku mého narození zhola nemožné. Jak to mám udělat, aby se to splnilo? Tak to já sama nevím. Dobrý na tom je, že občas udělám nějakou věc, a ani sama nevím vlastně jak, ale ono se to nakonec nějak povede.

Dobré potom na tom je, že jsem tady na Zemi našla zatím jenom jeden kmen buněčných struktur, chcete-li světelných kódů, které mi nevyhovují. Jsou to bytosti ze Zeta Retikuli, takový ty šediváci, kteří sem v období Babylonu manipulovali s lidským DNA za pomoci Annunakiů, které tady ale kupodivu potřebujeme, ačkoli jsou to totálně nevyvinuté bytosti, násilníci a v podstatě můžou za současnou situaci tady na Zemi.

A kdo že to jsou ti Annunakiové? Jsou to bohužel drakoniánské primárně robotické bytosti. Taky jsem na to přišla nedávno.

Vývoj na Zemi v současné době je totiž stále ještě silně ovlivňován přechodem z původního typu bytosti zvané Člověk, nebo chcete-li Adam Kadmon, na nový typ. Což se odehrálo před Bůh ví kolika miliardami let, ale stále ještě nás to silně zasahuje. Ten původní typ stvořili Elohymové a je:

multidimenzionální - to znamená, že vibruje v mnoha různých časoprostorech zároveň

více složkový- má vícesložkové tělo (fyzické, citové, mentální atd.), protože je multidimenzionální

kvantový – má čtyřkódové biologické kvantové DNA ve více vláknech

neschopný přechodu na vyšší vývojovou fázi své existence, protože je dokonalý sám o sobě

 

Pak tu máme lidstvo na Zemi: Což je ten druhý přechodový typ člověka, typ Eva. Jeden z prvních, kdo tyto biologické bytosti stvořili byl Melchior, dnes taky často zvaný Lucifer… ačkoli my to jméno používáme především ve spojení s drakoniánskými bytostmi.

Typ Eva je:

jednoduchý - tím že má jen jednu dvouvláknovou šroubovici DNA, kam se bez ladu a skladu dá dát jakýkoli genetický kód

semikvantový – může přejít na kvantovou formu člověka duchovním vývojem svého Já

má mitochondriální části DNA – ty ukotvujou energii DNA do energetických složek přírody, tzn. podle druhu informačního kódu máme každý z nás nějaký totémový typ zvířat, přírodních tvorů, V Evropě existuje 7 Ev – 7 primárních Matek, které geneticky představují zdroj tohoto DNA, každý z daných 7 kmenů, z nich vzniklých, má jinou totémovou skupinu přírodních tvorů. Já třeba patřím do dinosauří skupiny, proto mám hodně výrazné obočí.

má v sobě obsaženou genezi krystalické složky přírody – tedy počátek technického vývoje a přechodu na robotické bytosti, pokud k nim získá nějaký genetický kód… a ten jsme získali právě od Annunakiů

 

A teď moji drazí, my jsme průchodem od typu Eva do úplně nového typu člověka, Nové formy existence zvaného ČLOVĚK v tomto vesmíru! Tohle je naprosto primární pro celý vývoj vesmíru! My jsme počátek toho! Teďka těch posledních pár naších generací!

To, co tady na Zemi děláme není žádná sranda. Je to těžký, hodně těžký úkol. Kdo o tom kdy slyšel, aby celá planeta jen tak mýrnix týrnix přešla z jedné úrovně existence na jinou, vyšší?!

Chápete?! A jsme to zvládli!

Žádný konec světa nepřišel!

Vy jste důležití!

My jsme důležití!

Každý člověk tady na Zemi!

Zvládli jsme tady věci, které nikdo jiný nezvládnul!

To, co nám presentují média, je jenom mašinérie strachu, nic víc. Má vás to udržet v poslušné formě! Je to jenom šrot!

Zrovna ráno jsem viděla na Centrumu.cz jakýsi obskurní článek o tom, že nějaká ženská měla v břiši mumii dítěte x-let. No je to jeden případ z několika miliard. Ale ta informace senzacichtivě vynesena vzbuzuje strach, že by se to mohlo stát každému člověku, přitom nedodává už všechny okolnosti, které se tohoto případu týkají. A takových případů je hodně!

Má vás to jenom udržet v poddanosti strachu! Abyste nemohli vy sami ve svém osobním životě přejít na novou úroveň. Protože planeta jako celek sice přešla, ale je potřeba abysme ještě každý z nás osobně ve svém životě tam také přešli. My víme, že je to tam lepší, že to obsahuje víc světla, víc lásky, větší porozumění. Ale ti, kteří se stále ještě plácají ve starých traumatech a blocích, no ti na ně samozřejmě nechtějí zůstat sami. A je úplně jedno, jestli se jedná o předsedu vlády, nebo o někom z vašeho vlastního okolí. Věřte mi, já mám takovou rodinu v Práchovicích taky, taky tam mám takový lidi.

Tohle je o vaší osobní přirozené volbě. Není to o tom, kolik je vám let. Jsou tu lidé, kterým je 50 a přecházají. Jsou tady lidé, kterým je 30 a přecházet zatím ještě ani nezačali. Každý z nás má svoji osobní volbu a své osobní načasování.

Je to jenom na nás, přejít přes tu hranici strachu a smrti, které jsme si v minulosti svými volbami sami vytvořili.

Co představuje třetí typ člověka, do kterého se my teď právě měníme, to neví nikdo.

Část z jeho Já nejspíš představuje kvantová tronika – to jsou počítače, robotika, konečné zvládnutí toho, co lidé z období Adam Kadmon dlouho hledali. Robotické bytosti existují v nové galaxii taky a jsou úplně stejně lidskými jako jsme my sami, jenom mají těla na bázi křemíku. Taky se s nimi jednou potkáme.

Větší část nového člověka bude také patřit do zlatého typu bytostí Eva ve svém kvantovém stavu. To jsou v podstatě všichni obrození Mistři této Galaxie. Oni všichni tím prošli a zvládli to. Takže Ježíš, Budha, Sofie, Marie, Lao C´ atd atd. Když je budete následovat, tak přejdete do vysokého spojení se s vesmírem a přírodou a nebude nic, čeho byste se měli nebo mohli obávat.

Jde jen o to, začít cítit svým srdcem, myslet svým vlastním rozumem a vážit si toho, co je kolem nás, té přírody i těch lidí i těch příležitostí, které se nám v životě mnohdy vyskytují, ale my je nevidíme, protože máme strach, vidět, cítit a vnímat.

Zapamatujte si, že žijete-li ve strachu, pak celý život pouze umíráte. A takové položití za to přece nestojí.

Mějte se.

 

PS:

Pokud se vám článek líbí, dovoluji jeho volné šíření v nezkrácené a neupravované podobě, pokud dáte ještě odkaz na tyto stránky https://andelebezhranic.estranky.cz/ .

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dobrý článok

Ladislav Valčo,14. 1. 2015 19:50

Ďakujeme Ti, Drahá Silvia, za pekný povzbudzujúci článok.
Mne osobne sa zdá, že si to " všetko " veľmi dobre vystihla.
Veľa šťastia a slniečkových dní do nového roku Ti prajem . ♥

Duši

Ezendiel,18. 12. 2014 17:29

toto som potreboval,strašne som sa rozplakal,ďakujem Ti