Jdi na obsah Jdi na menu
 


Samael: Mým čtenářům

6. 4. 2012

Je 6.4.2012 a já opět sedím ve škole v kanceláři a mám chuť vám napsat. Tentokrát to však snad nebudou jen mé názory a výkřiky do temnot.

Tímto článkem bych vám ráda poděkovala. Včera jsem na chatu Nové země dostala jeden krásný komentář:

 

Komentář od grétka 16 hours ago

 

Ja len par dni, mozno dva viem, ze andelebezhranic je tvoja stranka. 

Hoci som tu od augusta minuleho roku, tak som to nevedela, kedze ako pozeram, si tu v tom case nepisala.

Tak sa ti chcem za tvoju stranku podakovat, lebo to dva roky bola jedina duchovna stranka, ktoru som denne citala a ktora ma dva roky aj drzala. Bolo to moje jedine svetielko.

Az od minuleho leta som objavila Lumirovu VZS a NZ a Fevu, ale chodim k tebe denne nadalej.

Teraz je uz ich tak vela, ze stratena sa necitim, ale to jedine svetielko, co som mala dva roky, som mala v tebe. Tak ti za to este raz velmi dakujem. Nemozes mat ani predstavu ako si mi tym zasiahla do zivota a ako ma nim dva roky sprevadzala.  

 

Chtěla bych Grétce velmi poděkovat, protože mi v tu chvíli, kdy jsem si to četla, udělala takovou radost, že si to ani sama neumí představit.

Chtěla bych vám napsat, že to vy jste pro mně světýlka ve tmě. To vy mě mnohokrát podržíte, ačkoli to sami vůbec netušíte.

Já jsem někdo, kdo sem byl vyslán na pomezí roku 1984 a 1985, kdy Zemi hrozilo opravdové nebezpečí jaderné havárie. Ta se tedy uskutečnila hnedka v roce 1986, ale nebyla v takovém měřítku, v jakém by se stala, kdyby se nenarodila celá skvadra indigových dětí, mezi nimiž jsem byla i já.

Jsem vyslancem vysokých bytostí z Melchiorova středu. Přišla jsem sem z místa, kde existuje pouze láska v srdci, kde všechno je věčné a nekonečné. Láska vládne všemu, co je a existuje.

Nic méně má duše si zvolila cestu, kdy doslova přetočila hvězdné hodiny a vrátila se zpět ve svém vlastním čase a nikoli proto, že by ji to bavilo, ale proto, aby pomohla lidem a planetě Zemi.

Přišla jsem sem do hustého prostředí a velmi nízkých vibrací. Přišla jsem do místa, kde vládnou strach a zloba. Kde jsou lidé zotročovaní a trpí, aniž by to sami věděli a aniž by znali důvod, proč se to vlastně všechno děje.

A upřímně řečeno, nejsem tady na dovolené. Země je v této době jedno z nejhorších míst, kde bych dovolenou chtěla trávit.     

Jsem tady proto, abych lidem pomohla už tím, že budu držet zvednutou vibrací páté dimenze.

Jsem tady proto, abych lidi mohla učit. Abych se jím snažila ukázat, že tady existují i jiné dimenze, kde jsou jiné světy a žijí na nich jiné bytosti diametrálně odlišným způsobem života, na který jste zvyklí vy tady, na Zemi.

Umíte si představit, jak příšerné to potom pro mě je, když někdo moje slova odmítá?

Mnoho krát jsem ve svém životě bohužel zažila lidi, kteří mi tvrdili, že duchovnem se chleba nenají. Kde pak duchovno, jsou i tací, kteří odsuzují obyčejné studium na vysoké.

Jsem často, bohužel velice často, doslova zoufalá. Slova jsou jediný prostředek, kterým můžu bojovat proti korupci a lžím, které se vás zmocnili za všechna ta tisíciletí, kdy žijete ve strachu oddělení od zbytku kosmu.

Ale pak víte, jak je to strašné, když musím mlčet?

Nebo když někdo krytizuje a haní, co jsem napsala či řekla a já přitom na něm vidím, že sám žije v temnotách strachu?

Stalo se mi to mnoho krát.

Většina lidí je prostě slepá a hluchá a co je horší, oni takoví chtějí zůstat!!

Mnoho lidí je tady bez božské jiskry v srdci, nebo je jejich srdce zraněné, jejich duše je zahanbená, ušlápnutá, zraněná.

A lidé to nechtějí vidět, nechtějí to cítit, nechtějí si to přiznat.

Ale proč jsme potom tady my, indigoví?

Kvůli čemu tu trpíme v tomhle světě, spolu s vámi, když nás nechcete slyšet, nechcete vidět, nechcete pochopit?

Mnoho krát jsem si v životě připadala jako neschopná a nepotřebná měňavka v louži bláta.

Mnoho krát mi přišlo, že selhávám ve svém úkolu přinést sem osvětu nového světa, nového zítřku, nové dimenze poznání.

Ale v posledních letech jste mě mnoho krát podrželi právě vy, moji čtenáři.

Protože vy čtete moje slova.

Protože mi dovolujete předat vám to, s čím jsem sem přišla.

Dovolujete mi, vykonávat tady svoji práci.

Dáváte mi tím náboj, energii, naději.

Naději, že lidstvo na Zemi není ještě úplně ztracené.

Kvůli tomu jsme sem přišli, my všichni indigáčci, lidé fialového plamene, křišťálové děti, duhoví lidé atd atd.

Kvůli tomu jsme tady, protože tu mezi vámi vidíme i takové lidi, kteří nám dávají naději na lepší zítřek.

A i když ti mrňouskové, kteří se teď rodí, jsou jiní, nežli jste byli vy, oni nejsou špatní.

Vím, že se tady zavedlo mnoho pojmů typu dislexie, disgrafie atd. Ale jsou to prostě neslmysly. Děti jsou jiné, protože Země se vyvíjí a sama se rozhodla, že je, nás všechny požádá o pomoc a podporu v důležitém okamžiku svého planetárního vývoje.

Většina mrňousků ještě není schopna vám tohle všechno takhle sdělit, protože jsou ještě mladí. Neprošli takovou školou života jako já a nemají ještě vyvinutý aparát, jak s vámi komunikovat.

Ale věřte mi, že je velmi těžké komunikovat s někým, kdo má zavřené srdce. Kdo se tváří, jako by své srdce vůbec nikdy nepoznal.

Proto jsem vděčná za to, že jste tady vy, moji čtenáři.

Jsem vděčná za to, že když už začnu lámat hůl nad celým lidstvem… což jsem několik krát ze zoufalství udělala, najde se vždycky někdo, kdo mě podrží už tím, že mu smím pomoct.

Protože ono je celkem úplně jedno, že jsem se narodila jako někdo, kdo má schopnost najít odpověď na téměř každou otázku, která existuje. Je to úplně fuk, když pak vidím, že lidé na má slova vůbec nedbají a stejně jdou a udělají si věci, jak sami chtějí a většinou to končí průšvihem.

A tak vám děkuji.

Děkuji za to, že jste, že existujete a že vám svými slovy můžu aspoň trošku usnadnit cestu životem.

Děkuju.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Světýlko...

Majka RIAMA,17. 5. 2012 13:28

Milá Samael, jsi krásné Světlo, MILUJI TĚ.
S velkou Láskou a pokorou
Majka Riama

Nevím si rady

Jana,22. 4. 2012 9:03

Drahá Samael. Jak pozmám,že mám anděla a že se vše v dobré obrátí? Teď jsem dočetla Knihu Andělé v mých vlasech.

Dotaz

Táňa,8. 4. 2012 23:05

Ahoj Samael,
prosím o odpověď na můj dotaz týkající se části Tvého článku, pokud by to bylo možné. Jde o:

"Většina lidí je prostě slepá a hluchá a co je horší, oni takoví chtějí zůstat!!"

Proč? Proč takoví chceme zůstat? Já to na sobě často vidím a šíleně mě to rozčiluje (šíleně je slabé slovo v tomto případě). Už vcelku vím, proč tady jsem, co mám dělat nebo se mi to postupně ukazuje, ale pořád často bojuji se stavem, kdy chci aby všechno zůstalo špatně i když už jasně vím, že je to špatně. Jak vůbec můžu chtít, aby to zůstalo špatně? Odkud se to ve mně bere nebo je to zvenku? Tohle mě mate. Jestli mi můžeš nějak odpovědět, budu hrozně ráda. Třeba to všechno změní k lepšímu, když pochopím, kde se to ve mně bere????

Díky za všechno. Ono je asi hodně lidí pro které Tvé stránky znamenají hrozně moc.

Táňa

..krasna prace

Ludmila,7. 4. 2012 9:29

..mila Samael, Ty jsi mladicka,me je padesat let a nasla jsem tve stranky uz hodne davno a krome jinych, byly a jsou ty Tvoje pro me hodne zasadni.Jsem u Tebe na navsteve taky kazdy den..Vim jak se citis,to osamoceni je casto propastne ,prilis hodne vynalozene energie a vysledek snazeni v nedohlednu .Ale neni to tak,pro me jsi udelala kus dobre prace..ze nejsem blazen,ze citim veci jinak nez ostatni,ze nastesti par to ma prinejmensim podobne ..jsem jina generace, nikdo ani nevedel o nejakem duchovnu.Ted je to jine..nastesti a proto Ti dekuju,nedokazes si predstavit jak pomahas a zvedas a podpiras, nas na te osamele ceste..
jeste jednou dekuju..Ludmila

*

gretka,6. 4. 2012 14:11

Ale, viem si to predstavit, lebo som blogovala sedem rokov a nabojovala som sa teda dost a na ovela tvrdsich strankach nez su duchovne, kde sa az s takym nepochopenim nestretnes. Mala som velmi vela citatelov, tak bezne 500 na clanok a ja tolkokrat len s malou podporou proti tolkym a takej presilovke ineho vnimania.
Ale ty si nevies predstavit, co teda celkom nahodne pre mna znamenala tato tvoja stranka. A ked ta to zaujima, tak ti to teda opisem, aby si mala predstavu, ako clovek ani nevie, aky dosah v tom, co ani nevidi, ma.
A to prave preto, ze nepatrim k presvedcenym. Som pragmatik, clovek nedovercivy, som uplny opak uletenosti, aby som verila len tak tomu, co sa tu po vsetkych tych duchovnych strankach pise. Som samotar, pustovnik v 3D. Co viem, k tomu som prisla hlavne sama a nie s ludmi, ktori mi skor nerozumeli a mojmu videniu sveta. Teda som si myslela, ze nejake 5D je moja osobna iluzia. Moja vizia az po smrti bola taka, ze toto predsa musi niekde existovat, ked to vo mne zabera moju najvacsiu cast JA. Co som ja ak nie svoje city?
Takze v tom osameni mi nahodou bola ukazana tvoja stranka a v tejto stranke som dva roky mala jedinu svoju podopierajucu palicu pri svojom putovani. Mohla som odist k tym odkazom, lebo tu je to hlavne tvoj vyber. Ale ja som si ten vyber nechala predkladat tebou, ze co mi uvaris, vyberies ako dolezite ty.
Velakrat som nad tym pochybovala, ci toto vsetko je vobec mozne, pochybujem doteraz. Lebo som pragmatik a samotar a zijem v 3D a tym 5D bola pre mna tvoja stranka a co mi na nu pridas. Varila si mi kazdy den, vecerala som tu kazdy den.
Myslela som si na jesen, ze si stastna, ked si zmizla, lebo tak si pisala. Nevedela som, ze ti bolo tazko. No mozno ma to vyhnalo pohladat aj dalsich, lebo keby si nezmizla, asi mi to staci. Takze to tiez bolo na nieco dobre. Stretla som ta v inej restauracii.
Ale teraz si predstav, ako mne bolo, ked som chcela toto vsetko niekomu povedat, ze tomuto vsetkemu zacinam verit a musela som sa s tym schovavat. Ze mi to presne tak isto a vselico moje k tomu niekto zas pre mna klucovy neveril. Aj teraz citim nezmysel prave za to, ze neveri. Neveri tomu, co citim, neveri tomu, co si myslim. Vraj vidim svet len tak, ako ho chcem vidiet a prisposobujem si ho.
Vela veci, co som tu citala, som v tych dnoch aj zazila. Tak preto som tomu zacala verit, lebo to ako by som citala o svojich zazitkoch.
gretka, skutocnym menom Nina

Re: *

Samael,6. 4. 2012 14:41

Ahoj, Nino.
Věř nebo nevěř, ale já jsem civilním jménem Ing. Silvie Valková a právě studuji doktorát na chemické fakultě v Pardubicích. Ve skutečnosti trávím většinu dne výzkumem nových materiálů pro elektroniku (solární články, PC paměti atd.)
Upřímně řečeno vědecká část mého mozku funguje ve stylu nevěřícnosti ke všemu a všem a tak uvěřit andělům pro mě také nebylo snadné. Ale protože jsem to, co jsem a dejme tomu vidím víc, než běžný člověk a protože přesně tak jako ty jsem prostě nemohla a nemůžu ignorovat své city, svoji vlastní přirozenost, duchovno si mě prostě před časem zavolalo samo.
A bylo a je to úžasné, protože duchovnost a cit jsou přirozenou součástí každého člověka a je třeba to všechno vyvíjet a starat se o to, vyživovat to, stejně tak jako vyživujeme svoje fyzické tělo, občas i víc. Upřímně lituju lidi, kteří to stále popírají, protože tím popírají důležitou součást sama sebe a zbytečně se ochuzují a neuvěřitelné množství zážitků.
Proto jsem ráda, že existují lidé, jako jsi ty, protože mi to dává náboj a energii, pokračovat dám v tom, co dělám.
Díky.