Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vesmír vždy říká: Ano.

15. 4. 2012

Jennifer Hoffman/AA Uriel

Neexistuje nic, co by vám bylo odepřeno, a pokud ve svém životě nevidíte onen žádoucí výsledek, není to tím, že by vás Zdroj neslyšel, že by nedošlo k pohybu energií nebo že byste toho snad nebyli hodni. Je to tím, že vaše duchovní ,,ano” a vaše hmotné ,,ano” nejsou v souladu.

Duchovní ,,ano” představuje energetickou dohodu, hmotné ,,ano” je fyzickým výsledkem. Odpovědí vesmíru je pokaždé ,,ano”, avšak výsledek není vždy v souladu s duchovním ,,ano”, neboť vyžaduje, abyste byli v souzvuku s tím, oč žádáte. Pokud tedy nevidíte výsledky, které byste rádi spatřili, prozkoumejte pozorně, zda jste v harmonii a souladu se svým záměrem, neboť vesmír vám vždy odpoví ,,ano”.

Vaše manifestace vždy vychází ze záměru, jenže vy mnohdy v plné míře nezamýšlíte to, co se pokoušíte manifestovat. Třeba žádáte o finanční hojnost, ale vaše přesvědčení a myšlenky se soustředí na nedostatek. S finanční hojností se může váš život změnit, můžete se setkat se žádostmi, abyste druhé finančně podpořili, můžete být schopni uskutečnit svůj nejtajnější sen, a to může dále vést ke změnám ve vašich závazcích či vztazích. Záměr existuje, ale chybí soustředění či přesné zaměření. Energie pokaždé reaguje na vaši žádost, ale vy nejste v souladu s tím, oč jste právě požádali.

Čím blíže se nacházíte výše-dimenzionálnímu životu, tím více jste spojeni s energií tvoření. I když jste schopni manifestovat mnohem rychleji, stále platí, že musíte být v souladu s vesmírnými zákony, jež vládnou manifestaci a spolu-tvoření. Vesmír vždy podpoří vaše přání, ale vy musíte být v harmonii s každým jejich aspektem, jinak budete zklamáni tím, co pak vnímáte jako ,,nesplnění”. Každý záměr je naplněn… takže, jaká byla pravá povaha vašeho záměru a jaká energii ho podporovala? Pro vás by to mohla být záhada, ale pro energii, s níž pracujete, to žádné mystérium není.

Jste-li blíže světlu, ve vyšších dimenzích existence, dochází k osvětlení jakékoliv oblasti, v níž jste odděleni od svého vlastního světla, což zahrnuje představy, myšlenky, pocity, emoce, minulost, strach či hněv. Tyto emocionální energie se perou o vaši pozornost a blokují proud energie ke stvoření vašeho nejvyššího záměru. Přestože odpovědí vesmíru je vždy ,,ano”, odpovídá na vaši nejnižší energetickou frekvenci. Pokud poznáte své strachy a propustíte je, pochopíte své blokády a odstraníte je, a jste ochotni vyjádřit a zažít svůj nejvyšší záměr, účel a potenciál, pak budou vaše duchovní a vaše hmotné ,,ano” jednat společně a v souladu s vaším nejvyšším dobrem.

Copyright ©2012 Jennifer Hoffman & Enlightening Life OmniMedia, Inc. www.urielheals.com

(Reprodukce českého překladu v nezkrácené podobě je povolena pro jakékoliv médium, pokud je připojen odkaz na původní zdroj a tato poznámka - pro www.reiki-centrumpraha.cz přeložila Lucka K.)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář