Jdi na obsah Jdi na menu
 


AA Uriel: Slavte své neúspěchy

3. 2. 2012

Jennifer Hoffman

Je možné, že největší důvody k oslavě mají podobu toho, co byste nazvali selháním, prohrou, neúspěchem…  těch záležitostí, které neskončily tak, jak jste očekávali, či se nestaly naplněním určité naděje nebo přání? Jak byste mohli být šťastni z něčeho, co ve vás vyvolává smutek, z výsledku, který znamená, že musíte určitou část svého putování přetvořit nebo si pro svůj život  najít jinou  cestu, neboť  skončila ta, po níž jste šli doposud? To, co nazýváte prohrou, je ve skutečnosti – pokud pochopíte  její opravdový význam a hodnotu – vyjádřením léčení vaší duše.

Význam neúspěchu lze nalézt v souladu, protože nemůžete stvořit něco, s čím v souladu nejste. V minulosti jste snad byli schopni  vytvořit určitou verzi takovéto věci, ale jakmile pozvednete svou frekvenci, zjistíte, že  neúspěchy přicházejí mnohem rychleji a s větší intenzitou. Je to tím, že jste vedeni k tomu, abyste následovali cestu souladu, která ladí s vaší energií, s touhou vaší duše po vašem nejvyšším dobru a nejvyšším energetickém vyjádření. Jestliže chcete být silní, je z pole vašich potenciálů odstraněno všechno, co není vyjádřením této síly.

Hodnota selhání či prohry spočívá v odpojení od energií, které vám již k ničemu nejsou, od karmických cyklů a opakování starých způsobů chování. Všechno, co znáte, vychází z vaší minulosti, jiných životů, vaší karmické historie a buněčné paměti. Ta nejvyšší vyjádření vaší energie představují cestu neznámou krajinou, a ta se bude vyvíjet s vaším záměrem. Když v něčem neuspějete a propustíte to s nadhledem, radostí a odpuštěním, umožníte vyššímu výrazu své energie, aby vystoupil do popředí a stal se součástí vaší skutečnosti.

Každé selhání, nezdar či prohra je potvrzením, že vaše energie se již nenachází na oné úrovni a v rámci oněch možností. Existují vyšší potenciály a energie, jež jsou vám dostupné, a vy je vyzvete, aby se staly vaší realitou, když jste schopni žehnat svým neúspěchům a propouštět je, to vše s vědomím, že právě takto vám vaše duše dává najevo, že na této úrovni již nejste schopni tvořit.

Je to také výzva, abyste rozšiřovali své uvědomování si sebe sama, svých snů, přání, a abyste byli schopni s láskou přijmout vyšší potenciál. Oslavte tedy své nezdary, buďte za ně vděčni, protože vám ukazují, že je vše v pořádku, že kráčíte po stezce přeměny a že jiná skutečnost čeká, až ji stvoříte.

Copyright ©2012 Jennifer Hoffman & Enlightening Life OmniMedia, Inc.

www.urielheals.com

(Reprodukce českého překladu v nezkrácené podobě je povolena pro jakékoliv médium, pokud je připojen odkaz na původní zdroj a tato poznámka – pro www.reiki-centrumpraha.cz přeložila Lucka K.) 01. 02. 2012

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář